Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא זוג כנפיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לייבא שני כנפים קידמיות מארה"ב. יש למישהו רעיון איך אני מביא אותם הכי מהר והכי זול?

יש לכם חברות שילוח מומלצות\עמילי מכס - טלפונים ואנשי קשר בבקשה.

תודה

מאיר

פורסם

הכי מהר שאני הזמנתי היה UPS

המשלוח יוצא לרוב ביום שני ביום שבת זה נוחת יום ראשון הולכים לשחרר או שנותנים להם לעשות את זה

מבחינת מחיר הם דיי ממוצעים והשרות מהיר מאוד וטוב . הייתי לי אפילו בעייה שלא שלחו לי סרטיפיקייט ופניתי במייל לחברה בחול והם זיכו אותי לאחר חודש וחצי בכרטיס אשראי.

הכי איטי (שבועיים וחצי ) אווירי שעשיתי היה בגס , הם הכי זולים שאני שלחתי דרכם השירות בארץ מזעזע אבל אחרי שמבהירים להם שאתה לא פרייר אז זה משתפר .

סה"כ אני משער שיש לך באזור ה 300 קילו משלוח נפחי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יש קצת סתירה בייבוא "הכי מהר" ל"הכי זול".

קודם כל אווירי - ככל שיותר נפח - יותר יקר, וככל שיותר מהר, יותר יקר.

האווירי לא תמיד מהיר יותר בהרבה מהימי, בעיקר לאחרונה (לדעתי מקפידים יותר במכס ובודקים כל פריט ופריט בכל משלוח ומשלוח).

מאחר וברכבי אספנות עסקינן, ולא ברכב בשימוש יומיומי, הייתי ממליץ דווקא על משלוח ימי, שכן אין דחיפות בתיקון הרכב (אז ישכב עוד שבועיים, מה כבר יקרה??). יש אפשרות לימי מהיר מהרגיל - אם תרצה לדעת כיצד, פנה אלי למייל: [email protected].

בהצלחה.:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...