Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאשתי יש מאזדה 121 שנת 96' שנמצא איתנו כ7 שנים. האוטו במצב מצויין ומשמש אותנו כרכב שני (יש לנו גם אלפא 147) אבל יש לו בעיה אחת: הצבע שלו התקלף לגמרי ויש לו כמה דפיקות פח שמכערות מאוד את הרכב. בקיצור, מבחוץ הוא נראה כמו גרוטאה. כיוון שהרכב שווה בערך 8-10K והצעות מחיר לפחחות קיבלתי 6-4K ורוב בעלי המלאכה אמרו לי שלא כדאי לי להתעסק עם זה. לא נשארו לי הרבה ברירות:

* לשפץ את האוטו במחיר כזה לא משתלם.

* למכור אותו מאוד קשה כי אף אחד לא רוצה רכב כזה מכוער (ניסינו).

* אשתי מוכנה להמשיך לנסוע ברכב בתנאי שהוא ייראה סביר.

בקיצור, חשבתי אולי יש איזו אופציה זולה. אמרו לי שיש מוסכים של ערבים שיעשו עבודה בזול. מישהו מכיר מקום כזה? אני רק צריך להיות בטוח שהצבע יחזיק 3 שנים (עד אז אנחנו כנראה נחליף את הרכב).

יש למישהו המלצות?

פורסם

אנא הוסף פרטים:

איזור בארץ?

צבע הרכב? (מיטלי? לבן?)

צילומים של עבודת הפחחות הנדרשת יעזרו גם הם.

יש לי בחור (יהודי דווקא, אם זה משנה לך משום מה) שעושה עבודה בינונית ומעלה, ובזול, ברעננה אם זה מעניין אותך.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תמונות אני יוכל להעלות רק בערב.

הרב כחול כהה (כמעט שחור) לא מטאלי.

אני מנתניה. רעננה יכול להיות מתאים.

לא אכפת לי ערבי, דרוזי, יהודי, מורמוני, או קלינגוני :-P

פורסם

אם אתה מנתניה אז בקלנסוואה ישנו פחח שעושה עבודה טובה במחיר נמוך בהרבה מזה שציינת כאן.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אני הייתי צריך תיקון פחחות די מאסיבי (לדייהו שבחתימה).

עשיתי סקר מחירים מקיף באזור, הגעתי במהלכו לד"ר פח וצבע ברח' התעשיה ברעננה. הם היו קצת יותר יקרים מהשאר.

במקרה, כשיצאתי ראיתי מולם את המוסך של איתן ברח' התעשיה 3. הוא ראה את האוטו ומיד נתן הצעה (כתובה ומפורטת) שחתכה את שלהם בחצי. השמאי שעימו אני עובד, אמר שהוא מכיר אותו והוא אמין. הרכב אכן תוקן אצלו.

עבודת הפחחות מעולה. (ישור של פינה במכסה מנוע והחלפת כנף קדמית). עבודת הצבע בסדר. כמה נזילות צבע על הסמל שעל הכנף "AUTOMATIC" , ניכר במישוש בחלקים הנסתרים בכנף (אוזן החיבור,שוליים פנימיים) שלא בוצעה הכנה יסודית לצבע.

מעבר לזה, אין נזילות/קליפת תפוז/שינויי גוון (הוא צבע,לבקשתי, את מכסה המנוע חלקית)

אין לו תנור צבע, או חדר נקי. הצביעה מתבצעת בסככה.

למרות האמור לעיל התוצאה משביעת רצון ולא נמצאו/צצו פגמים מאז (עברה שנה).

המחיר כמו שאמרתי, חצי ממה שדרשו בפחחיות ה"רגילות".

שמו איתן,הטלפון 09-7452345.

כשחיפשתי, כל החברים יעצו לי לגשת לקלאנסווה. אני חששתי (אולי לא בצדק) מהשארת הרכב שלי שם. מה גם שנדרשה לי קבלה מסודרת ומפורטת לצורך תביעת הנזק מהאשם.

אני מניח ששם יהיה לך זול אפילו יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שלום,

לאשתי יש מאזדה 121 שנת 96' שנמצא איתנו כ7 שנים. האוטו במצב מצויין ומשמש אותנו כרכב שני (יש לנו גם אלפא 147) אבל יש לו בעיה אחת: הצבע שלו התקלף לגמרי ויש לו כמה דפיקות פח שמכערות מאוד את הרכב. בקיצור, מבחוץ הוא נראה כמו גרוטאה. כיוון שהרכב שווה בערך 8-10K והצעות מחיר לפחחות קיבלתי 6-4K ורוב בעלי המלאכה אמרו לי שלא כדאי לי להתעסק עם זה. לא נשארו לי הרבה ברירות:

* לשפץ את האוטו במחיר כזה לא משתלם.

* למכור אותו מאוד קשה כי אף אחד לא רוצה רכב כזה מכוער (ניסינו).

* אשתי מוכנה להמשיך לנסוע ברכב בתנאי שהוא ייראה סביר.

בקיצור, חשבתי אולי יש איזו אופציה זולה. אמרו לי שיש מוסכים של ערבים שיעשו עבודה בזול. מישהו מכיר מקום כזה? אני רק צריך להיות בטוח שהצבע יחזיק 3 שנים (עד אז אנחנו כנראה נחליף את הרכב).

יש למישהו המלצות?

היי...

אם אתה מעוניין אני יכול להפנות אותך לפחח מצוין שיעשה לך את כל עבודת הפחחות וצבע חדש לרכב במחיר של 2500 ש"ח.

זה מוסך שנימצא אחרי ראש העיין קרוב לאריאל סמוך לכביש 5. מבחינת העמידות של הצבע, הסר חשש מליבך הצבע יחזיק שנים. הצביעה היא צביעה אמיתית בתנור. לשיקולך. :)

:)
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת על הפרטים של המוסך ליד ראש העין , גם לי יש רכב מסוג מאזדה לנטיס 323F שזקוק לפחחות קלה ולצבע.

1.jpg

פורסם

אם כבר פתחו שרשור אני גם מצטרף,צריך המלצה לפחחות וצבע לרכב בצבע לבן.

באיזור המרכז במחירים שפוים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם אתה מעוניין, יש לי גם ברחובות בחור ערבי, שעשה לי פחחות וצבע (האוטו היה כמו קופסא של תירס מעוכה) הוא פשוט יישר לי את הרכב, עשה לי בד-בוי מקדימה (אני בחרתי) וצבע את הרכב, ועוד שבועיים יש לי תור לפוליש ווקס, כחלק מהתשלום שקיבל.

שילמתי סה"כ 3K, האוטו נראה לא רע בכלל, אני מאמין אחרי פוליש ווקס אפילו יהיה יותר יפה! :]

אם תרצה צור קשר

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני צבעתי ועשיתי פחחות לסופרב במוסך ערבי בטייבה (בהמלצת מוסך מורשה של צ'מפיון, שגם הוא ערבי) והעבודה יצאה מעולה!

אין כל הבדלי צבע ובעיות כלו ואחרות חוץ מהדבקת שם הדגם שיצאה עקומה קצת (לא נורא אפשר לחיות עם זה) וכל העבודה עלתה לי 2000 שקלים חדשים.

אין מה לדאוג מבני דודינו, הם דווקא יודעים לעבוד לא רע בכלל ובמחירים הוגנים מאוד.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
אני צבעתי ועשיתי פחחות לסופרב במוסך ערבי בטייבה (בהמלצת מוסך מורשה של צ'מפיון, שגם הוא ערבי) והעבודה יצאה מעולה!

אין כל הבדלי צבע ובעיות כלו ואחרות חוץ מהדבקת שם הדגם שיצאה עקומה קצת (לא נורא אפשר לחיות עם זה) וכל העבודה עלתה לי 2000 שקלים חדשים.

אין מה לדאוג מבני דודינו, הם דווקא יודעים לעבוד לא רע בכלל ובמחירים הוגנים מאוד.

כשאתה אומר מוסך מורשה של צ'מפיון בטייבה אתה מתכון למוסך עלי?

קובי

פורסם

בקלנסווה יש פחח בשם זיאד (מוסך בוחבוח). עשה לי את החיפושית (פחחות+צבע+זפת) וכולל פירוק והרכבה של הכל. אומנם לא עבר הרבה זמן אבל הצבע נראה טוב מאוד. אם אתה מחפש עבודה שתראה טוב ותחזיק כמה שנים וכל זאת מבלי להתרושש אני ממליץ עליו. 

הטלפון שלו: 050-6922330

הוא נמצא על הכביש הראשי (אתה לא צריך להכנס לתוך הכפר) שנכנס לקלנסווה מכביש 57. המוסך מצד שמאל של הכביש לאחר העיקול שמאלה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ישלי סוזוקי בלנו שנת 96 הטמבון סדוק בצד שמאל צריך להחליפו ויש להחליף גם את המכסה מנוע הצבע של האוטו הוא אפור מטאלי ויש לתקן את הכנף האחורי מצד ימין ולחזיר את הטמבון לאחורי למקמו אחרי התיקון של הכנף האחורי

כמה יכול לעלות לי דבר כזה הצעה נמוכה

• תוכן חדש...