Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני בדיקה של 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2003 יד ראשונה עם 59000+סאנרוף דגם XT 1.4

הבחור רוצה עליו 46000

עשיתי עליו סיבוב ונראה אחלה חוץ מכמה מכות פח קטנות.

על מה עליי לשים לב בבדיקה?

והאם המחיר שהוא דורש נורמלי?

פורסם

שלום,

תבדוק בעיקר מנגנונים חשמליים ובמרכזם את הגג. יש נטייה מעצבנת ב206 לבעיות עם הסאנרוף שתיקונם לא זול בכלל.

תבדוק האם בוצעו טיפולים סדירים במוסך מוסדר + החלפת שרשרת טיימינג (עלות החלפה יקרה) למרות שהק"מ נמוך מאוד.

בכללי נשמע עסקה לא רעה למרות שאני לא מעורה במחירון אבל גם אם לא יסתדר איתו תדע שהשוק מוצף בדגם הנ"ל ותוכל למצוא בקלות מכונית שמורה ולהתמקח חופשי על המחיר.

יש כאלו שיגידו לך לברוח מהצרפתיות אבל ה206 הוא דגם נמכר מאוד בעולם כך שאני חושב שהעסקה לא רעה פרט לכך שהמכירה שלו בעתיד לא תהיה קלה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הסאנורוף עובד אחלה ,

השאלה אם המחיר לא גבוהה מידי?

היום אני מתכנן לקחת אותו לבדיקה , יש משהו בבדיקה שכדאי לשים לב עליו?

פורסם

האם המחיר גבוה או לא - תשווה למחיר המחירון של הרכב (תוכל גם לשתף אותנו).

אני רוצה לחזק את קודמי - בדוק הסטוריית טיפולים + קילומטראז' (כך תוכל להעריך ביתר וודאות שהרכב אינו מוזנח,

ושלא "שיחקו" בקילומטראז').

alfa 156 2.5.

פורסם

בלאי משולשים, תקינות ידית איתותים (יקרה להחלפה), תקינות מערכת מיזוג וחימום וכל שאר הדברים הרגילים שבודקים רכב משומש.

הטיימינג בדגם הזה לא יקר במיוחד, אבל בהחלט כדאי לבדוק שאכן בוצע בזמן ואם לא להוריד במחיר בהתאם. קח בחשבון משהו בסביבות ה1500 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב מאוד לשים לב אם ציינו לאחר הבדיקה על נקישות בתיבת הילוכים, אם המנוע שורף שמן..

לא כדאי בכלל להתעסק עם בעיות כאלה

צמיגים-אם יבשים וסדוקים, להוריד במחיר.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

נקישות בתיבת הילוכים - יכול להיות גם כסת"ח. עדיף אם אפשר לבדוק במכון לגירים.

גם הערה של "סימני שריפת שמן במנוע" - יכול להיות כסת"ח.

אני חושב שלשם השקט הנפשי, עדיף גם לבצע בדיקת קומפרסיה למנוע, לראות אם ישנן דליפות לחץ.

alfa 156 2.5.

פורסם
חשוב מאוד לשים לב אם ציינו לאחר הבדיקה על נקישות בתיבת הילוכים, אם המנוע שורף שמן..

לא כדאי בכלל להתעסק עם בעיות כאלה

צמיגים-אם יבשים וסדוקים, להוריד במחיר.

אלעד

נקישות בתיבת הילוכים רושמים גם לכל b4 חדשה עם 3000ק"מ,אין בדיקה של רכב אוטומטי שלא רושמים את ההערה הנ"ל.

פורסם

pizo, ציינתי זאת מניסיון על אחד הרכבים שהיו לי בעבר,

אמרו לי בבדיקה שיש נקישות בגיר(גיר ידני) ולא ייחסתי לזה חשיבות

אחרי שלושה חודשים החלפתי גיר ברכב כתוצאה מהנקישות שהלכו והחמירו

והגיר עשה רעשים איומים עד שהלך לעולמו, בקיצור נגמר ברע!

לדעתי אם יצא בבדיקה נקישות בתיבת הילוכים, צריך לבדוק את העניין לעומק.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד,יש הבדל בין נקישות בגיר ידני, לבין נקישות בגיר אוטומטי שעליו יש כסת"ח קבוע במכוני הבדיקה ללא הבדל גזע,צבע,גיל,או מין[במקרה הזה מדובר על הלקוח/ה].

• תוכן חדש...