Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מתלבט אם לקנות מיצובושי לנסר הישנה אוטומטית שנת 93

קראתי בפורום שזה רכב מומלץ ויש לי כמה שאלות

אם אני קונה את הרכב הנ"ל במצב שמור אחרי בדיקה במוסך ההשקעה החודשית תהיה עליו גבוהה בממוצע?(ביחס לרכבים אחרים)מבחינת דלק,תיקונים וכו'..

ולמי שיש את הרכב שיכתוב כמה כסף הוא השקיע עליו במוסך..

ומה צריך לבדוק ברכב לפני שאני לוקח לבדיקה..

ולסיום ,

עד כמה ק"מ הגיר שלו שורד בממוצע והאם הוא עושה בעיות?

תודה

פורסם

בצי המשפחתי קיימות שתיים שתיהן שנת 1992 שתיהן עם קרוב ל 300K ומעל 6 שנים בידינו.

דלק טיפולים, שלא תמיד ניתנים בזמן , וסע. פרט לכך כלום טפו טפו טפו בלי עין רעה חמסה חמסה חמסה.

אחת יותר בזבזנית בסביבות 1:10 משולב, השניה 200 ש"ח 400-450 ק"מ תלוי במחיר הדלק ובלחץ על הדוושה.

ויש בה הכל , חוץ מאביזרי בטיחות של היום.

מומלצת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני קונה את הרכב הנ"ל במצב שמור אחרי בדיקה במוסך ההשקעה החודשית תהיה עליו גבוהה בממוצע?(ביחס לרכבים אחרים)מבחינת דלק,תיקונים וכו'..

השקעה תלוייה במצב רכב, אופן שימוש וכד'. האם אתה נעול על דגם רק עם גיר אוטומטי? מה זה השקעה ממוצעת?

בתקציב של לנסר, אפשר לקנות גם אפלאוז. עדיף רכב ידני, הוצעות על דלק יהיו קטנות יותר ובד"כ ידני אמין יותר.

אם ידני זה אופצייה ויש אפשרות קצת למתוך תקציב, סופר לנסר עדיפה. מנוע 1.6 עם 113 סוסים, הזרקה, קיימים דגמים עם ABS ובכלל זה רכב חדש יותר בשנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהנחה שאוטו שמור באופן מושלם ולא יידרשו תיקונים, טיפול עושים משהו כמו פעם ב-10~15K ק"מ (לפי הוראות יצרן, בדוק לגבי דגם ספציפי). מחיר טיפול תלוי מעלות חומרים מתכלים ומקום.

מבחינת דלק, תלוי כמה אתה נוסע בחודש ואיפה. בעיר, פקקים הצריכה תיהיה יותר גדולה מאשר בשיוט על כביש מהיר.

אם אתה רוצה תשובות יותר ספציפיות, תן מידע יותר ספציפי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני קניתי אחת שנת 92 בהתחלת מרץ ידנית במצב מכאני טוב מאוד.

האוטו די אמין ונוח,צריכת דלק בתוך העיר כ10.5-11 ק"מ לליטר מחוץ לעיר כ12-12.5 ק"מ.

התקלות שהיו לי:

1.קויל נשרף בגלל כבילי הצתה פגומים , החלפתי קויל וכבילים עלות של כ400 שקל.

2.מצבר גמור , החלפתי לחדש.

3.חור בצינור מזגן,תוקן ב200 שקל + גז

4.קצר מאזעקה ששרף פיוז ראשי,תוקן ב100 שקל

פורסם

היתרון בדגם האוטומטי שהוא מאובזר יותר

הגה כוח חלונות חשמל ב 4חלונות מראות חשמליות נעילה מרכזית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

Guest ספורטמוטורי
פורסם
היתרון בדגם האוטומטי שהוא מאובזר יותר

הגה כוח חלונות חשמל ב 4חלונות מראות חשמליות נעילה מרכזית

לא נכון.

גם דגמי GLX בידני מגיעים כך.

אצלי דגם GLX ידני , גם מפואר עם 4 חלונות חשמל,הגה כח,מראות חשמל,נעילה מרכזית,הגה מתכונן גם פנימה החוצה ,משענת יד לנוסעים מאחור,כסא נהג מתכונן גם לגובה

פורסם

זה נכון וזה נכון

הדגם הרגיל ידני בא בלי כלום

בנוסף מסתבר כי יש דגם ידני מפואר GLX PS שבו יש את כל מה שסנדרט בדגם האוטומטי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...