Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני מתפלל שמדובר רק בשמועה, בדיוק כמוכם!

בלי קשר: אתם חושבים שמחירי הדלק היום סבירים? חושבים שמס של 90% על רכב חדש זה הוגן? אם כן, תהנו. אם לא, תצטרפו למאבק.

אם נמשיך לשתוק ימשיכו לחלוב אותנו.

לאמיר: מחירי הדלק 98 עלו ב-30% תוך שלושה חודשים. יש לי בקליאו קבלה מלפני 3 חודשים - 6.23, וזה בתחנה אקראית שתידלקתי במבשרת ציון, וגם בתחנה כאן באשקלון. (כלומר, כנראה מחיר ללא הנחה כלשהיא). כיום, המחיר הוא 8.10 במשאבות. אני חותם לך שנעשה פה איזה מחטף. לא הגיוני שדלק 95 עולה ב-30 אג' ו-98 מזנק בצורה חדה. פתחתי על זה שרשור לא מזמן.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתם זוכרים בעבר בעקבות העלאת מס הבלו רציתי לעשות הפגנה אבל היא מהר מאוד הוזנחה, אולי באמת נעשה הפגנה אם וכי ייעלה מחירי הדלק לשמיים?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
כן, את מה שבכותרת שמעתי הערב ממקורב למקור מוסמך. מאוד מוסמך. הכוונה היא לבצע מחטף ולכפות עובדה בשטח, בדיוק כמו שנעשה עם העלאת המיסים האחרונה.

המס על הדלק הולך להתייקר, ויוסר הפיקוח גם על הבנזין 95. המטרה היא לכפות על חברות התחבורה הציבורית לשפר את השירות, ולאשר לעוד חברות להכנס לתחום. בנוסף - מקווים כי הדבר יזרז את פרוייקט המכונית החשמלית.

מי שלא מאמין - שלא יאמין. נדבר עוד שלושה חודשים.

אני משתמש די ותיק בפורום, מעולם לא כתבתי שטויות.

אני עדיין לא החלטתי איך אני מתארגן - מה שבטוח, אין סיכוי שאני זונח את התחביב ומוכר את הקליאו האהובה.

לילה (לא)טוב.

הבהרה משפטית:

אין לראות באמור לעיל ייעוץ לעשות איזו פעולה. אין פותח השרשור אחראי על דברים שייגרמו כתוצאה מתוכן ההודעות שנכתבו בשרשור זה על ידו, בצורה ישירה או עקיפה. יש להתייחס לאמור לעיל כשמועה בלבד.

סביר להניח שכאשר זה יגיע נדע גם אנחנו,יומיים זו תיהיה שיחת היום ואולי אחרי כן תבוא גם ירידת מחירים ,לא ניתן לדעת בודאות לאן מושך השוק,אני מציע לא להלחץ נצליח לשרוד גם את זה.

אגב עליות דרסטיות...חברת דואר ישראל העלתה את אחד משרותי הדיוור שהיא נותנת לתיבות פרטיות בסניפים מ10 אגורות למכתב ל16 אגורות למכתב בפרק זמן של שנה וחצי,דהיינו 60 אחוז,מי יכול להסביר זאת ברשות הדואר ? לדעתי איש מהעובדים אינו מסוגל.

ויש עוד דוגמות למכביר ז"א יש גם חיים מחוץ לענף הרכב וגם שם הכל משתולל.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

aa123 - נראה שהתבדית עם שמועותיך ;)

הדלק יירד ב2% ולא יהיה 10שקל כמו שטענת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני קונה כל יום סיגריות ב 18 שקל, סכום לא נתפס בכלל! ראיתם מישהו חוסם כבישים? קיוסקים? למה? כי נולדנו פרייארים! וזהו יסוד העולם המודרני,עשירים מתעשרים כי הכסף שלהם עובד שעות נוספות,ואנחנו,תפקידנו בעולם להעשיר אותם יותר כי אם לא,המדינה לא תתפתח. יש מבין? זה פחות או יותר כלכלה בישראל לילדים כיתה ב' אבל המסקנה היא אותה מסקנה בדיוק כמו הזיוני מוח של כל הפישרים פה : גם אם הדלק יעלה ל 17 שקל לליטר,אנחנו נמשיך לתדלק,ונמשיך לחפש מוזל ב 16.90 ואפילו נשלם מידי פעם 90 שקל על ליטר שמן תוצרת פז. ראש יהודי או לא,מז**נים אותנו בטוסיק ואנחנו מבקשים רק לשים יותר וזלין.

פורסם

רק 18 ש"ח ביום תמורת סיכון מוגבר לסרטן ריאות וכושר גופני ירוד, אני חושב שזאת עסקה לא רעה בכלל!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני קונה כל יום סיגריות ב 18 שקל, סכום לא נתפס בכלל! ראיתם מישהו חוסם כבישים? קיוסקים? למה? כי נולדנו פרייארים! וזהו יסוד העולם המודרני,עשירים מתעשרים כי הכסף שלהם עובד שעות נוספות,ואנחנו,תפקידנו בעולם להעשיר אותם יותר כי אם לא,המדינה לא תתפתח. יש מבין? זה פחות או יותר כלכלה בישראל לילדים כיתה ב' אבל המסקנה היא אותה מסקנה בדיוק כמו הזיוני מוח של כל הפישרים פה : גם אם הדלק יעלה ל 17 שקל לליטר,אנחנו נמשיך לתדלק,ונמשיך לחפש מוזל ב 16.90 ואפילו נשלם מידי פעם 90 שקל על ליטר שמן תוצרת פז. ראש יהודי או לא,מז**נים אותנו בטוסיק ואנחנו מבקשים רק לשים יותר וזלין.

שים לב לתאריך.. זה לא ממש רלוונטי. שמועה חסרת כל ביסוס.

חוץ מזה, סיגריות מאוד זולות בארץ ביחס למדינות אירופה וצפון אמריקה.

http://cigarettepricewatch.blogspot.com/2009/05/cigarette-price-watch-first-week-of-may.html

קמל עולה פה 15-16 שקל ומרלבורו 20-21, תלוי איפה אתה קונה. תשווה את זה ל9 דולר בניו יורק ותגיד לי את מי דופקים.

ואני מצטער אבל שיעור בסיסי בכלכלה אומר שמדינה שהמוצר הבסיסי שלה הוא נפט בשביל לייבא אנשים ומוצרים ממקום למקום צריכה לשמור על תעריף שאנשים יכולים לשלם. כמה נראה לך מוצרים יעלו אם לחברות ההובלה יעלה פי 2 יותר בהוצאות דלק להביא לך אותן? אוכל יהיה יקר יותר, מוצרי צריכה יהיו יקרים יותר, ספרים, בגדים.. כשאתה מעלה את המס על הדלק אתה מעלה מס על הרבה מאוד דברים. ומי שנפגע בעיקר כמובן הן השכבות החלשות שלא יוכלו לשלם עוד X שקלים בחודש על מזון בגלל שהיה יותר יקר להביא אותו לסופר.

פורסם

זה בכלל לא העניין,זו סתם דוגמא! העניין הוא שזה עולה כסף. סע בתחבורה ציבורים, מידי יום אדם מת בדרכים. אתה נוסע ברכב שלך תוך סיכון ידוע מראש. אני יכול לעשן עד גיל 90 ואותך יכולה לדרוס משאית מחר בבוקר. החיים הם סיכון אחד גדול אז מה :) שוב,אתה תשלם כמה שיגידו לך לשלם. הבנת? אני עוסק ביבוא ואני יכול להגיד לך שיש מוצרים עם רווח של 900 אחוז,יודע למה? כי אין פיקוח. אם הוא המתחרה לא יוריד מחירים גם אני לא יוריד,אבל כל זה לא משנה כי הלקוח הבין שאלו המחירים. וזהו

פורסם
aa123 - נראה שהתבדית עם שמועותיך ;)

הדלק יירד ב2% ולא יהיה 10שקל כמו שטענת :)

יש לו עוד 15 יום להוכיח את השמועה, ושים לב שהוא פירסם את רכבו למכירה. אולי הוא באמת יודע משהו.

"מוזיקה של איזור הדימדומים"

STI 2004

פורסם
יש לו עוד 15 יום להוכיח את השמועה, ושים לב שהוא פירסם את רכבו למכירה. אולי הוא באמת יודע משהו.

"מוזיקה של איזור הדימדומים"

בעוד 14 יום הממשלה תבצע מחטף נוסף עם מס הבלו ותעלה אותו בארבעה שקלים! השאלה היא מה aa123 מה יעשה עם המידע הזה...

זה בכלל לא העניין,זו סתם דוגמא! העניין הוא שזה עולה כסף. סע בתחבורה ציבורים, מידי יום אדם מת בדרכים. אתה נוסע ברכב שלך תוך סיכון ידוע מראש. אני יכול לעשן עד גיל 90 ואותך יכולה לדרוס משאית מחר בבוקר. החיים הם סיכון אחד גדול אז מה :)

אלה שנוסעים ברכב לוקחים סיכון כדי להגיע לעבודה ולהביא כסף הביתה, ואילו אתה משלם 6.5K בשנה כדי לממן את תעשיית הסיגריות, אבל מצד שני החברות האלה מממנות בעקיפין את תקציבי פיתוח התרופות לסרטן אז כל הכבוד לך על התרומה להתקדמות הרפואה בעולם :)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
זה בכלל לא העניין,זו סתם דוגמא! העניין הוא שזה עולה כסף. סע בתחבורה ציבורים, מידי יום אדם מת בדרכים. אתה נוסע ברכב שלך תוך סיכון ידוע מראש. אני יכול לעשן עד גיל 90 ואותך יכולה לדרוס משאית מחר בבוקר. החיים הם סיכון אחד גדול אז מה :) שוב,אתה תשלם כמה שיגידו לך לשלם. הבנת? אני עוסק ביבוא ואני יכול להגיד לך שיש מוצרים עם רווח של 900 אחוז,יודע למה? כי אין פיקוח. אם הוא המתחרה לא יוריד מחירים גם אני לא יוריד,אבל כל זה לא משנה כי הלקוח הבין שאלו המחירים. וזהו

כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה ואני אפילו אשמח מאוד לדעת על מה יש רווח של 900 אחוזים אבל אתה מפספס את העניין. סיגריות זו הוצאה בגדר מותרות. אתה יכול לעשן בהרבה פחות כסף אם במקום לקנות קופסה עם סיגריות מוכנות תקנה טבק ונייר. זה גם יהיה יותר טעים אגב.

אבל בחזרה לנושא - אם אתה מעלה מס על דלק, אתה משפיע על מחיר ההובלות של מוצרים. אתה באמת רוצה לבדוק מה יקרה לשכבות החלשות בחברה אם הן לא יוכלו לקנות מספיק אוכל? אתה רוצה לראות איך הבורגנות תהפוך לחברה חלשה? דלק הוא לא מותרות בחברה שלנו ואתה לא יכול להעלות מיסוי עליו ולצפות שהכל יהיה בסדר, המטומטמים ישלמו. אם רוצים להעלות מס על דלק צריך אלטרנטיבה. אתה לא יכול להציב עובדה קיימת ואז לצפות שתהיה תשתית. קודם כל שחברת הרקבת (לא שגיאת כתיב אלא מלשון רקוב) תספק עוד רכבות ושחברות האוטובוסים יציעו עוד קווים ושסוף סוף יקימו רכבות תחתיות ולראות מה קורה עם החברה של שי אגסי. אחרת אתה פשוט משתק את המדינה.

אם אני אצטרך לשלם עוד כסף על מיסי דלק, אני אחליט שזה שווה לי ואני לא אוציא את זה במקום אחר. במקום זה אני לא אלך לקולנוע ואני לא אוכל בחוץ ואני לא אשכיר סרטים ואני אחליט שאני מתנתק מהכבלים. כל המוסדות האלה יפגעו ויצטרכו או לפטר עובדים או להסגר ולפטר את כל העובדים. השאלה כמה כסף זה באמת יביא לממשלה, אחרי כל הנזק שזה יעשה לכלכלה. ההימור שלי זה שזה יגרום למיתון מאוד גדול בארץ אם יעלו את מחיר הדלק ללא פרופורציות וללא אלטרניטיבות במצב הנוכחי של העניינים. בא לך להסביר לי אם ואיך אני טועה?

פורסם
,ואנחנו,תפקידנו בעולם להעשיר אותם .

זוהי צורת מחשבה של אדם עני, שתמיד יישאר עני מבחירה.

ההפרדה שלך של "אנחנו" ו"הם" די מזעזעת.

עשירים הם כמו כל אדם אחר שרוצה להצליח בעולם. הם תופסים מקום בעולם העסקי שממנו אפשר להוציא כסף, וזה מה שהם עושים.

הכעס כלפי אנשים שהצליחו לעשות יותר כסף ממך הוא לא רציונאלי בכלל. להיפך, הוא מונע ממך לראות טוב מה שקורה מסביבך ולשנות את המצב האישי שלך.

עם פחות כעס וקצת ריכוז, אולי תצליח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...