Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה שנת 95-97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עברתי טסט לפני כחודשיים ועוד כחודש בעזרת השם יגמר לי המלווה.

יש לנו רק מכונית אחת בבית,ואמא שלי ועוד 2 אחים משתמשים בה ואין לי כוח לריב על האוטו כל פעם.

אני רוצה להביא אותו קטן,חמוד-נוסע טוב וזול לתחזוקה.

מחיפושים מיד2 ומאוד כמה מקורות הגעתי למסקנה שפורד פיאסטה זה כנראה האוטו שמתאים לי.

רציתי לדעת איזה דגם עדיף:

פיאסטה - YOUTH ידני 1.3

או

פיאסטה - CLX ידני 1.3 (97-95)

מה יותר טוב? מה יותר קל להחזקה?

והאם אתם ממליצים לי על רכב אחר אולי,גם קטן שנראה טוב[אהבתי את העיצוב של הפורד-גם מבפנים היא יפה לפי דעתי-הכל יחסי],שנוסע טוב חוץ מהפיגו 205,לא אהבתי אותה בכלל,תקציב ככה 6,000.

תודה!

פורסם

הפיאסטה 1.3 אמינה וחסכונית וגם מרווחת ונוחה אבל יש בה כמה דברים מרגיזים.

מזגן מקומי חלש,הגה קשה ואיטי ומנוע חלש ועייף וגם עיצוב פנימי די מכוער ועצוב.

בתור רכב זול היא לא רעה.

פורסם

דווקא ראיתי את הפורד פיאסטה מבפנים והעיצוב סבבה ביותר.

אין לה הגה כוח? מה הכוונה הגה קשה?

ומנוע חלש? בעליות תהיה לי בעיה?

תודה.

פורסם

רכב אמין פשוט ונח לתחזוקה.

לא הכי מהנה אבל ב 6000 ש"ח כנראה לא חיפשת ספורטיבית שובבה שתנקב את ארנקך.

בניגוד לחלק מהכותבים אני מצאתי אותו די נח ויעיל, יציב ואוחז יחסית.

נתן.

פורסם
אין הגה כוח?

כללית, לא.

היה דגם שנקרא קליפסו שהיה מעט מאובזר יותר עם חלון נחמד בגג, לא בטוח אם כולל הגה כח (חושב שלא) ולא בטוח בשנתון.

בכל מקרה, עזוב אותך הגה כח, אתה בחור צעיר וחזק. תרגיש קצת הגה אמיתי לא נורא.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

פיאסטה רכב שמתאים מאד לנהג חדש מרכב ושילדת הרכב יחסית חזקה למעוניות אחרות מאותם שנים . לא זריז במיחד ולא מפתה נהג חדש להשתולל איתו. אחזקה זולה מאד חסכוני ונותן שקט נפשי להורים.

פורסם
אין הגה כח יש הגה שמצריך הרבה כח, מנסיון ההגה מאד קשה ממולץ נסיעת במחן "עירונית" לפני.

בהצלחה

ככה נהיים גדולים וחזקים :-)

הכל יחסי, אני מצאת את ההגה הזה לא כל כך קשה, סכ"ה ההגה הזה זימז לא מעט בחורות אירופאיות לפני כמה שנים...

פורסם
וואלה באסה ההגה כוח.

כמה עולה להתקין הגה כוח? רנו קליאו עם הגה כוח? פיגו 306 משנת 94 עד שנה 96 עם הגה כוח?

לא כזה באסה.

לא הייתי נכנס להתקנת הגה כח.

תלוי בדגם הספציפי לכל רכב.

במחיר הזה, נסה להסתדר בלי הגה כח.

תתחזק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פיאסטה כמו שכתבו, אחלה אוטו לנהג חדש. מכל הבחינות.

תהנה איתו.

לגבי ביטוח, אפשר להגיע לגובה של 2500 שקל (חובה+צד ג')

כמה המלצות:

מומלץ לסדר לרכב (אם עדיין אין לו) שלט נוחות לנעילה המרכזית, כי המפתחות של הפיאסטה נוטים לעשות בעיות בלי סוף ונשחקים ממש הרבה (עניין של 350 שקל). ותאמין לי חוסך הרבה כאב ראש אחר כך.

מומלץ לא לקרוע את האוטו ולא לעבור את ה-110 יותר מידי, כי המנוע צועק מטבעו ובמהירויות האלו הוא ממש צורח.

מומלץ להשלים עם העובדה שמזגן אמיתי ברכב הזה אין, ובשעות השמש החמות כנראה תזיעו בו בלית ברירה. המזגן עושה את העבודה בשעות הערב :) בכל מקרה, לא להפעיל את המזגן בעליות רציניות או בנסיעות ארוכות בינעירוניות, כי הרכב עלול להתחמם.

באופן כללי: הפעלה ממושכת של המזגן ברכב הזה (שהוא יחסית ישן, ועם מזגן שהותקן בארץ) יוצרת עומס מצטבר והתחממות מרובה של המנוע, מה שעלול לעורר כל מיני בעיות של אוטו זקן שמאמצים אותו יתר על המידה. ת.ל !

• תוכן חדש...