Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב שני למשפחה, המיועד בעיקר לנסיעות קצרות. התקציב הוא בערך 45000 ש"ח, עם גמישות.

אני מתמקד עתה ברכב הבא:

רנו מגאן II, שנת 2004, 80000 ק"מ יד ראשונה מפרטי.

הרכב נראה במצב מצויין מבפנים ומבחוץ (עדיין לא לקחתי אותו לבדיקה מעמיקה), והמוכר אמין (יש לנו מכר משותף).

הרכב זקוק לטסט וטיפול 30000 בחודש הבא.

מחיר הרכב המבוקש הוא 46500 ש"ח (המחירון הוא כאלף ש"ח יותר).

אבקש את עצת המומחים כאן לגבי:

1) האם המחיר הגיוני וסביר?

2) שמתי לב לפערים ניכרים בין יפניות לצרפתיות, האם כדאי להוסיף תוספת משמעותית ליפנית, או אולי המלצה על כיוון אחר?

תודה רבה על כל עצה עניינית!

פורסם

לבקשתך, אפרט את דרישותיי מהרכב:

מכיוון שלי יש רכב חברה שיבצע את הנסיעות הארוכות, מדובר על רכב לשאישתי שיבצע נסיעות קצרות יחסית. כמו כן, יש לנו 3 ילדים, לכן איני רוצה רכב קטן.

התקציב גם הוא חשוב בערך 45000 ש"ח, וכמובן אני רוצה למקסם את התמורה למחיר הנ"ל הן בנושא איכות נהיגה והן בנושא אמינות.

לגבי למה מגאן, פשוט בגלל שספציפית אני מוצא רכב ספציפי שנראה לי מתאים. דהיינו, המגאן הנ"ל נמצאה במצב מצויין (לפי בדיקתי הלא מקצועית) והבעלים הפרטי בן אדם אמין.

פורסם

דווקה לי נשמע טוב, המגאן הזאת בתקציב שלך.

רכב די מרווח, נח, בטיחותי, ביטוחים לא יקרים.

אם הבדיקה תצא טובה (כולל בדיקת גיר, מערכת חשמל),תיעוד של הטיפולים, אני כן ממליץ.

מה עוד -גם הנתונים היבשים של הרכב הזה טובים (כולל אמינות של המוכר, פרטית, יד), ובכל זאת יש לבדוק טוב את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היות וציינת שיש לך 3 ילדים,אני מאמין שנושא הבטיחות חשוב בעיניך...ודי לחכימא ברמיזא...

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול...סימן שהשמש שוקעת!"

פורסם

מכיוון שהאוטו יצטרך כנראה לעשות טיפול גדול שכולל טיימינג (4000 ש"ח לפחות) + טסט (1200 ש"ח) הייתי משקלל את זה למחיר.

תחשב האם במקרה ותצטרך להוסיף את הסכומים הנ"ל לעלות הרכב, האם המחיר עדיין משתלם ובתקציב?

פורסם

יש ברשותי מגאן 2004, ידנית.

רכב בטוח, חסכוני, נוח ושקט.

ההמלצה שלי לפני הרכישה היא לגשת למוסך מורשה, לשלם 250 ש"ח נוספים, ולהעביר את הרכב דיאגנוסטיקה מעודכנת לבדיקת כל המערכות האלקטרוניות ברכב. אם יש ליקויים, תבקש בו במקום הצעת מחיר לתיקון. כמובן שעל הדרך, בדוק את היסטוריית הטיפולים בצורה קפדנית.

• תוכן חדש...