Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשנת 92 ידני 1600 הגימגומים באים לידי ביטוי בדרך כלל בעליות במהירות נמוכה.

זה משהוא לא יציב ורציף מופיע בדרך כלל שהמנוע עדיין לא בטמפרטורת עבודה...

אך התופעה חדשה כבר מספר שבועות.

החלפתי פלאגים מסנן דלק פילטר אויר ושמן ניקיתי מאייד החלפתי קונקטורים שמתחברים לפלאגים והוספתי עוד מסנן דלק.

חל שיפור אך מידי פעם עדיין חוזרים גימגומים אלה...

מה עלי לעשות???

תודה מראש....

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

כשאתה מתכוון , קונקטורים לפלגים, כוונתך לחוטי הצתה קומפלט, אם כן מה התוצרת של חוטי ההצתה , ומה רשום עליהם?

כשאתה כותב נקוי קרבורטור, האם הנקוי הוא נקוי בשיטת עשה זאת בעצמך, או במכון קרבורטורים מקצועי?

האם תופעות הלוואי שהזכרת החלו לפני נקוי הקרבורטור , החלפת חוטי ההצתה , מסנן הדלק והפלגים?

האם המפלג הוא בעל הצתה אלקטרונית(קרוב לוודאי שכן) או פלטינות?

היכן אתה מתגורר בארץ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב.

האם החלפת את פילטר הדלק אשר מורכב על יד הגלגל השמאלי האחורי ברכבך?

בהרבה מהרכבים הרכיבו פילטר דלק נוסף בתא המנוע ואנשים אשר לא מכירים את הרכב לא מכירים ומתבלבלים בינו לפילטר המקורי אשר מותקן מאחור בסמוך למיכל הדלק.

מניסיון רב שלי עם הרכב ודומיו, גמגומים במהירות נמוכה בדר"כ נובעת מפילטר דלק.

אשמח לסייע בהמשך.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שלום רב !

הערתו של ארז וולף במקומה, הבה נמתין לתשובתו של פותח השרשור.

בברכה

צביקה

פורסם

כנראה לכלוך בקרבורטור או סתימה חלקית.

תעשה בדיקה, תהפוך כבל פלאגים בין 3 ל 4 (צד שמאל במנוע כשאתה מחוץ לרכב מרים מכסה,תחליף בין החוטים ).

תן סטארטר,תניע אותה,יהיה בקפאייר, תכבה, תהפוך בחזרה, תעשה סיבוב ותגיד אם יש שיפור.

אגב, אם השתמש בניקוי קרבורטור בספריי קרבורטור?

אם התשובה היא כן השתמשתי, אז ניקוי קרבורטור הוא בלתי נמנע.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

דבר ראשון פעם ראשונה שלי בפורום ואין ספק שהרמה פה גבוהה לעומת פורומים אחרים בהם אני צופה.

לגבי שאלותייך צביקה הניקוי קרבורטור לא נעשה במכון מקצועי אלא נעשה במוסך פרטי.

לגבי הכבלים מחר אני יחזיר תשובה מה רשום עליהם , הגמגומים החלו כחודש אחרי החלפת הכבלים ,

אך לפני החלפת כל מה שציינתי.

לגבי הפילטר דלק הוחלף הפילטר שצמוד למיכל דלק והוספנו פילטר ממש לפני הכניסה של הדלק לקרבורטור.

בכל מקרה אני אקח את עצתכם ואני אחליף בין כבל3 ל4 ואני אראה מה תהיה המשמעות.

תודה רבה על העצות המקצועיות

אעדכן בהמשך..

פורסם

תעשה בדיקה, תהפוך כבל פלאגים בין 3 ל 4 (צד שמאל במנוע כשאתה מחוץ לרכב מרים מכסה,תחליף בין החוטים ).

Loyale,

כשאתה מרים מכסה מנוע, פלאגים 1 ו2 הם אלו שמשמאלך. כנראה שהתבלבלת.

ללוחצים בגז,

לא ענית עדיין לשאלתו של צביקה.

איזה סוג הצתה ברכבך? עם קבל ופלטינה או אלקטרונית? (ניתן לזהות בקלות ע"י המצאות הקבל - גליל מתכת בצבע זהוב בדר"כ שמותקן על בסיס המפלג)

המלצה שלי לגבי החלפת החוטים היא לא לנסות להניע את הרכב, פשוט תן סטרטר לכמה שניות בודדות פעם או פעמיים והחזר חזרה.

בדוק האם כל צינורות הנשמים והוואקומים מחוברים למקומם בבית מסנן האויר ואין בהם קרעים או חתכים.

ארז.

פורסם
דבר ראשון פעם ראשונה שלי בפורום ואין ספק שהרמה פה גבוהה לעומת פורומים אחרים בהם אני צופה.

לגבי שאלותייך צביקה הניקוי קרבורטור לא נעשה במכון מקצועי אלא נעשה במוסך פרטי.

לגבי הכבלים מחר אני יחזיר תשובה מה רשום עליהם , הגמגומים החלו כחודש אחרי החלפת הכבלים ,

אך לפני החלפת כל מה שציינתי.

לגבי הפילטר דלק הוחלף הפילטר שצמוד למיכל דלק והוספנו פילטר ממש לפני הכניסה של הדלק לקרבורטור.

בכל מקרה אני אקח את עצתכם ואני אחליף בין כבל3 ל4 ואני אראה מה תהיה המשמעות.(לא מומלץ!)

תודה רבה על העצות המקצועיות

אעדכן בהמשך..

לוחצים בגז ממטולה שלום רב !

אני מוכן להמר שבעייתך קשורה לחוטי הצתה מאיכות ירודה, מתוצרת ביתן ספארק=BS, שהם חוטי הצתה גרועים, בעלי התנגדות גסבוהה, הגורצץ לתןפעת לוואי שהזגרת.

מסנן דלק סתום או סתום חלקית יגרום, לבעיות בעומס כלומר בעליות ובמהירות גבוהה, ולא נמוכה.

המנע מהחלפת חוט הצתה 3 ב 4, ובכך תימנע מנזק למערכת ההצתה ולמודול, וזאת בניגוד לחברי משה, שהציע לך זאת .

בדוק באם כתוב על חוטי הצתה מתח גבוה, ותוצרת ארצות הברית.

בברכה

צביקה

פורסם

האם במוסך הפרטי שטיפלת בו הם פירקו את הקרבורטור מהרכב?

לגבי החלפה של החוטים צודק זה 1 ו 2 ,אבל בכל אופן החוטים הם מצד שמאל אם אתה מסתכל מקידמת הרכב, פעולה זו תניע ותלחץ בגז,פעולה זו לא תגרום להוצאת לכלוך ומשקעים בקרבורטור , זה רק יעיל במידה ויש לך איזה גרגיר שמפריע, אם הקרבורטור מלוכלך זה לא יפתור לך כלום,זה רק פיתרון זמני.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני יכול להמליץ לך עם מצפון שקט כעת לגשת למכון קרבורטורים לצורך פירוק, ניקוי והרכבה מקצועית.

שיטת הספריי לא מועילה ולעיתים אף מקלקלת כמו במקרה שלך.

ממליץ בחום על צביקה קרבורטורים מנתניה.

בעל מקצוע טוב יוציא לך את הרכב כמעט כמו חדש.

פורסם
לא פירקו את הקרבורטור מהרכב... =לא עשו כלום!!!

הוציאו את בורג הניקוז וראיתי שנשפך שם הרבה ספרי קרבורטור...

באיזה שהוא שלב הקרבורטור אמור לעבור פירוק וניקוי והחלפת חלקים, הניקוי ההזה שעשו לך אולי היה במקום , אם עשית לא מזמן ניקוי מקצועי וכנראה שנוצרה סתימה בגלל איכות דלק גרועה או בגלל שנסעת על הסוף של המיכל וסחפת הרבה לכלוך.

בכל מקרה ניקוי שכולל פירוק מלא והחלפת החלקים לחדשים הוא הפיתרון שמומלץ לך כעת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...