Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא עצרה אותי פעם טידה סמויה, שבחלון האחורי היה משהו זוהר וכל מיני נורות אדומות מהבהבות. יכול להיות שהם שמים את זה גם באחורה צמוד לחלון האחורי?

פורסם
דווקא עצרה אותי פעם טידה סמויה, שבחלון האחורי היה משהו זוהר וכל מיני נורות אדומות מהבהבות.=פליקרים יכול להיות שהם שמים את זה גם באחורה צמוד לחלון האחורי?לא

12345

פורסם
יש רק בעיה אחת בלילה אתה לא רואה את זה אבל הדבורה מחכה לך בפינה {נעקצתי}

יש משחה מצוינת שמונעת עקיצות כאלו.

ולנטיין 1. תבדוק בבית המרקחת הקרוב לביתך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, הם מדליקים את הדבורה רק כאשר הם רואים אותך ואז זה כבר מאוחר מדי לוולנטיין (תקנו אותי אם אני טועה, יכול להיות)

יש רק בעיה אחת בלילה אתה לא רואה את זה אבל הדבורה מחכה לך בפינה {נעקצתי}

בלילה, בכביש ריק אני ישר בולם שאני רואה מנורות של רכב, ועם הכביש לא ריק אז יהיה להם ממש קשה להוכיח שהם עלו עליך ולא על מי שלידך.

ד.א, עוד שאלה על הוולנטין, מה אופן החיבור של זה לרכב, אפשר להעביר את זה בין מכוניות בלי בעיה מיוחדת ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
דווקא עצרה אותי פעם טידה סמויה, שבחלון האחורי היה משהו זוהר וכל מיני נורות אדומות מהבהבות. יכול להיות שהם שמים את זה גם באחורה צמוד לחלון האחורי?

זו דווקא היתה משטרת הגלקסיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מבחינת החוק היבש אתה צודק, ניתן לטעון איבוד קשר עין.

אפילו לא איבוד קשר עין כי מלכתחילה לא היה קשר עין.

הדבורה עובדת על מכ"ם, האם אין אפשרות (טכנית וגם משפטית) של שמירת "קשר עין" באמצעות המכשיר ולא באמצעות העין?

פורסם

השוטר חייב לשמור תמיד קשר עיין עם הרכב.

בזאפ יש למכירה משבשי רדאר בשם ZR3-4 עד כמה הם באמת מועילים?

לא יודע לגבי יעילות אבל זה לא חוקי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בצפון באיזור צפת יש תמיד VW JEETA צבע שמפניה עם גגון על הגג שלה ויש לו דבורה והוא תמיד נוסע אחרי רכבים ותופס הרבה אנשים, אנא הזהרו.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הדבורה מזהה כבר ממרחק של 3 ק"מ רכב שנוסע מהר והיא מזהה באיזה כביש זה ,

השוטר מצמצם לאזור על מנת להתמקם למארב , ואז היא עוקצת .

הוולנטיין מזהה את הדבורה במרחק של כ- 1.5 ק"מ .

בהצלחה !

• תוכן חדש...