Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לצערי מסכים איתו.

אנשים שרצו לשתות ולנהוג מלכתכילה לא יעניין אוךתם, רק אלה שגם ככה לא התכוונו לשתות ינצלו את הדבר הזה..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

וואי רעיון אדיר,במיוחד למישו כמוני שלא שותה:-)

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

לדעתי אתם מדברים שטויות !

המשטרה מנסה להילחם בתופעת השתייה של ילדים בני 17 , שלוקחים את האוטו לאבא ולא מבינים את המשמעות של לשתות 5 כוסות וודקה רדבול ואז לעלות על ההגה ולנהוג , הם הרי מרגישים ממש מצויין ! מלאי אנרגיה , לא עייפים , יכולים לנהוג . הסוכר של הרדבול עוזר להם "להתרכז" .

תאמינו לי , הפרוייקט הזה יכו ללהצליח בגדול במידה והוא יורחב , 50 שקלים בשביל אותם "רוצחים בדרכים" ששותים ונוהגים זה הפיתוי המצויין .

הבעיה לא טמונה באם הנהג רצה לשתות או לא , הוא פשוט מגיע למקום הבילוי , מתפתה לשתות למרות שהוא לא צריך לשתות , כי הוא נוהג ואז הוא פשוט נוהג שתוי .

50 השקלים האלו , ימנעו ממנו ברוב המקרים , לשתות את האלכוהול שהיה אמור להתפתות אליו .

תאמינו לי , הכול פסיכולוגיה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
לצערי הרב הקמפיינים של "אם שותים לא נוהגים" של השנים האחרונות לא מחלחלים. פעם חשבתי שכל הנהגים שרואים בחדשות נתפסים שתויים או מעורבים בתאונה שתויים הם, בחיי היום שלהם, אנשים חסרי אחריות.

נתקלתי בהרבה מקרים של "אנשים מן היישוב" שאין להם שום בעייה לצרוך אלכוהול ולנהוג, גם לאחר שתייה כבדה הם לדעתם כשירים לנהיגה ואכן נוהגים. הם סבורים פעמיים ש"לי זה לא יקרה" כלומר 1. "אני לא אתפס ע"י שוטרים" 2. "אני כשיר/ה לנהיגה".

לצערי מכיוון שהציבור מטומטם צריך לשנות את המשוואה. אם המשטרה תתחיל לחלט רכבים ולשלול רשיונות במאסות, רק אז יתחילו לחשוב "אולי לי זה כן יקרה".

אבל כשהמשטרה היתה מחלטת ומחרימה כולם היו זועקים לשמיים. עכשיו, שהיא לא עושה זאת, כולם גם זועקים לשמיים. מה נסגר?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אישית לא הייתי עושה את זה.

היו מקרים שהינשוף טועה ואתה יכול להיחשב כשיכור עדיף לי להפסיד את ה50 שקל מאשר לחטוף שלילה בטעות

אלא אם כן אתה יוצא ולא שותה כלום כלום אפילו לא צייסר קטן

פורסם
לא מאמין שיש מישהו שהיתכוון לשתות ולא ישתה בגלל ה-50 ש"ח..:?

תיקון - בגלל סיכוי קטן לזכות בזיכוי של 50 ש'ח דלק.

פורסם

בוא נראה רגע:

אתה אומר ששוטר נותן לך 50 שקל לדלק.

מממ.... אתה בטוח שלא היית שיכור?????:evil:

נתי

פורסם

דרך מעניינת לנסות להפחית תאונות וסיכונים בכביש, ויותר מזה יוזמה מבורכת! סוף סוף הם דוחפים דברים לכיס במקום לחהוציא ממנו!

ולכל מי שאומר שזה לא יעבוד אז הוא מוזמן להגיד לשוטר שיציע לו את זה שהוא מוותרצ על המבצע :roll:

פורסם
מוזר שקנס כספי גבוה, שלילה עד שנתיים והחרמת הרכב לא מאתגרת כמו לקבל 50 ש"ח ואז לוותר על השתייה.

לא מוזר בכלל, חיזוק חיובי (ועוד תמריץ כספי!) יעבוד לרוב יותר טוב מפחד מענישה. הרי מחד הסיכוי להיתפס ולהיענש מזערי (גם במבצעים הגדולים של המשטרה סטטיסטית הסיכוי קטן ביותר) ומאידך כולם רוצים לזכות במשהו (אפשר לדמות את זה לרצון לזכות בלוטו/טוטו/כל הגרלה אחרת).

מה שבאמת מוזר זה שלאחר שנים רבות שהקונספט לא הראה הצלחה, אנשים עדיין מאמינים בענישה כהרתעה בעבירות תעבורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל העונשים והקנסות עד היום לא כ"כ עזרו. עכשיו מנסים לאלף ילדים כמו שעושים עם כלבים (תהיה טוב, תקבל treat). לדעתי זה יעבוד יותר טוב.

emotion of motion

פורסם

ואם השוטר יבריז לך ביציאה? תחזור למועדון ותתחיל לשתות? או שתיסע לתחנת המשטרה ותדרוש את התלושים שמגיעים לך?:-)

• תוכן חדש...