Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום נתקלתי בדבר לא רגיל.

יצאתי מרמת השרון עם חברה שלי ועם עוד חבר לפאב בת"א,ביציאה מרמה"ש עצרו אותנו לבדיקת רישיונות ועצרו כמה מכוניות בצד.

השוטר שעצר אותנו שאל אותי לאן אנחנו יוצאים,ראה שאני נהג חדש ושאל אם אני מתכוון לשתות.

עניתי לו שלא והוא אמר לי שיש פרויקט חדש,לוקחים את הפרטים שלך ביציאה מהעיר 11-12 בלילה (לפני הבילוי) ואז יש ניידות בין 2-4 לפנות בוקר ניידות בצד השני של הכביש,להם אתה מוסר את הפרטים שלך(שרשומים אצלהם מהבדיקה שלפני הבילוי) עושים לך בדיקת נשיפון ואם רואים שיצאת נקי לאחר הבילוי מאלכוהול אתה מרוויח תלוש של 50 שקל לדלק

אז אני הרווחתי 50 שקל לדלק,דרך מעניינת למלחמה בנהיגה בשכרות :-)

מה אתם אומרים,רעיון טוב? מישהו נתקל בזה?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה? רעיון גדול לאלה הלוואי הייתי נתקל בהם :shock:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

יוזמה ישנה שעלתה באור ירוק, עדיין בחיתולים.

מוזר שקנס כספי גבוה, שלילה עד שנתיים והחרמת הרכב לא מאתגרת כמו לקבל 50 ש"ח ואז לוותר על השתייה.

פורסם

רעיון טוב מאוד, אבל בכול זאת תמיד יש את האנשים ש50 שקל לדלק לא כול כך יעניין אותם ויעדיפו לשתות!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לצערי הרב הקמפיינים של "אם שותים לא נוהגים" של השנים האחרונות לא מחלחלים. פעם חשבתי שכל הנהגים שרואים בחדשות נתפסים שתויים או מעורבים בתאונה שתויים הם, בחיי היום שלהם, אנשים חסרי אחריות.

נתקלתי בהרבה מקרים של "אנשים מן היישוב" שאין להם שום בעייה לצרוך אלכוהול ולנהוג, גם לאחר שתייה כבדה הם לדעתם כשירים לנהיגה ואכן נוהגים. הם סבורים פעמיים ש"לי זה לא יקרה" כלומר 1. "אני לא אתפס ע"י שוטרים" 2. "אני כשיר/ה לנהיגה".

לצערי מכיוון שהציבור מטומטם צריך לשנות את המשוואה. אם המשטרה תתחיל לחלט רכבים ולשלול רשיונות במאסות, רק אז יתחילו לחשוב "אולי לי זה כן יקרה".

פורסם

מצער לדעת שאנשים יחדלו לשלב בין שתיה אלכוהול לבין נהיגה תמורת 50 ש"ח, ולא כי הדבר עלול לסכן אותם ואת הנוהגים בכביש לצידם.

:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה קשור יהודים ישראלים?

אני כחייל אין לי כסף לעצמי, זה כבר סופ"ש שני ברציפות שאני יושב בבית כי פשוט אין לי כסף לדלק.

אז וואלה הייתי מוותר על בקבוק בירה בשביל האפשרות לצאת לאנשהו (וכן, על 50 ש"ח אני בהחלט יכול להגיע למקום בילוי מאיפה שאני גר).

פורסם

50 ש"ח (בדיוק כמו שהקנס הגבוהה) לא יגרמו לאנשים ששותים ונוהגים לוותר על המנהג.

האנשים היחידים שירוויחו זה אלה שמלכתכילה לא התכוונו לשתות ולנהוג.

• תוכן חדש...