Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר לקבל את הדלק שלי בייבי!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני קיבלתי את זה מהם אתמול ואני חייב להגיד שזה תמריץ מצויין לפי דעתי

אני אישית אין סיכוי שאני אשתה ואנהג אבל כשיש תמריץ גם בדרך חיובית ולא רק שלילית זה משפיע על אנשים

ודרך אגב התלושים היו מטעם העירייה (רמת השרון) ורוב האנשים שם היו מתנדבים ורק איזה שני שוטרים למקרה שבאמת יתפסו מישהו ששתה (כשעל פי מה שהבנתי כשאני עברתי שם הם עדיין לא תפסו אחד כזה)

פורסם

יום שישי האחרון, בצאתי מהחנייה בנמל ת"א עברתי בדיקת נשיפון, כמובן שלא שתיתי ויצאתי "נקי" וכשיר לנהיגה, אך לא נאמר לי שום דבר על הקמפיין הזה ולא קיבלתי שקל :(

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

השיטה הפשוטה ביותר היא

אדון יצרן נא לייצר רכב שיחוש כי הנהג שיכור והרכב פשוט לא יניע.

המערכת הזאת תצטרף לשאר המערכות החכמות שיש ברכב כיום.

שם המערכת: NSP = No Spirit Please

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אפילו אם בצורה הכי קסומה יתגברו על כל הקשיים ביצירת מערכת זו ויצליחו להתקין אותה בכל הרכבים הקיימים. תמיד יהיה מוסכניק שבתמורת תשלום סימלי יוריד אותה.

דוגמה לכך: מגבלת מהירות בBMW.

פורסם

אפשר גם לקחת את זה עד הסוף כמו בסרט "האלמנט החמישי" שם הרכב קונס אותך בעצמו...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לדעתי אם אתה יוצא לבפאב ולבסוף לא שותה אתה מרוויח כפליים - גם הרווחת(/חסכת) את ההוצאות על האלכוהול (מינימום 50 שקל) וגם הרווח את התלוש. 50 שקל לפחות חיסכון ועוד 50 שקל מתנה.

אבל, מה הטעם בלצאת לפאב בלי לשתות?:|

לדעתי יוריד באחוזים בודדים את האנשים שנוהגים שיכורים ובכל זאת, יוזמה מבורכת שסוף סוף באה לקראת האזרחים הקטנים והטובים לשם שינוי, ולא כמו שהתרגלנו - שדווקא אותם דופקים.:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני בידיוק חשבתי על דבר כזה ליפני כמה חודשים

שבעצם יתנו כסף או התבה כל שהיא לאנשים שכן הולכים לפי החוק .

יפה שהם באמת מיישמים את זה..אני מופתע.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם
אפילו אם בצורה הכי קסומה יתגברו על כל הקשיים ביצירת מערכת זו ויצליחו להתקין אותה בכל הרכבים הקיימים. תמיד יהיה מוסכניק שבתמורת תשלום סימלי יוריד אותה.

דוגמה לכך: מגבלת מהירות בBMW.

כיוון שהפעם היצרן יודע כי הרכבים מיועדים גם לישראל ניטרול / הורדת המערכת ימנע את הנעת הרכב בכלל.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רעיון די נחמד.

שההוצאות דלק שלי תמיד מסתכמות ב-50-80 שקל, ה"מבצע" הזה חוסך לי את הדלק.

שאני מוציא אוטו אני לא שותה, אני מרשה לעצמי לשתות רק שחבר שלי מוציא את הרכב שלו.

מה שמצחיק זה יהיה לראות נהגים באים לשוטר ואומרים לו "תבדוק אותי".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
השיטה הפשוטה ביותר היא

המערכת הזאת תצטרף לשאר המערכות החכמות שיש ברכב כיום.

שם המערכת: NSP = No Spirit Please

קראתי לפני כמה שנים שוולוו פיתחו מערכת כזו במשאיות שלהם (כדי להניע את הרכב צריך לנשוף לתוך איזה משהו).

בשוודיה התלהבו מהרעיון ורצו להפוך את המערכת לחובה במשאיות ואוטובוסים. לא יודע מה נסגר עם זה בסוף.

פורסם

אני חושב שזה רעיון קצת דבילי, זה טוב לנו הנהגים, אבל בכ"מ למה השוטרים צריכים להתלקק לנו? למה הם צריכים לתת לנו מתנות אם לא נשתה ולא להעניש אותנו אם כן נשתה? אני חושב שזה ממש מוריד להם מהכבוד שגם ככה בקנטים, לא ידוע אני מרגיש שזה כאילו הם מבקשים מאיתנו שננהג לא שיכורים, ואני לא חושב שזה לעניין...

פורסם

מדובר במתנדבים לפי מה שהבנתי, אף שוטר לא יתחיל כנראה להתעסק בדברים האלה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

עדיף שיעשו "מצעדי-בושה" לכל אותם השיכורים שנתפסים.

1. נתפסת נוהג בשכירות-שוטר אחד יחרים את הרכב-השני יתעד במצלמה את הפרצוף המרוח שלך, העיניים המתודלקות והעמידה ה"יציבה".

2. לשדר את הסרטונים כל ערב בכל מהדורות החדשות.

3. בשבוע הראשון עם כמות השיכורים זה יספיק לשעת צפייה שלמה...

4. ואל תדברו איתי על זכויות הפרטיות וכו'- עדיף שיזכרו אדם כשהוא שיכור מול המצלמה ולא כשהוא חפוי ראש בבית משפט אחרי שרצח 6 על הכביש (ע"ע BMW שלשום בלילה)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...