Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני שואל את השאלה בשביל חבר , האם ניתן באופן חוקי לייבא אופנוע כזה מארה"ב קומפלט ? , במידה וכן מה

המיסים ? .

במידה ולא ניתן האם ניתן לייבא מנוע חדש כזה מארה"ב ? .

אודה למידע בנושא בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היי תודה על התשובה .

אני רוצה להבין יותר בבירור .

האופנוע הנ"ל ככל הידוע לי לא מיוצר בארה"ב - אני יודע שע"מ לייבא רכב חייב שהוא יהיה מיוצר בארה"ב .

האם על אופנועים חל חוק שונה ? .

אם ייבוא האופנוע הנ"ל אפשרי , מה צריך לעשות כשהוא מגיע לארץ , ז"א מבחינת אישורים .

אשמח לכל מידע בנושא .

תודה מראש .

פורסם

אפשר להביא את האופנוע דרך חברת יבוא אישי מתל אביב, המחיר :38 אלף לחדש. תחפש ביד 2 באחת המודעות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

היי , האם לחברה שיימבאת את האופנועים בייבוא אישי , קוראים "ייבוא אישי" והיכן היא ממוקמת בת"א ? .

תודה מראש .

שאלה אם הכן מוכרים את האפונוע הנ"ל שנת 2009 ב- 39 אלף ש"ח - למה שמישהו יקנה את אותו מוצר מהייבואן הרשמי בעוד 20 אלף ש"ח ? .

אני מפספס משהו ? .

פורסם

לא התעמקתי בענין אבל כנראה שיש בעית של אחריות אחרי שקונים מהחברה הזאת.

אין לי מושג מה השם של החברה.

מהמודעה ביד 2:

"כלי חדש בארגז מיבוא אישי המחירים הזולים במדינה מוניטין של 26 שנה "

יצרן:סוזוקידגם:DRZ-Sנפח:400שנה:2009יד:1מחיר:38,000 ₪

אזור מכירה:תל אביבעיר/ישוב:מרכז p_1_4_6_26213_20090523200554.gifאיש קשר:שיי

פורסם
גם אני מאוד סקרן לדעת, משומש שנת 2006 נמכר ב 39 אלף, איפה אפשר להביא חדש 2009 במחיר הזה?

.

שאלה אם הכן מוכרים את האפונוע הנ"ל שנת 2009 ב- 39 אלף ש"ח - למה שמישהו יקנה את אותו מוצר מהייבואן הרשמי בעוד 20 אלף ש"ח ? .

אני מפספס משהו ? .

עוד לא הפנמתם שבייבוא אישי רוב כלי הרכב יוצאים זולים יותר ?

כל נושא הייבוא האישי תופס לאחרונה תאוצה כי אנשים מבינים שתמורת מעט כאב ראש ובירוקרטיה אפשר לחסוך הרבה כסף, או שלחילופין לפנות לחברה שמתעסקת בייבוא אישי ולוקחת את הבירוקרטיה והכאב ראש על עצמה ביחד עם עמלה,ועדיין אתה חוסך כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלום רב , התקשרתי למספר הטלפון שמציע DRZ400 סמ"ק שנת 2009 ב- 39 אלף ש"ח .

אין כלל מענה .

האם מישהו מכיר חברה בארץ אשר עוסקת בייבוא אישי של אופנועים ? .

האם ניתן לקנות את האופנוע הנ"ל בארה"ב - לפרק את אותו למספר חלקים ולשלוח אותו לארץ ?.

הרי המיסים החלים על חלקי חילוף עומדים על כ-48% לעומת אופנוע בערך לפי מה שאני יודע מעל 100% .

פורסם

חבל לך להתסבך בזה. אתה תצטרך עבור כל חלק אישור מוסך , מכס יבואן וכו'-חבל.

תפנה לחברות יבוא אישי של רכבים , בדר"כ אלה ינצלו את הקשרים שלהם בארה"ב וימצאו דילר שיביא אופנוע כזה לארץ. ראיתי גם מודעות של KTMים מיבוא אישי (מאירופה)

אפרופו, מטרו "סגרה את הברז" ליבוא אישי של הWR-F מארה"ב בגלל שהגיעו עשרות אופנועים והרסו ליבואן את המכירות.

• תוכן חדש...