Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הכי חם בשימוש משטרת ישראל

AlonBar
שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ובכן, לא אתם לא תראו פה את התשובה. :roll:

בעבר ראיתי כתבה, למיטב זכרוני בוואלה, בה היה כתוב על רכב כלשהו שהיה בשימוש המשטרה לזמן קצר. אני מעוניין לדעת מה הרכב הכי "חם" שהיה בשימוש המשטרה, גם אם הוא לא נמצא בשימוש כיום.

ולא, טויוטה קורולה 98' לא נחשב :roll:

תודה רבה :)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

קרייזלר קרוס-פייר.

רכב שכור היה בשרות המשטרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרייזלר קרוס-פייר.

רכב שכור היה בשרות המשטרה.

יותר בכיוון של "יאללה בואו נשכיר לשבוע איזה רכב שנראה מגניב ומהיר כדי שנוכל להיות דומים לקולגות שלנו באיטליה, אפילו אם זה בעיקר בשביל יח"צ".

אני חושב ש-B4 עם מנוע 3 ליטר זה הדבר הקרוב ביותר...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובדתי - וולבו T5 שהייתה או עודנה בשירות.

שמועות על SPEC B

שמועות על TFSI

עריכה: אני רואה שקספר הקדים אותי

השמועות על הSPEC נכונות?

פשוט חברה שלי לשעבר אמרה לי שהיא אישית נהגה על B4 ידנית בשירות. ולא נראה לי שהביאו 2.0 ליטר ידניות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובדתי - וולבו T5 שהייתה או עודנה בשירות.

שמועות על SPEC B

שמועות על TFSI

עריכה: אני רואה שקספר הקדים אותי

השמועות על הSPEC נכונות?

פשוט חברה שלי לשעבר אמרה לי שהיא אישית נהגה על B4 ידנית בשירות. ולא נראה לי שהביאו 2.0 ליטר ידניות.

לא יודע אם יש Spec B, קשה לי להאמין.

אני מעריך שמקור השמועות הם בגלל שיש כמה B4 עם ג'נטים לא מקוריים שנראים די קרביים...אולי אנשים מתבלבלים.

לגבי B4 ידנית, לא יודע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שהרכב הכי חם במשטרה זה סופה ממוגנת שהתהפכה ועלתה באש.

:lol::lol:

והקרוספייר, היא זאת שרצתה להתאבד לי על הלשון ולא הצליחה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מת על שמועות

שמועות על 911 טורבו שהושאלה מאוטובאהן בגרמניה.

שמועות על ווירון.

שמועות על אפאצ'י לונגבואו שמיירט עברייני תנועה עם רקטות.

בתכלס יש להם B4 2 ליטר או פסאטים וזהו בתכלס, אם כבר ריגוש אז הסיירות 2 ליטר שהיו להם:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשלוחת מתנ"א זבולון יש טוארג (פולקסווגן) שכור - ניידת מוסווית. צבע שחור, לוחית רישוי מס' XX-XXX-64

בנוסף, יש גם 2 או 3 ג'טות חדשות מוסוות (צבעים כסף וזהב) אבל לא שכורות, משמע יש גם ציוד אכיפה מותקן ברכב.

אגב, לכל מי ששאל לאן הולך הכסף של משלם המיסים - כמה עולה שכירות של טוארג על בסיס חודשי? (בהנחה שהמשטרה לא משלמת על בסיס יומי?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולא נראה לי שהביאו 2.0 ליטר ידניות.

אם הכוונה היא על 2.0 ליטר ידניות בכלל ולאו דווקא במשטרה , אז התשובה היא כן. הביאו לארץ ונמכרו גם לא מעט כאלה. (יחסית:|)

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...