Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש קובץ מידי של השיר הנ"ל. אימי וחבורתיה מעוניינות להקליט עצמן שרות את השיר (עם כמה שינויים, ברור) כהפתעה לחברה. הקלטה באולפן עולה הרבה כסף וזה לא עומד על הפרק, אבל משהו פשוט שניתן לערוך במחשב הביתי בהחלט כן.

אם למישהו יש קובץ mid או לחילופין את התווים לשיר אשמח לקבלם.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכי קרוב שהצלחתי להגיע

נסה גם את החיפוש שהרצתי.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה לי שביקרתי בכל אתר אפשרי שרצף המילים הנ"ל מוזכר בו אך ללא הועיל. אקורדים לגיטרה לא עוזרים לי, תווים דווקא כן היו עוזרים.

אין כאן לאף אחד קובץ מיד של השיר? אולי משהו מתוכנת קריוקי? חוברת תווים ישנה משיעורי אורגנית בכיתה א'?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי אולי את הזברה מקורית מהשיר. זה אולי יעזור לך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שווה לשאול בפורום משינה בתפוז, ובאתרים נוספים בסגנון.

כמו כן, הייתי מרים טלפון לכמה חנויות תקליטים כמו מוזיקה נטו, לפעמים יש שם חבר'ה רציניים שיוכלו להפנות אותך למקורות רלוונטיים.

בינתיים, שים תמונות של החברה של אמא (רצוי לצד אבטיח), כדי שנדע אם שווה בכלל להתאמץ. :-D

בהצלחה.

פורסם
מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ניסתי גם ניסיתי, זה יוצא זוועה.

אין תחליף לקובץ מידי או אינסטרומנטלי.

לדעתי זאת פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל במשהו שפשוט לא קיים באינטרנט :shock:

גאולה גיל מתהפכת במיטתה בבית האבות אחוזת ראשונים.

איתמר.

• תוכן חדש...