Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

אני מחפש לאחרונה ביד 2 רכב מסוג מאזדה 3 ובמחיר של 60K ואני מצאתי לאחרונה רכב שעבר 92 ק"מ ,וכמו כן יד שניה והבעלים הנוכחים הם פרטי והבעלים הקודמים הם ליסינג ,והרכב משנת 2005 , ומה שאני רוצה לשאול הוא אם רכב עשה כזה מרחק האם כדי לקנות אותו אם הוא עבר את כל הבדיקות שכולל המכון ?

וכמו כן הבנתי שעוד כמה חודשיים נכנסים הרכבים של 2010 אז זה אומר שהמחירים של הרכבים ירדו עוד?

תודה רבה לעונים

פורסם

דגמי 2010 יתחילו להימכר ב 2010.

מאזדה 3 "החדשה" התחילה להיות משווקת אתמול ולציי הרכב תתחיל להגיע בעוד כחודש.

רוב הסיכויים שזה ישפיע על מחירי המשומשות.

לגבי קניית מאזדה 3 עם עבר ליסינג, כל מקרה לגופו, אני הייתי מחפש רכב כזה מידיים פרטיות עם הסטוריית טיפולים ולא מתפתה לקנות רכב בזול יותר עם ק"מ כל כך גבוה.

פורסם

אתה יכול למצוא מאזדה 3 2006 יד ראשונה מאחת מחברות הליסינג עם פחות קילומטראז' מזה ובמחיר של פחות מ-70K.

כך שהבחור שמציע את המכונית שלו די לא מחובר למציאות מבחינת הדרישות שלו.

פורסם

אם תמשיך לחפש ולחפור ביד 2 אתה תוכל למצוא עוד מאזדות 2005 עם פחות קילומטראז' והבדל אולי קטנטן במחירון או אפילו באותו המחיר.

תאמין לי אם אתה קונה את הרכב מבן אדם פרטי , למרות שהרכב היה בליסינג , בטוח שהוא טיפל בו כמו שצריך. פשוט זה הקטע של הליסינג שצריך לבדוק.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לדעתי שום דבר לא בטוח, ולא כפי שאמר משמש.

יש אנשים שמזניחים את הרכב שלהם (אני מכיר אישית כמה כאילה, שהטיפול שנותנים לרכב בליסינג, יותר טוב מאיך שהם

מטפלים ברכבם הפרטי /מתייחסים אליו).

אתה צריך לבדוק בכל מקרה !

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...