Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פורד פוקוס 2006 שאני צריך להחליף בה בלם זעזועים קדמי ימיני

שאלתי במוסך פורד המורשה אז אמרו לי שיש לי 2 אופציות:

1. מקורי (שזה בטח הכי טוב) וזה עולה 1048 לא כולל מע"מ.

2. חלופי - שזה בלם זעזועים מסוג יקבה שזה משהו יפני טוב והעלות שלו משהו בסביבות 500 ש"ח.

השאלה שלי, האם עדיף לי בכל זאת ללכת על המקורי למרות שהוא יקר?

או שאפשר ללכת על החילופי וזה יספק לי את הסחורה בדיוק כמו המקורי?

אני מוכן לשלם על המקורי, אבל אם באמת זה אותו הדבר אז חבל על הכסף.

אני גם לא מעוניים שיהיה לי בעיות אחר כך בגלל שזה לא מקורי או משהו.

חשוב לציין שעד עכשיו הכל באוטו מקורי.

אז באמת מה אתם ממליצים לי?

תודה

פורסם

הייתי בסרט שלך לפני כחודשיים. אני אנסה להסביר.

חברת פורד אירופה לא מייצרת בולמי זעזועים.

היא קונה אותם מספק משנה, כמו קיאבה, מונרו, בילשטיין, קורבן, ליפ וכך הלאה.

ההבדל היחיד הוא בקרת איכות. בעוד בולם תחליפי עובר בקרת איכות של 1-1000, הבולם עם הסמל של פורד יעבור בקרת איכות של 1-100. על זה אתה משלם.

האם אתה צריך את זה? כנראה שלא.

עכשיו נשאלת השאלה - מיהו היצרן שמייצר עבור פורד? לי אישית אין מושג.

מכאן אתה כבר צריך לברר בדיוק מה הרמה של הבולמים אצלך כרגע. רצוי מאוד שלא תרד ברמה, ז"א לא בולמים סיניים או סתם באיכות ירודה.

כמו כן את הבולמים לדעתי יש להחליף בזוגות, ועל הדרך להחליף מיסב ותושבת. לא עושים חצי עבודה.

רוצה חצי עבודה? תקנה בולם מפירוק ב-100 ש"ח...

אפשר אגב לשאול מדוע צריך להחליף בולמי זעזועים אצלך?

אצלי בקסארה הם הוחלפו רק אחרי 320 אלף ק"מ...(למרות שהייתי צריך להחליף אותם בטח הרבה לפני)

פורסם

אני קניתי את האוטו רק לפני שבוע, וכאשר העברתי אותו בבדיקה נאמר לי שהכל תקין חוץ מבלם זעזועים קדמי ימיני שניתן להחליף אותו. אז לא רציתי לוותר על אוטו טוב ובמצב מעולה בגלל זה. ומיד התחלתי לבדוק את האפשרויות שניתנות בקשר לבלם זעזועים.

ובקשר למה שאמרת לי: בלמי זעזועים מוחלפים רק בזוגות זה לא ממש נכון. היום שאלתי במוסך מורשה של פורד והוא היה מאוד מופתע מזה - הוא אמר לי שזה ממש לא קשור וניתן להחילף כל אחד בנפרד.

אם זה נכון ממה שהבנתי, אז עדיף לי ללכת על ה"יקבה" היפני אם הוא עומד ברמה הנדרשת...

מה אתה עוד ממליץ י לבדוק/לעשות לפני שאני מקבל החלטה?

וכאשר אתה החלפת? הלכת על מקורי או לא?

פורסם

הבולם נקרא KAYABA

תמיד מומלץ להחליף בזוגות. טכנית ניתן להחליף רק אחד אבל בהנחה שהבולם השני עבר גם הוא קילמטרז רב, כדאי את שניהם.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
הבולם נקרא KAYABA

תמיד מומלץ להחליף בזוגות. טכנית ניתן להחליף רק אחד אבל בהנחה שהבולם השני עבר גם הוא קילמטרז רב, כדאי את שניהם.

האם אתה מכיר את ה-KAYABA? האם הם באיכות טובה?

בקשר לבולם השני כאשר העברתי את הרכב בבדיקה אמרו לו שהוא במצב טוב. ורק אחד צריך החלפה.

• תוכן חדש...