Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי אפשרות לקנות דרך מבצע "חבר" דרך חברת אוטוסנטר:

1. יונדאי גטס 2008, אוטומטי, יד ראשונה.

2. פזו 206, 2008, ידני, יד ראשונה.

3. פיאט גרנדה פונטו 2008, ידני, יד ראשונה.

חלק מהשכרה או מליסינג.

כולם עשו כ70,000 קילומטר פלוס מינוס..שזה המון..אבל אולי בטיפול נכון הם שמורים טוב.

עכשיו המחיר לכל אחד מהרכבים הוא 50,000 ש"ח.

מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה?

אוטוסנטר אמינים?

איזה רכב הכי כדאי??

השנתון של הגטס יותר טוב מבחינת הדלק??

פורסם

יש צורך להבין מה סדר העדיפויות שלך כדי לדעת איזו מבין השלוש מתאימה לך.

אם אתה לא יכול בלי גיר אוטומטי - האירופאיות עפות מהרשימה.

אם בטיחות היא בראש מעייניך - הפיאט היא האחת והיחידה. נוסף על כך, הפיאט היא גם המרווחת ביותר מבין השלוש.

אם אתה טיפוס חובב הגה שגם מחפש הנאה בנהיגה - חד וחלק, היונדאי כלל אינה אופציה.

לגבי הפיז'ו - זה לא שמדובר ברכב רע, פשוט אני לא רואה שום פרמטר שבו היא מצליחה להתעלות על השתיים האחרות.

אל תשכח שה-206 הוצגה באיזור שנת 00', מה שאומר שהדגם כבר קרוב לעשור על הכביש, לעומת הפיאט והיונדאי הצעירות יותר. שוב: אני לא אומר שמדובר כאן ברכב רע, פשוט כל אחת משתי החלופות מתעלה עליה בפרמטר אחר (כאמור: פיאט בבטיחות ומרחב ויונדאי בגיר).

אם אתה מוכן לקבל גיר ידני ושיקולי מרחב ובטיחות אינם משנים לך, הצעתי לך היא לעשות נסיעת מבחן על שתי האירופאיות ולהחליט לאיזו משתיהן אתה מתחבר יותר.

בהצלחה!

גילוי נאות: לא יצא לי מעולם לנהוג על יונדאי גטס, אולם אני נסמך בביקורתי על דעת חבר טוב שנהג בה, ושעליה אני בהחלט סומך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה לא מוצא שום פרמטר שה206 עולה על הגטס?תנסה בה-כ-ו-ל נוחות,התנהגות כביש,בידוד רעשים,איכות,מרווח פנים,צריכת דלק,וכו וכו.הגטס שותה דלק כמו משאית, יש לה תא נוסעים של רכב משנות השמונים וגם האיכות בהתאם,אחיזת כביש של קורקינט,וכן אני דווקא נהגתי הרבה בגטס שדרך אגב יש לה חרא גיר עם יחסי העברה ארוכים כמו הגלות שמעיקים על המנוע החלש,לכל הגירים האוטומטים של היונדאי [4 הילוכים ]יש לא מעט תקלות.לגבי הפונטו הרכב באמת יותר חדיש מה206 אבל לאיכות הנסיעה והנהיגה של ה206 יש לה עוד דרך ארוכה להגיע,וגיר אוטומטי פלנטרי אין לה.

אנחנו לא חייבים להסכים אבל מה שרשמת פשוט שטויות.

פורסם

טוב, אולי לא הייתי מספיק ברור. אני אנסה פעם נוספת:

למי שהוא אינו חובב הגה ואינו מוטרד משיקולי נוחות או בטיחות - גטס.

למי שיכול להסתפק בגיר ידני וחשוב שלרכב יהיה מרווח פנים ודירוג בטיחות גבוה - גרנדה פונטו.

למי שמעדיף גיר ידני וחשובה גם התנהגות הכביש - 206.

בהתחשב בכך שהרכב נמכר מהשכרה/ליסינג, אני מרשה לעצמי להניח שמדובר בגירסאות הבסיס של הדגמים הנ"ל. אם היה מדובר בגירסאות מאובזרות יותר, חוות דעתי היתה משתנה, וסביר להניח שהייתי בוחר ב-206.

יחד עם זאת, כאשר ההשוואה היא מול ה-206 בגירסת הבסיס, אני באמת לא סבור שהיא פותחת פער גדול מול שתי המתמודדות האחרות, ובפרט כאשר מדובר בנהג שבסה"כ מבקש להגיע מ-א' ל-ב'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מציע לך לבצע נסיעת מבחן ב206 ובפונטו,שתיהן טובות תראה לאיזה מהן אתה מתחבר יותר,את הגטס תמחק הוא פשוט רכב נחות.

פורסם

אני קניתי מאוטו סנטר את הרכב שלי (וולוו) לפני 9 חודשים. חייב לציין שהייתי מרוצה מאוד מהשירות שלהם והנכונות לתקן את הליקויים שמתגלים בבדיקה. בכל מקרה אני מציע לך לא לסמוך על הבדיקה שתוצג לך , אלא לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקה מטעמך.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...