Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לחודש, משאיר את הרכב ליד הבית של ההורים. הם לא ישתמשו בו. האם כדאי לנתק את המצבר, או שעדיף שמישהו מהמשפחה יניע אותו כל כמה ימים?

פורסם

מומלץ לבצע נסיעה מחוץ לעיר למשך 15-20 דקות לפחות פעם בשבוע בכדי למנוע התפגרות המצבר.

לפני הנסיעה מומלץ לבדוק האם קיימים ברכב צרכנים פרזיטיים הצורכים זרם בזמן שהרכב מכובה.

צריכת זרם נורמלית נעה בסביבות 50-80 מיליאמפר תלוי ברמת האיבזור של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

סע עם הרכב נסיעה כמה שיותר ארוכה ומיד לאחר הכיבוי נתק את אחד הקטבים פלוס או מינוס ,הכי טוב שניהם ,ואחרי שתחזור תחבר חזרה את הקטבים והרכב אמור להניע בלי בעיה.

אבל לפני כן יש לבדוק האם ניתן לנתק בגלל המחשבים שיש ברכב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ישנם סוגי רכבים שלאחר ניתוק מצבר יש צורך ללמד רכיבים את טווח פעולתם כמו מיצערת חשמלית חלונות חשמליים וכו במידה ואתה לא יודע לגבי הרכב שלך עדיף לא לנתק מצבר ושמישהו יתניע את הרכב מדי פעם

פורסם

בדיוק כפי שכתב קודמי היזהר מאוד מהמלצת גולדן.

ולך גולדן אם כי אני לא מאשים אותך כי הוא לא כתב איזה שנה הרכב ואיזה סוג ולכן יכול להיות שאתה צודק אך מכיוון שאיננו יודעים היזהר בהמלצותיך.

פורסם

הדבר היחיד שאני מכיר בניתוק מצבר, זה שהמחשב יצטרך ללמוד מחדש את התנהגות הנהג וזה לא בעיה בכלל.

כמעט כל טיפול משמעותי ברכב מצריך ניתוק מצבר כך שגם לפי זה אני לא רואה בעיה.

אם מישהו מכיר בעיה משמעותית שתגרום לרכב להיות בעייתי לאחר ניתוק מצבר, אשמח להחכים.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

עבודה במערכת כ.אוויר מצריך ניתוק מצבר בגלל חשמל סטטי ,יש מכוניות ,שלפי הוראות יצרן יש לחבר מצבר כגיבוי לפני הח מצבר וזה כדי למנוע מחיקת זיכרון של פעולת רכיבי מערכת ,למנוע צורך בעדכונים ותכנותים למיניהם

פורסם

רוב התיכנותים לאחר ניתוק מצבר נעשים עצמאית ע"י יחידת הבקרה, יש תיכנותים שניתן לבצע רק עם סקנר יעודי.

אם היינו יודעים באיזה רכב מודבר היינו יכולים להמליץ האם לנתק מצבר או לא.

פורסם

ברכב שברשותך אין שום בעייה לנתק את המצבר לחודש ימים במקרה הגרוע סל"ד סרק לא יהייה יציב מספר שעות או גבוה מידי.

כמובן מומלץ לחבר את המצבר למטען אחזקה בכדי לשמור על מצבר מוכן לשימוש כאשר תחזור מחו"ל.

רוב הבעיות שצויינו באשכול בדרך כלל נגרמות עקב התקנת אזעקה לא מתוחכמת המאבדת את הסיכרון שלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר גם לחבר מטען לרכב עם שעון שבת

שיעבוד עד חצי שעה ביום

ונסיע טובה וחזרה טובה רק לא לשכוח לנתק את המתעון לפני חוזרים להישתמש ברב

וכך לא חושב עם הרכב רגיש לניתוק מצבר או לא

נכון להיום יש מספר רכבים שמחיבים חיבור למחשב לאחר ניתוק מצבר

נסיעה טובה וטיול נעים

אורי

• תוכן חדש...