Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ביטוח שמשמות...

כל ההתרחשות קרתה מיד אחרי התנפצות השמשה, באותו היום באותה השעה, אחרי 20 דקות הגיע גם המשטרה.

אני מספר את זה רק עכשיו פשוט כאן בפורום.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

קודם כל גם חרמש עם מגן יכול להעיף אבנים.

המגן מיועד להגן על רגלי המפעיל .

יכול מאוד להיות שמכתב מעורך דין שבו הוא מודיע שאם לא יתקבל הפיצוי תגיעה תביעה ,יספיק בלי צורך להגיע לבית משפט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חרמש ועוד איך יכול להעיף אבנים אז שלא יבלבל לך את השכל, טוב שהזמנת לו משטרה.

תבדוק שאין שריטות בצבע מאבנים אחרות שעפו שם.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
בשביל זה הגיעה משטרה? :o

זה נזק של 2000 שקל! לא נירא לך שזה היה במקום להזמין משטרה!?

והתמונה של הרכב בסמלון זה רכב קודם שלי.. הגיע הזמן באמת להחליף אותה:lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון שהוא לא מאמין שהמשטרה ממש הגיעה למקום (בדר"כ הם אומרים להגיע לתחנה והגיש תלונה).

דרך ההתנהלות שלך היתה טובה עד עכשיו.

אם המגן לא מעיף אבנים למה כל פעם שעוברים ליד גנן הוא מזיז את המכשיר הרחק מכיוון האנשים ומפסיק ללוץ על הכפתור שגורם לחוטים להסתובב?

פורסם

למה אתם כל כך מופתעים לגבי המשטרה?!

בזמן האחרון המשטרה החלה בפעולות יעול - כל תיק חשוב עובר לחוקרים פרטיים שיטפלו בו במהירות ויעילות. דברים שהיו לוקחים למחלקת חוקרים שלוש שנים, לחוקר פרטי לוקח חודש.

ועכשיו יש לשוטרים יותר זמן להתאמן על מקרים כמו ניפוץ חלונות

• תוכן חדש...