Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

8000 ש"ח על הכוונת... [סיאט איביזה ידנית]

AvivSegal
שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חשבתי SEAT IBIZA ידנית 94 ומעלה 1600 סמ'ק

הקטע שאני לא מכיר את הרכב הזה ממש, אני רק יודע שאני אוהב את המראה שלו חחח..

איך הוא מבחינת כוח, צריכת דלק וכו', מוסך??

איזה רכב הייתם לוקחים ב 8000 ש"ח?

מה לבדוק כשאני ניגש לבדיקת רכב?

כמה עולה להביא רכב לבדיקה לפני קנייה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לי גם שהרכב יראה טוב.. כדי שאני אוכל להיפתר ממנו כשאני אצטרך...

נראה לי שקשה להיפטר מרכבים כאלה כמו שציינת כאן, הכוונה שלי "להיפתר" בלי להפסיק הרבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כה אפשר לקנות גם אפלאוז עם מנוע 1.6 או מיצובישי לנסר 1.5. שניהן קיימות גם בגירסא ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לי גם שהרכב יראה טוב.. כדי שאני אוכל להיפתר ממנו כשאני אצטרך...

נראה לי שקשה להיפטר מרכבים כאלה כמו שציינת כאן, הכוונה שלי "להיפתר" בלי להפסיק הרבה

דווקא יש הרבה שיעדיפו להתרחק מאיביזות כמה שאפשר.

מדובר על רכב של צעירים בד"כ שעבר הרבה מכאובים בחייו.

תוציא את הראש מהחלון ותראה איביזות ישנות שליד ההגה יושב לו איזה ערס מלא גורמטים שנוסע על 200 קמ"ש ב7000 סל"ד.

המצלה אישית.

לך על אפלאוז או לאונה דווקא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לקנות רכב כמו ליאונה ב-8000 ש"ח?

יש המון רכבים טובים, מסיטרואן ZX ועד רנו 19 - שאפשר לרכוש בכיף בחצי מהסכום, לקבל חלונות חשמל והגה כוח ומזגן ולהישאר עם עוד כמה אלפים בשביל יישור קו איכותי.

אני לא בטוח שהייתי לוקח איביזה אבל אם כן, זה צריך להיות במחיר של 5K כדי שיישארו 3000 ש"ח לשפץ פה ושם דברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...