Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק, הודעה בנוסח: CHECK GEARBOX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורם

קיבלתי בלוח המכוונים את ההודעה הזו. לפני כן, נדלקה לי נורה של SERVICE למרות שיש לי עוד 8,000 ק"מ עד השירות. לאחר מכןף ההודעה נעלמה, ובנהיגה איני מזהה בעיה בהתחלפות ההילוכים.

רציתי לשאול:

1. האם הודעה מסוג זה מחייבת בדיקה. נראה לי שהתשובה היא שכן.

2. האם רצוי לבדוק את זה במוסך רנו או במכון גירים אוטומטיים.

3. האם למישהו קרתה תופעה דומה?

תודה רבה מראש על התשובות.!

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורם

קיבלתי בלוח המכוונים את ההודעה הזו. לפני כן, נדלקה לי נורה של SERVICE למרות שיש לי עוד 8,000 ק"מ עד השירות. לאחר מכןף ההודעה נעלמה, ובנהיגה איני מזהה בעיה בהתחלפות ההילוכים.

רציתי לשאול:

1. האם הודעה מסוג זה מחייבת בדיקה. נראה לי שהתשובה היא שכן.

2. האם רצוי לבדוק את זה במוסך רנו או במכון גירים אוטומטיים.

3. האם למישהו קרתה תופעה דומה?

תודה רבה מראש על התשובות.!

תשובות:

1. מנורת תקלה תה"ל נדלקה .המטרה היא להודיע לך לגשת לבדיקה.

2. במידה ועלות הבדיקה לא מופרזת(עד 250 ש"ח) מומלץ.

3. תופעה זו לא חריגה .

פורסם

לפי הוראות יצרן שמן גיר ללא החלפה יזומה ברכב זה שמן גיר לכל חיי הגיר כניראה יש לך תקלה של ויסות לחצים בגיר לפני שהנזק יהיה גדול יותר ושלא תהרוס את הגיר גש למוסך לבדיקה

• תוכן חדש...