Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני משלב ל 4X4 סימון שהשילוב תקין מופיע אך בפועל אין העברת כוח לגלגלים הקדמיים (לוקרים לא ננעלים?). האם זו בעיה בצנוריות הווקום ואם כן כיצד לטפל בבעיה מסוג זו?

תודה על העזרה מראש.

פורסם

יכול להיות באמת שהבעיה היא בצנורות הווקום שאים הם לא אוטמים או במנוע החשמלי שמווסת את הווקום

אתה יכול לבדוק אים אקדח וואקום את הלוקים של כל גלגל בנפרד ולראות אים הלוקר ננעל אחר כך לחבר מהמנוע החשמלי ואים עדיין ננעלים אז הבעיה לא בצנרת או בלוקרים

אים אין באפשורתך לבצע לבד אני יכול להמליץ לך על מרכז שרות י.נ.מ מורשה סאן יונג 03-5620892

פורסם

ברוכים המצטרפים לפורום.

קהילת הסאנגיונג בפורום (שזה ארבעה וחצי אנשים...) ששמחה לגדול ב 20 אחוז :-)

עכשיו ברצינות.

שילוב ה 4X4 ברקסטון מושפע מפיקוד חשמלי לטרנספר + פיקוד לממסר וואקום + וואקום לנעילת התבורים הקדמיים.

ידוע שהנועלים רגישים ללכלוך לכן יכול להיות שיהיה צורך לפרק אותם ולנקות אותם.

בהנחה שנורית ה 4X4 דולקת ז"א שהטרנספר עובר ל4H ויש חיווי מתאים ממחשב הטרנספר. אתה גם אמור לשמוע איזה קליק קטן.

הנקודה הכי חלשה היא הוואקום. הצינורות והמחברים נוטים להתפורר ולכן אני ממליץ קודם כל להחליף את כל הצינורות. העלות שלהן אפסית ואפשר לעשות זאת בקלות לבד.

גם לי ברקסטון היתה בעיה דומה, נמצאה צינורית (ליד ממסר הוואקום) רקובה.

index.php?act=attach&type=post&id=3468

אחרי החלפת כל הצנרת הכל בא על מקומו בשלום.

כך שאני ממליץ לבדוק קודם כל את הצנרת, אח"כ בדיקה חשמלית של ממסר הוואקום ורק בסוף טיפול בנועלי התבורים.

תעדכן אותנו איך נפתר.

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איציק ואבי שלום

תודה על העצה.

מכיוון שאכן יש קליק ונורית החיווי של ה 4X4 נדלקת סביר שאכן הטרנספר תקין ויש בעית ווקום בלוקרים.

האם תוכלו להסביר לי כיצד והיכן אני מוצא את הצנוריות (מודה, עדין לא פרקתי את הגלגל) וכיצד מחליף או מנקה אותן?

תודה על ברכות ההצטרפות, וכן אשתי מאד מרוצה ונהנית מרקסטון 2004 100K 2.9 אבל לא נעים היה לשקוע בחולות הים...

פורסם

בכדי לעבור על הצינוריות באזור בית הציריה בצד הגלגל מתחבר צינור וואקום שחור פשוט תעקוב אחריו ותראה את כל החיבורים

ממולץ לעשות את כל הבדיקות שהאוטו מורם על ליפט ולסובב את הגלגלים ידית לפני הנעה בכדי לא לגרום נזק

בכדי לנקות את הלוקר תצטרך לפרק בזהירות את הברגי אלן מהתבור

פורסם

כל הצינוריות מגיעות ממשאבת הוואקום לצידו השמאלי של המנוע ליד קיר האש (צד ימין כשאתה מול הרכב!!!)

תראה שם כמה מפצלים, הולך לPLA דרך מתג טרמי (מגבר טורים בקור) אחד הולך לפילטר קטן, אחד הולך לגיר אחד למדומם המנוע וכד..

יש צינורית אחת שהולכת לכיוון המצבר, שם תמצא את מתג הוואקום , מפצל וירידה של צינורות אפורים לתבורים

התמונה שצירפתי היא הצינורית מהמתג החשמלי למפצל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצאתי לך גם את שרטוט הוואקום ברכב

המון מידע על הרכב ב:

http://www.ssangyongclub.co.uk/forum/index.php?

korando_vacuum.JPG

פורסם

תודה על הפירוט.

הכל מתברר. לפני כחודש בטעות נגעתי בפיצול ליד המצבר (בחלק התחתון השמאלי) והוא נשבר. לאחר מכן היו בעיות בדימום המנוע והמוסכניק בדק ואמר כי החליף את צנורית הואקום. לשאלתי על החיבור ליד המצבר אמר כי זה צינורית למשפריץ מים אחורי (שאגב עובד...). וזה במוסך מורשה של היבואן!

אטפל בכך ואדווח לכם.

תודה על העזרה עד כה.

רן.

פורסם

הפיצול שנגעת בו הוא הפיצול שדיברתי עליו שיורד לנועלי התבורים.

מפצל T - חמישה שקלים

מטר צינור - 5 שקלים

10 שקלים וה 4X4 חוזר לעבוד :-)

• תוכן חדש...