Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה היום שטפתי את האוטו ושמתי לב שמתחיל להיסדק לי חלק בדשבורד וכשבאתי לגעת בזה הרגשתי שהוא מתחיל לשקוע מה אפשר לעשות??

מדובר ברכב מזדה 323 סדאן 97

תודה לעונים

פורסם

הבעיה הזו מאוד נפוצה ,שמש קודחת וכו' , קיים חומר מריחה פלסטי אותו יש להשיג בחניות לצבע , בהום-סנטר וכדומה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תסדר את זה כפי שאמר לך ברזילאי בדחיפות אחרת בעוד זמן לא רב יהיה לך ואדי באמצע הדשבורד.ועוד עצה ממני תתחיל לשים צלון ברכב זה יעזור למנוע מקרה חוזר בעתיד.

פורסם

זה רק עניין של זמן עד שהדשבורד ייסדק לחלוטין. אפשר להאט את זה עם צילון וחומרים אבל לא למנוע.

2 הצעות:

1. למכור את הרכב לפני שזה יהיה בלתי אפשרי בגלל הסדק.

2. להשיג דשבורד מפירוק ולהחליף את שלך - העלות בסביבות 1500 ש"ח.

קח בחשבון שביום המכירה בכל מקרה תצטרך להפחית הרבה מהמחירון אם יהיה סדק בדשבורד.

לדעתי זה די נדיר במאזדות כאלה, לא זכור לי שאי פעם ראיתי אחת כזו עם סדקים - כך שאני מאמין שיהיה די קל להשיג דשבורד במצב טוב.

פורסם

היום הלכתי לבדוק את זה והדשבורד נסדק לשני חלקים אז אני רוצה לקנות שטיחון לדשבורד זה יעזור או שיפחית את הנזק

והחומר הזה שאמרתם נגד סדקים הוא מעלים את הסדק או שהוא מונע מסדקים אחרים להופיע בעתיד??

תודה

פורסם

החומר לא מעלים סדקים, הוא ימנע מסדקים נוספים להופיע.

תקנה כיסוי מותאם במיוחד לדשבורד שלך שיכסה את הסדק, זה עולה איזה 150 שקל.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...