Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן גולף 2007 2 ליטר FSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף 2 ליטר משנת 2007, היום בעת הנסיעה התחיל להבהב הכיתוב "STOP ENGINE", עצרתי את המנוע וראיתי נזילה רצינית של שמן במרכז הרכב,זה לא שמן מנוע ולא שמן ברקס (בדקתי את המפלס בשניהם והוא נראה תקין),יכול להיות נזילה מהגיר? גררתי את הרכב למוסך, מה זה יכול להיות??

תודה מראש,

זאב.

:-D
פורסם

לפי תיאור מיקום הנזילה ולאחר שבדקת שלא חסר שמן מנוע ונוזל בלמים נשארו שתי אפשריות שמן גיר או נוזל קירור.

האם הרכב חטף לאחרונה מכה מלמטה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נשארה רק האפשרות של שמן גיר שלא ניתן לבדוק ללא הרמת הרכב על ליפט.

פעלת נכון שמיד עצרת וגררת את הרכב למוסך.

האם הרכב עדיין באחריות הייצרן ?

פורסם

שנתיים כבר עברו מאז מסירת הרכב, קראתי בספר הרכב שיש אחריות מורחבת (3 שנים) למנוע ולגיר, האם זה נכון?

פורסם

עד כמה שזכור לי שנתיים אחריות מלאה ושנה שלישית 'אחריות של רצון טוב' מתוך ספר הרכב של שמת 2006.

אולי משנת 2007 שינו את תקופת האחריות אינני יודע.

פורסם
היום החניתי את הרכב עם שתי גלגלים על מדרכה לא גבוהה, לא היה משהו מעבר לזה.

אומנם בגולף דור 5 לעומת גולף דור 4 המנוע והגיר מותקנים פחות נמוך, כלומר הסיכוי לקבל מכה בגיר או באגן השמן כתוצאה מעלייה על מדרכה נמוכים יותר. אבל ! ירידה במהירות ממדרכה מעט גבוהה עלולה לגרום לקבלת מכה באגן השמן.

אני אישית לא ממליץ לבעלי גולפים (או כול רכב פרטי אחר) לעלות על מדרכות מפאת הסכנה הנשקפת למנוע והגיר.

בכול מקרה במידה ונגרם נזק בעלות כספית גבוהה חזור לדווח לנו ונשתדל למצוא עבורך מוסך זול יותר מאשר צ'מפיון.

פורסם

כנראה שהנוזל היה מים מהמזגן...זה מה שאמרו לי במוסך,

הם החליפו את החיישן שמורה על לחץ השמן ואמרו שאין שום נזילות,

כנראה שסתם נלחצתי

• תוכן חדש...