Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה דעות על המגבר

מגבר 4 ערוצים בעוצמה אדירה של 800W מבית BOSS היוקרתי

הספק מטורף של 300w rms 4x75W !!!

הספק ב-4 אום 75watts לכל ערוץ הגברה T.H.D 0.05%.

הספק ב-2 אום 200watts לכל ערוץ הגברה.

בגישור שני ערוצים ניתן לקבל הספק של 2x400w לכל ערוץ.

יחס אות רעש גדול מ-Signal-to-noise-ratio 90db

כולל bass control

פורסם

אתה רוצה לחוות את דעתך או שאתה רוצה חוות דעת של אחרים?

או סתם לפרסם מגבר בכך שתעתיק את מלל הפרסומת שלו?

מתחדשת*

פורסם

שאני יבין אתם באתם לצחוק או מה ???

מבקש ממכם דעה תנו דעה זה לא קשור למה שכתבתי

אני כתבתי מה שמצאתי עליו השאלה אם זה באמת ככה או לא

זה אמור להספיק לסאב ולקומפוננט jbl 650gt???

והאם המחיר שלו שהוא 700 שקל כולל התקנה חדש מהקופסא

זה גם בסדר??

פורסם

המגבר הוא לא מגבר היי-אנד או משהו ברמה גבוהה אבל זהו מגבר שיעבוד ויגביר את הרכיבים שלך בתור התחלה עם תקציב לחוץ.

בעיקרון יכול להיות שלא תהיה לך שום בעיה להגביר איתו קומפוננט פאסיבית ולגשר 2 ערוצים בשביל לקבל ערוץ מונו בשביל הסאב,רק תבדוק מה ההספקים של המגבר בתצורת עבודה שכזו והאם זה יתאים לסאב שלך.

אישית במקומך הייתי לקוח מגבר 2 ערוצים בשביל הקומפוננט ומגבר מונו בשביל הסאב,זה אולי יצא לך טיפה יקר יותר אבל זו דרך יותר נכונה להגביר את הרכיבים שלך וגם ככה לא יהיה לך ערוץ מגושר עם דאמפינג פאקטור נמוך ועם עיוותים וגם עומס על המגבר בגלל הצורה שהוא עובד בה.

בגדול יכול להיות שאני טועה והמגבר הזה יעשה עבודה טובה ואתה תהיה מרוצה,תיגש למתקין שלך ותבקש לבדוק את הנושא,אם תאהב את התוצאה תתקין לא תאהב תנסה משהו אחר.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...