Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי טרנטה חמודה של דייהו (דגם סופר רייסר) שהגיעה עם רדיו טייפ ומאוד חסרה לנו היכולת להשמיע דיסקים. לכן רכשתי יחידת ראש של פיוניר (דגם 1150) והייתי רוצה להתקין אותה בעצמי - אך אחרי קריאת ההסבר כאן בפורום וגם בעלון שצורף ליחידה, אני קצת חושש לשרוף משהו...את הרכב...אותנו. :-(

אשמח לדעת אם זה אכן כה מסוכן להתקין בעצמי - אמנם אין לי שום ידע בנושא אבל אני טוב מאוד בקריאת הוראות ויש לי ידיים 'טובות' למדי.

בנוסף קראתי שיש צורך ברמקולים 50W ואילו אלו שבדייהו הינם 20W בלבד (אך 8ohm כפי שנתבקש).

האם עליי להחליף את כל הרמקולים - האם זה הכרחי?

אודה לכל עצה נוספת שתוכלו להציע.

הרבה תודה מראש!

עידו

פורסם

אוקיי דבר ראשון זה לא מסובך רק נצמדם להוראות והכול בסדר.

לגבי הרמקולים ממלץ להחליף למשהו יותר טוב אם לא קומפוננט אז משהו שיחסית ברמה מספקת שהיה ניצולת של הHU הריי לא סתם קנית רדיודיסק חדש אתה רוצה להנות ממנו ותוכל לעשות זאת רק אחרי שתחליף למשהו יותר חדש.

פורסם

א.התקנה תעלה בין 50-70 ש"ח לדעתי,עדיף משלבור את הראש,

(ואפשר להסתכל על המתקין וללמוד לפעימם הבאות)

ב.אני בדעה שקודם כל תתקין את הרדיו דיסק,אני בטוח שהאיכות תשתפר,ואם תחוש צורך כבר תשאל לגבי החלפת הרמקולים.

ג.אזהרה,מהמחלה הזאת קשה להיגמל.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...