Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך יעוץ לגבי רכב שמרווח הגחון שלו יהיה כמה שיותר גבוהה. הרכב מיועד לנסיע על אספלט אך גם לירידה לדרכי עפר.

השאלה היא האם לצרכים אלה עדיף לחפש ג'יפון קטן כמו: טוסון של יונדאי או גרנד ויטרה (3 דלתות) של סוזוקי

או אולי משהו בסגנון של דודג' קליבר. או לחילופין פריבט שיענה לדרישות של שבילי עפר ונסיעת שטח רגוע.

כמובן שאלמנטים של מחיר,אמינות,נוחות,צריכת דלק וכו' צריכים גם להילקח בחשבון.

ביעקרון הכוונה היא ללכת על רכב 3 שנים על הכביש,עם קילומיטראז' נמוך. אך אולי בהמשך ידובר על רכב חדש.

תודה רבה לכל העוזרים/מייעצים.

פורסם

סובארו פורסטר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בין הג'יפונים, לפורסטר ולגרנד ויטארה יכולת שטח עדיפה על טוסון, טויוטה RAV, הונדה CRV, טריוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא הייתי מחכה עוד שנה אם אתה לחוץ על רכב אז ההצעה הבאה לא תעזור כול כך אמרוה להגיע הסקוה יטי שהיא 4X4 עם הבטחה ליכולות שטח טובות מה גם, שהיא ניראת טוב ומחיר משוער שמתחיל ב130,000 ש"ח.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל העוזרים.

שנית ההצעה של סקודה לא כ"כ קורצת אלי - כנראה אני עדיין נעול על הסקודה הישנה. וגם המראה שלה לא ממש משכנע אותי.

בקשר לסובארו,הונדה,טויוטה- הם כולם מעל המחיר שאני חושב עליו. טריוס- נראה לי השקעה לא כ"כ כדאית.

הייתי רוצה יותר חוות דעת על הטוסון ועל גראנד ויאטרה (מבחינת אמינות,אחזקה,צריכת דלק,עלות ביטוח).

ושוב, הרכב לא מיועד לקרוע שטח, אלא ירידה שקטה לשבילי עפר.

אשמח גם להצעות לרכבי פריבט, עם מרווח גחון כמה שיותר גבוהה.

תודה.

פורסם

אמת, טוסון שתיין לא קטן

עדיף טריוס או גימיני בן 3.

הגימיני בעל יכולות טובות בשטח וצריכת דלק נמוכה.

אם זה רק שבילים, גם הקשקאי הוא אופציה אבל יש משנת 2007 והלאה

• תוכן חדש...