Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מהו הדבר הזה שמותקן בחלקו האחורי של המיניבוס?

אני רואה את זה פעם ראשונה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

נכנס בו מיניבוס מאחורה.

זה תא מטען.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה כזה בארץ. :rolleyes:

כפי שאיתמר ציין, מדובר בתא מטען. המתקן הנ"ל מאד פופולרי באירופה, ומשמש בד"כ לנשיאת ציוד סקי בטיולים מאורגנים.

אני מניח שמישהו ב"מאיה טורס" קלט שזאת אחלה דרך להגדיל את נפח המטען של המיניבוס, ובכך לחסוך בהוצאות הפעלת

אוטובוס גדול בטיולים של 20 איש. מעניין אם קיימים שם גם שאר הפינוקים האופייניים לאוטובוסים אירופאיים (שרותים, מקרר,

כסאות עם כניסה לאוזניות וכו').

פורסם
שתי התמונות האחרונות נראות כמו עריכה לא מוצלחת בפוטושופ :shock:

+1

זה כ"כ לא הרמוני ובארץ לא ראיתי דבר שכזה...פשוט מוזר.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

לא מדובר בפוטושופ... גם אני ראיתי את התוספת הזו על מיניבוס של מרצדס, מדובר בתא מטען.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

השאלה אם זה כל כך ומשנה את הנפח של תא המטען בצורה שתגרום לקנייה של החלק הזה, כי בתמונות זה לא נראה כזה גדול.

ועד שנגיע לרמה של המיני והאוטובוסים של אירופה, יקחו כמה שנים טובות.

פורסם
נראה כמו גשרון לשימוש לעגלות נכים.

גם לי זה נראה כמו פטנט חדש בשביל שנכים יוכלו לרדת ביתר קלות, בכל מקרה זה נראה ממש מכוער, שיבטלו לפחות את הפנסים המקוריים של הרכב הרי התוספת הזאת היא הקצה של הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריקס,

אם יבטלו את הפנסים שעל התוספת, יש מצבים שבהם נהגים לא יוכלו לראות את פנסי הרכב המקוריים.

שים לב לתמונה הראשונה המצולמת מאחור - רכב שנמצא בנתיב משמאל אינו רואה את הפנסים הימניים של המיניבוס, הוא רואה רק את הפנסים הימניים שעל התוספת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם אני ראיתי את הרכב הנ"ל באיזור הרצליה וגם לא הבנתי מה זה

אבל זה היה רכב הסעות

קשה באימונים קל בים

פורסם
גם לי זה נראה כמו פטנט חדש בשביל שנכים יוכלו לרדת ביתר קלות, בכל מקרה זה נראה ממש מכוער, שיבטלו לפחות את הפנסים המקוריים של הרכב הרי התוספת הזאת היא הקצה של הרכב

התוספת הזאת סביר להניח ניתנת להסרה, זאת אומרת שאם מבטלים את הפנס המקורי שעל הרכב, ומחר הרכב נמכר והבעלים החדש החליט להוריד את התוספת הזאת, הרכב ישאר ללא פנסים מאחורה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הוא דיבר על ביטול הפנסים המקוריים, לא על הפנסים שעל התוספת.

צודק, לא שמתי לב.

התוספת לא בהכרח תמיד תהיה על הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...