Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מספר שאלות בקשר לפג'ו 205 שנת 94 דגם XR

דבר ראשון לא יודע אם זה חשוב אבל אני אציין שבאוטו יש אגזז לחץ ופילטר אוויר פתוח.

1. כל פעם שאני מתניע את האוטו יוצא גל של עשן לבן מהאגזוז , אבל במהלך הנסיעה לא יוצא בכלל עשן , מה זה אומר ?

2. החלפתי כמה פעמיים את כל המים במערכת של האוטו ואחרי 4 ימיים בערך שוב אני רואה שיש שמן במים וזה רק מצטבר . מה זה אומר ?

3. המונוע ברכב הוא 1400 והאוטו יחסית צורך הרבה דלק [ ממוצע 1- 10 ], ביררתי קצת וראיתי שברוב המכוניות מאותו דגם הן צורכות [ 1-14 ] ובנסוף יש לי קצת ריח דלק לפעמיים בתוך האוטו. מה זה אומר ?

4. אני צריך חנות זולה באזור השרון לכל מיני תוספות לאוטו [ מד סל"ד , תוספות פנים וחוץ- מכני וקוסמטי ]

5.רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב על הרכב מערכת נעילה מרכזית ? אם כן אז כמה זה עולה בערך ואיפה אפשר לעשות את זה ? ( באוטו יש 3 דלתות )

6.האם אני יכול להחליף את המונורות בחזית הרכב למנורות לבנות? חוקי ?

תודה רבה על העזרה ! אני יודע שחפרתי קצת אבל כל מי שיענה אפילו על חצי שאלה יעזור לי נורא!

דור(:

פורסם

סע למוסך בהזדמנות הראשונה, כנראה הלך לך ראש המנוע.

אם שאר הבעיות לא יסתדרו, אז כבר נחשוב על משהו.

לבן, צהוב וכחול הם צבעים חוקיים. לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

לגבי כל האביזרים לרכב שהתעניית בהם:

יש לך חנות מצויינת שעושה משלוחים לכל הארץ, תריץ בגוגל "הניצוץ" או "RD ISRAEL" (אותה החנות), אישית אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם. אגב הם נימצאים בנתניה ואם יש לך האפשרות להגיע הם גם עושים התקנות במקום.

אתה גם יכול לחפש מתקינים מקומיים של מערכות סטריאו ודיבוריות לרכב, לא צריכה להיות להם בעיה להזמין לך מערכת ולהתקין אותה, אבל פה זה על המזל שלך.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

כנראה פקום ראש הלך. ביגלל זה השמן עובר למים סדר בהקדם שלא ילך המנוע , כי יתכן שגם מים עוברים לשמן .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

וכמה בערך עולה ראש מנוע ?

במכוניות ישנות לא כדאי להחליף כבר ישר את כל המנוע ?

מה המחיר של טיפול זה בערך ?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

לא כדאי להספיד את המנוע שלך, המנועים האלו יכולים לעבור לא מעט קילומטרים גם אחרי שיפוץ של ראש.

העלות מתחילה מ1000 ש"ח במקרה של מוסך מדרכה ושמירה על מינימום של החלפת מתכלים (כלומר, בלי טיימינג, משאבת מים, טיפול גדול וכו') וממשיכה משם והלאה.

החלפת מנוע תעלה לך הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רצוי ליפתוח מנוע ולראות מה מצבו ואז להחליט . "מוסך מידרכה " מה שזול בסוף יעלה פי שתיים יותר יקר.

בדר"כ תיקון ראש לא מחזיק מעמד ברכבים מאוד ישנים , ואחרי כמה חודשים הבעיה חוזרת .

ממליץ להרכיב מנוע אחר מפירוק מחו"ל ולא מהארץ.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

"לא מחזיק" זה לא ממש נכון.

תתיעץ אם המוסכניק (אם אתה סומך אליו) האם כדי להחליף מנוע או רק לעשות ראש בהתאם.

אם התיקון יהיה יקר מדי לטעמך יש גם האפשרות למכור את האוטו במצב כמו שהוא (אתה יכול ליצור איתי קשר לפרטים בנושא אחרי ביקור במוסך).

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...