Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עוד נתונים וסימנים מזהים:

א. לרכב אין מספר ישראלי צהוב אלא מספר קליפורניה : 3AXF477 (מאחור)

ב. מקדימה אין מספר אלא שלט: Corvette

ג. אנטנה חשמלית.

ד. סביב השמשה האחורית – הודבק גומי שחור לא אורגינאלי ברוחב כ – 5 מ"מ (למניעת כניסת מים).

ה. יש/היו בה – 2 שטיחים בצבע אדום.

ו. באחורי הרכב – "גריל" ניקל ( לקשירת מזוודות)

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתלונן שהמשטרה הלכה לבחור שאנחנו מכירים שיש לו קורבט והוא ערבי וזו הסיבה היחידה שהמשטרה באה אליו, לא על סמך מידע מודיעיני ולא שום דבר אלא כי ראו ערבי עם קורבט וזה לא יעלה על הדעת שיעשו לו פשיטה על הבית בגלל זה.

חוץ מזה כמו שאמרו פה הבן אדם שנגנב לו האוטו כפוי טובה, במקום לפרסם בהקדם האפשרי תמונה ומספר רישוי הבחור מתעקב כאילו יש לו את כל הזמן שבעולם... כל מה שאנשים רצו זה לעזור כי אף אחד מאיתנו לא רוצה שזה יקרה לו אבל עד עכשיו אין מספר לוחית אלא רק עם לוחית של קליפורניה, זה אומר שלאוטו אין לוחית ישראלית בכלל?

והמשטרה לא מזיזה גם ככה ציפורן אז אני לא מצפה מהם לכלום.

בדיוק! למה הם לא פשטו עם שייטת על הבית של טל חסיד? הוא גם גר באזור חיפה ויש לו סטינגריי? (טל לא משהו נגדך אתה היחידי שאני מכיר מהצפון עם סטינגריי :wink:)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

איזה רעיון נתת להם עכשיו יבאו לבקר אותי ואני לא ישן בלילה, סתם. כל השוטרים פה באיזור נורא אוהבים את המכוניות שלי.

דווקא לי גנבו את אחד הרכבים שלי לפני כ4 שנים והמשטרה תפסה אותו בטייבה אם נזק יחסית קטן. ופה צריך לציין שיש להם גם הצלחות.

טל

פורסם
לכל המלעיזים והמשמיצים כמו gluk, כמו ozwrx וכמו z4. הרי אתם בדיוק אלה שמייצגים את הפנים המכוערות של המועדון. אז למה להשמיץ? למה לכסח??

לא רוצים לעזור? אל תעזרו.

לא מבינים למה המשטרה החליטה לבקר את הבחור? אל תנסו להבין.

ממינים שבאמת באו 3 ניידות? תמשיכו להאמין בזה ולבלוע עוד הרבה שטויות שמספרים לכם.

חושבים ש "ליאור לא ירש כלום"? תמשיכו לחשוב. הרי זה לא משנה כלום, זה מעניין את הת... שלו מה אתם חושבים. הוא הרבה יותר רחוק וגבוה ממה שאתם מסוגלים לדמיין. לא, לא בארץ. יש עוד מקומות חוץ מישראל.. אבל באמת מה זה משנה?

אזבבקשה, לא מדובשכם ולא מעוקצכם. אל תעזרו, באמת לא צריך. אבל גם תשתדלו לא ללכלך ולא להשמיץ, כי למה? מחר זה יקרה לכם ואז.. נעים לקרוא השמצות???

נכון, האוטו לא יקר, לא יפה, לא חשוב, לא אספני, אפשר לקנות בגרושים באי ביי ועוד ועוד... ובכל זאת, למרות זאת, נסו ללמוד לא להשמיץ. ואם לא תצליחו, נדע שגם בזה, כמו בהרבה דברים אחרים, לא הצלחתם.

T

סליחה אדון T טעות שלי (אני שקרן מה לעשות ואו גם ערבי גם שקרן ) באמת לא היה 3 ניידות היתה טיוטה היאס אחת ושתי ניידות אחת סקודה ואחת B4 ואם אתה מכיר את המשפחה של ליאור (אבא ואמא שלו ) תשאל אותם

אני שקרן לא אבל אתה כן חוצפן

Knowledge Is Horsepower

פורסם

כמה זמן תמשיך.. תמשיך לנגן את הקטע של הערבי הדפוק. הרי אם זה קשור או לא קשור, לך זה לא משנה. זה קטע טוב, חזק, תמיד עובד.

אבל ברצינות, תחשוב רגע ותענה בכינות - רוב המכוניות שנגנבות בישראל נוסעות.. לאן? להרצליה...לא. לחיפה...לא. לאילת...לא. למטולה...לא.

לטייבה - כן! לאום אל פאחם - כן! ליריחו, רמאללה, ג'נין, טירה - כן!

אלו עובדות!! לא דיעות או רעיונות או רצונות. עובדות סטטיסטיות.

למה ביקרו אותך עם שתיים וחצי ניידות? תעשה טלפון למשטרה ותבדוק. הרי ליאור לא הכיר אותך ולא ידע על קיומך לפני כן, נכון?

אז עם יד הלב, אתה לא שקרן ולא ערבי שקרן, תירגע. ותוציא את הקטע הערבי כבר, נמאס. תקשיב לאובמה, הוא רוצה פיוס לא? אז איך אפשר פיוס אם אתה כל הזמן חוזר על אותה מנטרה?

ואם יש לך קשרים בטייבה, אום אל פאחם או כפר קרע, אולי תשתמש בהם לעזור למצוא את האוטו. זה יותר טוב מלכעוס על דברים שלא קרו, ואם קרו אז לא בכוונה.

ולסיום, בשם הפיוס - סליחה אם נפגעת, זה בלי כוונה. מתנצל ומבקש סליחה.

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

נתקבלה ידיעה שישנה קורבט סטינגריי משופשפת (לפני צבע) בשפרעם או בנצרת. יכול להיות שזה הרכב, בדרך להחלפת הצבע.

מי שמכיר את האזור ואת המוסכים והפחחיות שם - בבקשה לפקוח עיניים.

תודה,

T

פורסם

לחברי הפורום שלום

אני רוצה שתדעו את האמת לגבי הבחור מכפר פורדיס.

היינו במשטרת זכרון יעקב בענין הקןרבט הגנובה נרעשים ומיואשים ואז שוטר אחד המליץ שנלך למי שיש לו קורבט ומאחר וכפר פורדיס קרוב הוא התנדב להראות לנו את הבית. ולא היו 3 ניידות כפי שחוזר על זה האסם כל הזמן. היה רק רכב אחד שהראה

לנו הכתובת וספרנו לו בתמימות על המלצת המשטרה ואפילו התנצלנו אם פגענו בו והוא אפילו עזר לנו ושלח תמונות של הקורבט.

חבל לבזבז על שטויות ואני מבקשת אם אתם יכולים לעזור תעזרו. אולי מישהו מכיר פחחיות בנצרת ובשפרעם. אולי המכונית שם??

מי שימצא את המוכנית יקבל פרס גדול. עזבו בצד את כל השטויות ונסו לעזור לנו כי ליאור מאוד קשור לרכב.

טל. 0545-232388, 0545-232390, 04-8257946

בתודה - אסתר

פורסם

מצטרף לאיחולים של נוי וכמו כן עיסאם הוא הבן אדם האחרון שמשחק אותה ערבי דפוק מכמה סיבות:

1.הוא לא גר בטייבה ואחרי הקוו הירוק השטחים ואום אלפחם הוא גר בפורדיס כמו כל המקומות שציינת שבהם יש משחטות פורדיס לא ידועה בתור מקום כזה, כמו כן בדרך כלל גנבי הרכב הם דווקא כנופיות של יהודים שמעברים את הרכב לשטחים אז תתחיל לדפוק דלת דלת בעיר התחתית בחיפה יש שם גם ערבים וגם יהודים במצב סצויואקונמי נמוך.. בטח הם גנבו את האוטו:roll:

2.ההגיון הפשוט של ההורים של סושרד והמשפחה והשוטרים של זיכרון לא עבד פה הם פשוט עשו את חישוב של ערבי+קורבט בטח הוא גנב,במקום לשלוח שוטר אחד סתם ירחרח בלי כל הטררם מסביב כאילו הם עצרו את השיח יסין מעולה בסיאנס.

בהצלחה בחיפושים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

באיזור נצרת, כפר ריינה הוא מקום מעולה להתחיל לחפש בו. לא מעט רכבים גנובים מגיעים לשם - מידע אישי.

וליתר הענינים: כולכם פה ירדתם מהפסים אז באו נעשה קצת סדר, בלי ללכלך אך גם בלי להתחסד.

ערבים זה לא "הם" אלא כל אחד בפני עצמו. יש בינהם אנשים נהדרים ומקסימים, ויש שלא, בדיוק כמו אצלנו, כך שאם מישהו נפגע, ערבי או יהודי, מגיעה לו התנצלות אישית ומכובדת.

מצד שני משחטות הרכב נמצאות בשטחים או באיזורים ערביים, הגנבים ברובם הכמעט מוחלט הם ערביי שטחים, בדואים, וערבים ישראלים, פשוט, ברור וידוע לכולם. ממש לא לענין להעליב או להכתים אדם ספציפי, אבל כל אדם שרכבו נגנב לא יחפש אותו בדיוק בתל אביב, גם חברינו המכובד שנעלב בצדק, לא יסע לתל אביב אם חלילה רכבו יגנב.

באותה צורה ברור וידוע למשל לכל בעל מרצדס ישנה כי אם הוא צריך חלק שקשה או יקר להשיג, מביאים אותו משכם כי שכם היא תחנת מעבר עצומה לרכבים גנובים בכלל, ובמיוחד למרצדסים.

כל אחד שנוסע בשטחים רואה את משחטות הרכב העצומות, זה לא חדש. זה הצד, וזה הכיוון. כל אחד שרכבו נגנב, כולל חברים ערבים היה מתנהג בדיוק באותה צורה.

רכבים שנגנבים בארץ ונשארים כן הם או לנסיעת כיף וננטשים, או בהזמנה מאוד חד פעמית וספציפית. חוץ מזה, כל מסת גניבת הרכב, כולל תופעת גניבת רכבי אספנות שהולכת וגוברת ומקבלת מימדים רציניים בהחלט, לא נעשית או נמצאת בידי יהודים. חד וחלק, ברור כשמש, ואין מה להסתיר ולהתחסד כאן.

עיסאם השתמש בשפה מכובדת, נעלב אישית בצדק, ומגיעה לו התנצלות ברורה ומכובדת.

ויחד עם זאת אני - כמו כל אחד אחר לא הייתי נוהג אחרת, אבל דואג לא לפגוע באדם ישר, ומתנצל אם פגעתי.

ויחד עם זאת, וזה מכוון גם לעיסאם, תופעת גניבות הרכב איננה קשורה אילך אישית, אבל היא קשורה גם קשורה לערבים באופן הכי ברור שיש, ואין מה להסתיר ולהסתתר פה.

אז כולכם, משני הצדדים- אנא, תתחילו להשתמש בשפה של בני אדם נורמלים, ותפסיקו להכתים את הפורום ברמה של גן ילדים

ושוב, ריינה (נצרת) מקום טוב לחיפושים, בעיקר באיזור ששיך למשפחות מסוימות. אם הרכב הגיע לאיזור שכם הסיכוי קלוש להחזיר אותו, וגם אחרי הרבה זמן כדאי לעקוב אחרי מודעות "למכירה" החבר"ה מנסים ומצליחים למכור מכוניות אספנות מזויפות.

ותשכחו ממשטרת ישראל, בנושא הזה, אם אין קשרים היא עושה רק צרות צרורות.

בהצלחה

פורסם

הקטע של שכם ומרצדס בשכם זה נכון אך לא מהסיבה שהזכרת,ולמה יש כאלה שמשפצים את המרצדסים שלהם אך ורק בירדן גם? מאותה סיפה מטופשת שהזכרת?

אתה טועה ומטעה,אז בבקשה תפסיק עם מה שלימדו אותך מכשהיית ילד.

ובקשר לשפרעם,היא נחשבת לעיר הערבית מצס' אחד שמאכלסת יותר אספנים,ולא סתם אספנים ולא לזלזל בהם.

נכון שהם לא מככבים ולא מפורסמים כמו החבר'ה ממועדון החמש אשר נפגשים ומכירים האחד את השני.

קורבט משופשפת להכנה לצבע בשפרעם?אז למה שלא תרוץ לבדוק?,מוסך נורמלי גם בשפרעם יוכל לקבל רכב גנוב למטרת זיוף ושינוי צבע? תירגע!! .

רוב הגועל נפש הוא בישובים ערביים באזור השרון באזור הקו הירוק,ןלא, לא אום אלפחם,טייבה וטירה כן.

שורה תחתונה שלי:

אחולים למצוא את האוטו בחתיכות או לא למצוא את האוטו!!

תודה ולא בהצלחה:x

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
כמה זמן תמשיך.. תמשיך לנגן את הקטע של הערבי הדפוק.

"המוציא על חברו עליו הראיה": אם אתה קורא לו שקרן תוכיח.

אם לא, שב בלול.

אתה לא עוזר למצוא את הרכב, אני והרבה אנשים נסתום את האוזניים, העיניים ובטח את הפה.

אין פרסים על גזענות, צ'טערת!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום לכולם

אני שוב מודה לכל אלה שעושים מאמצים כנים למצוא את הקורבט האדומה של ליאור סושרד.

אתם יכולים לדפדף למעלה לראות את הקורבט ואת הסימנים המיוחדים שלה.

אנא עשו מאמצים ושימו לב כי כנראה הקורבט עדיין בצפון (לפי ידיעות שמסרו לנו).

מחכה לכם פרס יפה.

תודה - א

פורסם

מי שמכיר בריינה או בנצרת לפי לפנות בענין הקורבט האדומה (פחחים וכדומה) אני מודה מראש.

או אולי יש לכם רעיון אחר.

תודה - א

פורסם

שלום לכולם !

נסעתי היום בכספר כנא (שצמוד לריינה) , הייתה שם סטינגריי כסופה (הצבע נראה ממש חדש) . היא עמדה ליד חנות של שיפורי רכב!

בברכה דן.

פורסם
איך רשמת לי בפרטי? "בור וטיפש"?

אתה חתיכת אפס שהלוואי וימצאו את האוטו בחתיכות בבאר שבע וגמלים יאכלו את כל הפיברגלס שלו!

גועל נפש של בן אדם, תתבייש לך, מנסים לעזור לך לחפש את האוטו וככה אתה מדבר?

יאללה לך חפש ת'חברים שלך!

מצטער אבל גמלים לא יכולים לאכול פיברגלס וזה די רע להם. מסכנים...הם לא אשמים.

בברכה,

ק. ג'ו.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...