Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר '93 דלק 95 או 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

האמת שאני קצת מבולבל, איזה דלק אני אמור למלא? 95 או 96? במקור הרכב הזה הוא דלק 96.

אם 95 אז אני צריך להוסיף אשלגן? לא צריך להוסיף?

הבנתי שלאחרונה נעשו שינויים בדלקים וכל הנושא הזה הפך לדי סתום. יכול להיות שגם ב 96 אני צריך להוסיף אשלגן? אם כן אז למה 96 קיים בכלל?

טוב הפגזתי פה בשאלות והשאלה הגדולה היא מה לעשות מחר כשאני ממלא דלק?

תודה מראש והמשך שבוע טוב :-o

פורסם
ממלאים 95 עם תוספת אשלגן. אין יותר 96, ואם יש אז לא צריך תוספת אשלגן.

שוקו אתה טועה ומטעה !

גיל שלום רב וברוך בואך לפורום !

להבא ערוך חיפוש בנושא שנטחן עד דק !

להלן קישור בנושא דומה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=250444

ואם עדיין לא הבנת, רכבך זקוק לאוקטן 95 בלבד, ללא שום תוסף אשלגן !

הבהרה אוקטן 95 ואוקטן 96 שניהם נטולי עופרת !

גם אם נתקלת בתחנות שקים בהם אוקטן 96 ,המנע לתדלק באוקטן זה, משום שהוא יקר ומיותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שוקו שלום רב !

ממעקב אחרייך בפורומים השונים, מתקבל הרושם, שלא היית על כדור הארץ, מספר שנים, ורק לאחרונה ירדת לקרקע.

קיים אופצייה בפורום, הנקראת "חיפוש", שם תוכל לגלות , שהחודשיים האחרונים, מילת החיפוש המבוקשת ביותר, היתה:

אשלגן, אוקטן 96, אוקטן 95, ותוסף דלק.

להשכלה כללית: עפרת לא קיים בארץ לפחות כ4 שנים, רק בגלל שנישמת אדי הדלק עם העופרת, מסוכנת לנשימה ולבריאות. האשלגן החליף את העופרת.

מטרת העופרת, היתה לסכך את תושבות השסתומים במכוניות ארופאיות , עד תחילת שנות ה80, לרוב רובם של רכבים אלה הוחלפו כבר בעבר תושבות השסתומים למחוזקות, והם לא זקוקות יותר לעופרת או אשלגן, שאר הרכבים הישנים, זקוקים לתוספת של אשלגן כל מספר תדלוקים, ויכולים להוסיפו גם לאוקטן 95.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שוקו שלום רב !

ממעקב אחרייך בפורומים השונים, מתקבל הרושם, שלא היית על כדור הארץ, מספר שנים, ורק לאחרונה ירדת לקרקע.

בברכה

צביקה

ככה מתבטא בעל מקצוע? ככה אתה מסביר דברים גם לילדיך? ואז מסיים "בברכה".

תודה רבה אל תייעץ לי יותר על משהו ששאלתי בתמימות ובחוסר ידע.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...