Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף (לאחר הרבה נסיעות בינעירוניות והרבה דלק) התרככו קצת המידים, המערכת כוונה קלות מבחינת פאזות ו-TC ואפשר לחוות דעה.

לא היה ברשותי סט ברמה כזו ולכן אני מתייחס לקלארוס בלבד ללא השוואה לסטים אחרים. ההשוואה היחידה שאני כן עושה היא בין הטוויטרים וזהו עניין של טעם אישי.

בסטאפ הקודם שלי השתמשתי במידים מסט JBL GTO6507 וטוויטרים morel mt-22 שהוגברו ע"י JBL GTO504 בצורה אקטיבית.

המידים של JBL עשו עבודה לא רעה בכלל, אבל לא השתלבו בצורה מושלמת עם הסאב (10W3) - לדעתי בגלל בור ברור באיזור ה low/mid.

מצד שני נאלצתי לחתוך את הטוויטרים נמוך יחסית כדי לפצות על החסר בתחום ההי-מיד.

כאשר התקנתי את הסט החדש, התחלתי בהתקנת המידים והמגבר (sundown sax100.4) בלבד והמשכתי להשתמש ב mt-22.

בנקודת החיתוך החדשה (4K/-12) הם הרגישו הרבה יותר בבית אבל עדיין היה חסר לי קצת תחום גבוה (הטוויטרים הותקנו מראש on-axis).

אני משער שחלק מהשיפור נזקף גם לזכות המגבר, אם כי קשה לדעת, לאור נקודת החיתוך השונה.

המידבסים הותקנו ע"ג שלוש טבעות MDF ע"מ שיעברו את כל הפלסטיקה. במצב הרגיל הרמקולים שקועים מאד בתוך הדלת.

הדלתות כבר נאטמו בעבר בצורה יסודית ולשמחתי הן עוברות את 'מבחן הקלארוס' בכבוד :lol:

כרגע נשאר רק להתאים את כיסויי הפלסטיק של מתגי החלונות.

לאחר יומיים פירקתי את הדשבורד והתקנתי את הטוויטרים בתצורת flush-mount, ז"א שקועים לחלוטין בדש ומופנים כלפי מעלה.

בקליאו יש הכנה לטוויטרים בדש ולכן הייתי צריך לחתוך את רשת הפלסטיק ואת התושבות המקוריות שהפריעו לטוויטרים להכנס עד הסוף.

באותה הזדמנות חיזקתי כל בורג רופף וקינחתי בכמה חתיכות סקנדסקין שהודבקו בקפידה. הזמזומים מכיוון הדש נעלמו לחלוטין.

הטוויטרים הם בדיוק מה שחיפשתי. פירוט מדהים וחדות שהייתה חסרה לי במורל. יש לי מספר סטאפים, כאשר בחלקם הטוויטרים מונחתים מעט וכך אני יכול להנות מכל העולמות (אני שומע הרבה סגנונות שונים).

המידבסים מעולים ומספקים מיד ומיד-באס עשירים. השילוב עם הסאב מעולה, למרות שבהפעלה הראשונה שכחתי לחבר אותו חזרה ולא ממש שמתי לב :wink:

כרגע המידים חתוכים על 63Hz/-18 ומטפסים עד 5K/-12.

אחד הדברים שמייד שמתי לב אליהם בשלב הכיוונים הוא, שנעלמה לי לחלוטין תופעת ההתקשתות שלא הצלחתי להפטר ממנה בסטאפ הקודם.

הבמה גבוהה ומפורטת (לפעמים טיפה גבוהה מדי - צריך לכוון עוד קצת) ומתמשכת לכיוון המראה השמאלית.

בינתיים אני מבסוט לגמרי, למרות שאני עדיין מתעסק בכיוונים והרמקולים עדיין לא 'התייצבו' במצבם הסופי.

בקטעי באס כבדים אני מרגיש די הרבה ויברציות מכיוון הרצפה וקיר האש - יש כבר ערמת סקנדסקין שמחכה לקצת זמן פנוי.

כמובן - תודה לרוני ואלי מ loud&clear

אני אשמח כמובן לביקורות,עצות ויעוץ בכיוונים במפגש הקרוב

צביקי

IMG_4250.JPG

IMG_4252.JPG

IMG_4253.JPG

IMG_4257.JPG

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, בחירה מעולה של רכיבים - שילוב שכבר הוכיח את עצמו מעל ומעבר ויצר מחנה חדש בפורום - מחנה HAT וסאן-דאון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש :-)

אני מבין שזה סט 2 WAY (וופר וטוויטר) ?

כמה WRMS הם מוצהרים ?

והאם אתה מגביר אותם אקטיביט עם הסאן דאון 100*4 ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

AUDIO KING תודה על המידע :-)

לפי הנתונים הוופר יכול לרדת ל-55 HZ !

איך הוא מתמודד עם זה בפועל ?

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תתחדש ותהנה, וקבל ח"ח על היוזמה והתעוזה..:-D

ofer1973, אם להצמד לניירות ולנתונים, הC5, הלא הוא המידבאס-בגודל-5-ורבע-אינטש-של-קלארוס יורד ל55HZ, והC6, מקבילו בגודל ה6.5 אינטש, יורד ל50HZ.

בפועל, מנסיון של האזנה למספר סטאפים מבוססי קלארוס, הוא מתמודד יופי-טופי גם עם מספרים נמוכים יותר.

פורסם

איך הוא בשאר התדרים ?

האם הסט הזה יכול להיות מחליף רציני לפוקל 165VR שיש לי כרגע ?

עופר.י

• תוכן חדש...