Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הוא בשאר התדרים זו שאלה מעט כללית. אם יראו לך גרף הענות של האלמנטים תוכל לדעת איך הם ישמעו אצלך?

בצורה מאד כללית - הקלרוס הוא סט בעל מידבאס שמסוגל לנגן טווח תדרים רחב.

בצורה זו, רוב האותות הנשמעים לנו מגיעים ממקור יחיד (מה שתורם לבמה ממוקדת ומאוזנת), כאשר הטוויטרים משלימים את התמונה ותורמים ל'העלאת' הבמה למעלה.

מחליף ראוי? בהחלט סט ברמה אחרת. השאלה כמו תמיד, האם אתה תאהב אותו.

צריך לנסח מחדש את הפתגם ל-'טוב משמע אוזניים ממראה עיניים'.:roflmao:

אצלי כרגע הסט חתוך ב-63Hz בסלופ של 18db-

כאשר ניסיתי 50Hz (הנקודה הנמוכה הבאה בקרוס האקטיבי) זה לא היה זה. נראה לי שהרמקולים צריכים עוד קצת break-in.

יש לציין גם שהגיין כמעט במינימום ועדיין לא ביצעתי כיוון של 'עיוות פחות טיפה'.

האמת שאני מרגיש מעט מוגבל בסלופ המקסימאלי של ה-HU (מינוס 18db) ובקפיצה בין 63 ו-50 הרץ.

אני מקווה להתקין בקרוב מגבר מונו שיאפשר לי חיתוך בסלופ של 24db- וכך אוכל לבדוק חיתוך בסלופ הנ"ל, בטווח תדרים בעל רזולוציה גבוהה יותר (בצרוף הקרוס של הסנדאון).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי כרגע הסט חתוך ב-63Hz בסלופ של 18db-

כאשר ניסיתי 50Hz (הנקודה הנמוכה הבאה בקרוס האקטיבי) זה לא היה זה. נראה לי שהרמקולים צריכים עוד קצת break-in.

מסופקני.

הייתי הולך יותר לכיוון שאין מספיק (אין בכלל?) בידוד בדלת. הקלארוס נשמעו מצויין ובלי שום עיוות ב 50HZ ו 12DB ממגבר של 75RMS לערוץ.

בדיעבד, אם לא הייתי מוכר אותם הייתי משדך להם קרוס home made וטוויטרים של מורל וזה היה יכול להיות הסט 2WAY הכי טוב שקיים :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדלת מבודדת כמו טנק.

למען האמת בדקתי ממש לדקה בלי שום שינויים אחרים.

שווה בדיקה נוספת לאור מה שאתם אומרים.

Magenta Workshop

פורסם

שיחקתם אותה!

כיוונתי היום גיינים כמו שצריך.

חתכתי על 50Hz ולאחר קצת משחקי TC - וואו. לא יאמן כמה נמוך הם יורדים :-)

Magenta Workshop

פורסם

:idea:

לא לשכוח לבדוק משחקי פאזות מחדש אחרי כל שינוי של נקודות חיתוך וסלופים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

פאזה של האלמנט,

שמשנים סלופ למעשה גם הפאזה משתנה, ולכן אחרי כל שינוי סלופ צריך לבצע כיווני פאזה מחדש.

פורסם

הקלארוס מפתיעים שוב.

מזל שיש יבואן הגיוני שנותן הזדמנות להנות מציוד ברמה כזאת במחירים סבירים ביותר.

רוני ואלי, כן ירבו כמותכם :beerchug:

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

הסט הזה כבר לא מפתיע... הוא כבר צפוי :-P

אליקו - יש משהו חדש מHAT בפתח? עוד סטים מעניינים? הם מפתחים משהו בימים אלו?

דגמי 2010 לקלארוס אולי? C6 עם פייז פלאג? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

בקרוב אנחנו אמורים לראות מוצרים חדשים בסדרת Legatia PRO, לצערי אין עדין תאריך רישמי.

L6PRO ו-L3PRO שכמובן יצטרפו לאח הקטן שכבר נמכר היום ה-L1PRO, אין ספק בכלל שיש לא מעט אנשים שמחכים לזה.

דני.

פורסם

בנוסף יצא קרוס אובר פסיבי לסידרת הגלאטיה - פרטים נוספים בטח היבואן יחשוף,ובזמן הקרוב יצא קלארוס עם פייס פלאג.

פורסם

C6 עם פייז פלאג וL3 עם פייז פלאג לא כל כך יפתיע אותי - אני מניח שזה יצרן צעיר וחכם מאוד שיודע לשמור כמה שפנים בשרוול.

קרוס ללגאטייה זה מתבקש - סט שמנצח תחרויות בעולם בוודאי גם מעלה דרישה בקרב קהל ההגברה והחיתוך הפסיביים למוצר שכזה.

קלארוס פרו... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...