Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהרבה מפרטים של מכוניות על - הכל טוב ויפה עד שמגיעים לעניין המהירות הסופית, ואז רשום מוגבל אלקטרונית 250 קמ"ש, או מהירות הוגבלה - ומהירות כלשהיא.

מהי הסיבה האמיתית להגבלת מהירות ברכבי על?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, למנוע מאדם פשוט (כלומר לא נהג מירוצים), שמסוגל לקנות רכב יקר, להגיע למגבלות של הרכב (והכוונה למהירויות שכבר קשה לשלוט ברכב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רכבי "על" (אנזו, MC12, זונדה, SLR, קררה GT...) או סתם רכבים מאוד מאוד מהירים? (M5, MERC AMG,AUDI RSים).

אם הכוונה לראשון, אין להם שום מגבלת מהירות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מטעמי בטיחות.

אמנם רכבים שיכולים בפוטנציה לעבור את ה-250 קמ"ש לא יתחילו לקרקש לך, לרעוד ולהתפרק ב-280 קמ"ש לצורך העניין אך כמו שקודמי ציין - אין טעם שאדם שקונה כזה רכב ימתח את הגבולות ובסופו של דבר יימרח על איזה עמוד חשמל במהירות שאי אפשר כל כך לשלוט על הרכב.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

רכבי העל לא מוגבלים במהירות.

מי שכן מוגבלים הם בעיקר מיטב תוצרת גרמניה,חריגה היא פורשה,שבה הרכבים גם לא מוגבלים (לפחות לא אלה שיצא לי לנסוע בהם).

אם אני לא טועה, הגרסאות החמות של הגרמניות האחרות,קרי M5/M3,AMG ושות' לא מוגבלות,אני יכול לבדוק את זה לעומק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גרסאות רגועות מוגבלות במין קוד אתי בין אודי בימר מרק.

סיבה נוספת להגבלה היא מגבלות דינאמיות (למשל במרצדס G AMG אנחנו לא רוצים קוביה ב320 קמש.)

AMG M (להוציא Z4M) וRS לא מוגבלות אבל לא מגיעות ליותר מהגרסאות הרגילות בגלל מגבלות דינאמיות.

ניתן להוריד את ההגבלה בעזרת תוכנת מחשב (מסתבר שבלחיצת כפתור הZ שלי תתקרב לכ270 קמ"ש, לא לנסות בבית.. :) ).

פורסם

האמת שאני פעם שמעתי משהו שזה בגלל שבגרמניה אין הגבלת מהירות אז הם מגבילים את הרכבים.

עוד מישהו שמע את זה?

פורסם

אז מה שאתם אומרים - זה שמישהו ששילם ממיטב כספו על רכב, והרכב הוא רכושו הפרטי, וחלים עליו חוקים, לא יכול להחליט בעצמו אם למתוח את הגבולות או לא?

פשוט לא מבין את ההגיון של להגביל, אם הרכב מסוגל למה להגביל..

פורסם

רכבים מסויימים יתחילו להתפרק מעל מהירות מסויימת, לכן יש הגבלה אלקטרונית,

נהגים מסויימים יתחילו להתפרק מעל מהירות מסויימת, בגלל זה יש ישראלים, והגבלה אלקטרונית.

----

פורסם
רכבים מסויימים יתחילו להתפרק מעל מהירות מסויימת, לכן יש הגבלה אלקטרונית,

נהגים מסויימים יתחילו להתפרק מעל מהירות מסויימת, בגלל זה יש ישראלים, והגבלה אלקטרונית.

להתפרק מעל מהירות מסויימת? זה בדיחה או מה? רכב שנקנה בחצי מיליון ונבנה על ידי אחת החברות הגדולות והטובות בעולם, עם מנוע בעל הספק עצום, יתחיל להתפרק מעל מהירות מסויימת? אני חשבתי שרכבים כאלה מגיעים חזקים ומחוזקים ובנויים לכך שיתאימו לעמוד בלחץ שהאוטו מסוגל להפיק.

האם ההחלטה על ההגבלה נובעת מהחלטה של החברה עצמה? או בגלל חוקים מסויימים שחלים עליהם?

פורסם
ההגבלה הזאת לא רצינית,עניין של 3 דקות והרכב לא מוגבל.

במקרה של תאונה שנגרמה עקב מהירות גבוהה ממה שקבעו אחת מהחברות הנ"ל, אין למי לבוא בטענות, אז למה להוריד את ההגבלה ? :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...