Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בא לך אתה יכול להסיר את ההגבלה.

אין צורך לנסוע מעל 250 לדעתי, די מיותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקרה של תאונה שנגרמה עקב מהירות גבוהה ממה שקבעו אחת מהחברות הנ"ל, אין למי לבוא בטענות, אז למה להוריד את ההגבלה ? :|

לא הבנתי:(

אם אתה חס וחלילה עושה תאונה בגלל מהירות מופרזת (אבל

לא יותר מההגבלה) אתה פונה ליצרן בטענות?

תקן אותי אם אני טועה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקה. שום דבר שקשור ביכולת הרכבים / בצמיגים / באחזקה.

היצרנים הגרמניים לפני שנים ייצרו מכוניות שמהירותן 250+ ואלה נסעו בקלילות על האוטובאהן בו אין הגבלת מהירות

עד שהגיעה מפלגת הירוקים והחדירה לציבור שנסיעה במהירויות גבוהות גורמת לאפקטים סביבתיים שליליים. דרישתם הייתה להגביל את המהירות בכבישים

כפשרה שלקח לה לא מעט זמן להתקבל, הוגבלה וולנטרית מהירות הרכבים( וגם זה לא בכולם ) ולא ההגבלה החוקית במהירות בדרכים.

זה שניתן להתגבר על ההגבלה קשור לא לנהג הגרמני הממוצע שהוא שומר חוק קפדן בדרכים, ואדיב , עד שאתה חוסם לו את המסלול השמאלי בנסיעה רק במהירות של 160 קמ"ש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אני לא טועה, הגרסאות החמות של הגרמניות האחרות,קרי M5/M3,AMG ושות' לא מוגבלות,אני יכול לבדוק את זה לעומק.

AMG M (להוציא Z4M) וRS לא מוגבלות אבל לא מגיעות ליותר מהגרסאות הרגילות בגלל מגבלות דינאמיות.

גרסאות ה-M מוגבלות גם כן; הנוכחיות לא ל-250 קמ"ש, אלא ל-259 קמ"ש (161 מייל לשעה).

פורסם
במקרה של תאונה שנגרמה עקב מהירות גבוהה ממה שקבעו אחת מהחברות הנ"ל, אין למי לבוא בטענות, אז למה להוריד את ההגבלה ? :|

במקרה של תאונה במהירות גבוהה ממה שקבעו החברות האלה,סביר מאוד להניח שגם לא ישאר מי שיבוא בטענות.

:roll:

וברצינות,על איזה תלונות אתה מדבר ? שהמכונית לא הצליחה לשנות את חוקי הפיזיקה בעת התאונה ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...