Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נקודות:

אם 200K הוא התקציב, אני הייתי הולך על משהו חדש, או לפחות שעדיין באחריות, כמו למשל ה- RS שהוצעה לך כאן. היא למכירה כבר לא מאתמול. מצד שני, צריך לשקול כמה נחבא אל הכלים אתה באמת רוצה להיות. האוקטביה RS אמנם לא לבנה, אבל הערות (בהומור, כמובן) כמו "מי פנוי בתחנה" אתה עשוי לשמוע (מבלי להפליל אף אחד מחברי הפורום ;-) ). סקודה כנראה מייצרת רכבים טובים, אבל בארץ התדמית שלהם היא לא רק "לא גבוהה" אלא להיפך. לשיקולך כמובן. יש גם חדשות עם מנוע 1.8T, במחיר שיחזיר לך (הרבה) עודף מ- 200K, שהן מאוד מהנות ומפנקות.

בצע נסיעת מבחן על הלאון FR. היא אמנם הולכת לקבל שדרוש של פנים הרכב (יהיה דומה לגולף החדשה), אבל היא חביבה ביותר. יש גם גרסה ידנית אם אינני טועה - פרטים בסוכנות. אני במקומך הייתי מנסה גם את ה- A3 1.8T. מאוד נוח. מאוד מאובזר בתקציב שלך. זריז. אגב, את כל אלה בדקתי לעצמי, עם אותו תקציב כמו שלך, ובסוף רכשתי גולף TSI HIGHLINE 160 כ"ס - הכי אבזור+בטיחות+נוחות+זריזות (8 שניות למאה) ועוד חזרתי עם קצת עודף.

לגבי משומשות, אם אינני טועה יש איזו A4 2.0T למכירה כבר כמה זמן ב- autodeal, שזה הטרייד אין של צ'מפיון. אני מכיר אותה מקרוב והיא שדה :twisted: של ממש. בעצם מדובר על המנוע של הגולף GTI, בעטיפה של AUDI.

את הוולבו שהציעו לך אני לא מכיר (וגם את המגאן החדשות, לצורך העניין, אבל הן כ"כ כעורות לטעמי...), אבל נשמע לי מעניין, במיוחד אם ימי מסלול זה לא מה שאתה מחפש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער קצת להוריד אותך לאדמה אבל הTSI160 היא לא רכב ספורטיבי, אפילו לא בצחוק.

נכון זה הבודי החדש, רכב חדש וכו' וכו', אבל זה ממש לא מה שהוא מחפש, גם לא שום A4 ולא כל הקישקושי וולבו האחרים שהמרחק ביניהם לספורטיביות הוא כמו המרחק מקריית שמונה לאילת.

ספורטיבי != כוח

הRS, והGTIMK5 הן הדבר שהכי מקרב אותך בין אנונימיות לספורטיביות לטעמי.

הLeon FR נחמדה מאוד אין לי מושג מה המחיר שדורשים עבורה היום בסוכנות, אבל היא די צעקנית במיוחד בצבעים חזקים.

אבי.

פורסם

בסוכנות אויס, ברחוב משכית בהרצליה פיתוח, יש סקודה אר אס סטיישן למכירה.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, תוכל להשאר עם קצת עודף.....

פורסם

נכון זה הבודי החדש, רכב חדש וכו' וכו', אבל זה ממש לא מה שהוא מחפש, גם לא שום A4 ולא כל הקישקושי וולבו האחרים שהמרחק ביניהם לספורטיביות הוא כמו המרחק מקריית שמונה לאילת.

ספורטיבי != כוח

הLeon FR נחמדה מאוד אין לי מושג מה המחיר שדורשים עבורה היום בסוכנות, אבל היא די צעקנית במיוחד בצבעים חזקים.

אבי.

יקיר, אם "ספורטיבי=כוח", אז דווקא כאן אתה פחות צודק.

לטעמי, אגב, ספורטיבי=גם יכולת מסלול, וזה אני מסכים שאין ל- TSI, אם כי יש לה הרבה יותר ממה שאתה חושב, וזו לא רק השלדה המעודכנת אלא גם הצמיגים. עדיין, ברור שזה לא GTI. מאחר ששעשועי מסלול הוא לא מחפש (בדיוק כמוני), חשבתי שנכון להראות לו אופציות חדשות שעולות עד 200K (ושבאמת ניסיתי אותן, בפועל, ולא רק שמעתי עליהן או המלצתי עליהן לאבא של חבר שלי). גם לא ציינתי שבחרתי את ה- 160 כי היא ספורטיבית, אלא בשל מה שהיא מציעה כחבילה מאוד מוצלחת (ראה למעלה; לאאודי A3 ול- RS, אין חמישה כוכבי בטיחות בינתיים, למשל).

לגבי ה- FR: היא נותנת גם אחיזה לא רעה בכלל וגם כוח כמו ה- GTI. יש לה גם צליל נעים בהאצה.

מעניין יותר לשמוע אם זה שהמלצת לו על ה- RS קנה אותה או לא - ולמה.

פורסם

האמת היא שיצא לי לנסוע בRS אמנם נסיעה קצרה אבל מאוד התרשמתי ממנה מבחינת איבזור פנים ואיכות נסיעה, לא יצא לי לנהוג נכון.

בקשר למה הוא החליט, המטרה הייתה להניא אותו מלרכוש Tuscon , כרגע נראה שהוא הולך יותר לכיוון של לנדקרויזר, אל תשאלו אותי למה. באופציות החדשות אני לא חושב שיש משהו שממש נכנס לתקציב שלו והוא רלוונטי לכן דיברתי על הGTI והRS שהן הכי קרובות למה שהוא מחפש..

לטעמי בטח ובטח לא הTSI עונה על "המלצה לרכב ספורטיבי שאינו מושך תשומת לב", סורי זו האמת.

אבי.

פורסם

ספורטיבי != כוח

אבי.

300 כ"ס לא מספקים אותך? http://www.motocar.co.il/article/6544.aspx

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

יש לי מפעל של 250 ואני מסתפק בהם, ההבדל הוא שהרכבים שאני מציע יש בהם משהו ספורטיבי בניגוד לS60R, כוח זה לא הכל בפעם המיליון.

אבי.

פורסם

לאון FR חדשה, דרך אג האין ידניות רק DSG.

אם אתה מחפש משהו יותר סולידי מבחינת מראה ומרכב סדאן אז אוקטביה RS.

אפשר לחפש גם GTI משומשת, אבל אני הייתי מעדיף רכב חדש מהחברה.

פורסם

אז ככה:

דיברתי עם מנהל המכירות של סקודה - אין בארץ רכבים. נקודה

ממתינים לדגם החדש (מתיחת פנים רצינית) הצפוי להגיע לארצנו הקטנטונת בסוף השנה...

מחיר מוערך לדגם החדש DSG כ 160-170 K !!!

פורסם

זה ל- RS?

או ל- TSI מאובזרת?

(כי לי אמרו היום בסדוקה שבהזמנה מיוחדת הם מביאים ויביאו RS למי שחפץ, גם עכשיו)

פורסם

כנס לסובארו, במצב השוק היום יש מצב מאוד סביר שתצא משם עם B4 SpecB חדשה בסביבות 200K מלמטה.

מצטרף להמלצה על RS עדיף סטיישן לבנה.

אם האלפא לא נחשבת בעיניך כמנקרת מידי אז 147 2 ליטר ידנית גם מצוינת אם כי תאלץ לחכות כי הם לא מחזיקים אותה במלאי.

פורסם

לאון SPORT UP TFSI מנוע 2 ליטר טורבו עם 185 כ"ס, נוחות כביש טובה, כח מזדמן, ידנית 6 הילוכים, איבזור מלא, לא שונה במראה מכל לאון רגילה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמה דברים.

1. מחזק את ההמלצות לגבי האוקטביה vRS - איכותית, מאובזרת היטב, נוחה יחסית (והיא נועלת חישוקי 18'), זריזה מאוד וסליפרית אמיתית - אנונימית לגמרי.

2. ישנן 2 אוקטביות vRS למכירה - שתיהן MK2, שתיהן בצבע Race Blue וכמובן ששתיהן ידניות.

האחת מודל 07 ושייכת לשכן שלי והשנייה מודל 08 ושייכת לחבר פורום מוכר :-)

3. שקודה חוזרים לייבא vRS.

הצצתי (במקרה) בקטלוג שהיה מונח על השולחן והנה המחירים: 180K לידנית, 190K ל-DSG6.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...