Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור אופי עבודתי, אינני מעוניין להוציא עיניים ללקוחותיי....

מחפש רכב עד 200K

עדיפות ל 4 דלתות, אך גם 2 דלתות מרווחת לוקח

עדיף ידני (ברור)

מעולם לא היתה מכונית ספורטיבית בבעלותי (רק רכבי שטח) - ונראה מעניין להעמיד את הג'יפ לטיולים ולהנות בכביש מרכב ספורטיבי

תודה מראש על העצות !

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המידע שנתת מאוד כללי.

יד שניה בא בחשבון?

מחפש כוח יותר ופחות התנהגות?

מהן הדרישות מהרכב פרט למרווח?

הייתי מציע לך שירוקו אך הרכב בעל חזות שלדעתי מוציאה עיינים.

במחיר הזה ניתן להעמיד מגאן ספורט חדשה, ידני, מנוע 2 ליטר טורבו בעל 225 כ"ס.

כלי יפה ולא מושך עיינים, 3 דלתות מרווח מאחורה וביצועים מרשימים.

אולי גם סיאט קופרה (אישית לא אוהב את החדשות), שווה לך להציץ ולראות אם תאהב. הבנתי שיגיעו גם 5 דלתות.

האודי A3 1.8T בעלת 163 כ"ס, יש 3 ו-5 דלתות, קיימת גם בידני.

ביד שניה אם אתה מחפש משהו יפה וחזק אך לא ספורטיבי למסלולים למיניהם הייתי הולך על האפשרות

של האודי A3 שנת 07 או אולי 08 אפילו, מנוע 2 ליטר טורבו עם 200 כ"ס, אוטומט בעל שני מרכבים של 3 דלתות

או 5. הרכב גם פה לדעתי לא מנקר עיינים.

אם נמשיך ביד שניה ניתן ללכת לכיוון סובארו אימפרזה, גולף GTI בעל 3 ו-5 דלתות

בחדשות האפשרויות שלך נחתכות מאוד ולא בגלל בעיה כספית אלא הסיבה שאתה לא רוצה ל"הוציא" ללקוחותיך את העיינים

רוב הרכבים החדשים היום אם לא כולם, בעל יופי חדשני ובעלי ניקור כזה או אחר. וכן בעיית המרווח, יש בשוק לא מעט

"הוט הצ" שמספקות את הסחורה אך לא את המרווח.

יש קליאו ספורט ו-207 GTI, אלפא מיטו (קצת מנקרת). שווה לך לבדוק אם המרווח מתאים לך כולם נעות בין 150-165.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

סיאט לאון קופרה או FR נראות מספיק דומות לגרסה הרגילה ויכולות להתאים, אבל חובה לקחת נסיעת מבחן - אני מצאתי את הקופרה מאוד מעייפת בנסיעות ארוכות.

אוקטביה RS היא אופציה מעולה - מצליחה להיות גם ספורטיבית וגם נוחה ומהנה - כל זה בעטיפה מאוד דומה לאוקטביה רגילה, וממש לא מוציאה עיניים. אפילו תקבל עודף.

רנו מגאן ספורט - גם לא ממש מוציאה עיניים והכי מהנה מבין השלוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הB4 SPEC B אכן יכולה להיות אופציה מצויינת, יש כמה למכירה ביד 2.

גם האורטביה RS תענה על אותה הגדרה בפחות כסף.

סליפרית אמיתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה מוכן גם למשומשת אז יש ביד 2 S60-R שמכילה את כל הפינוקים האפשריים ו-300 כ"ס.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

אוקטביה RS קולעת.

גם GTI MK5 משומשת מ2008 יכולה ליהיות אופציה מעולה וגם ספורטבק A3 2.0T.

נ.ב: יש RS 2008 עם 11K ק"מ למכירה כרגע...

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הצעתי את הRS2008 לאבא של חבר זה פשוט הרכב המושלם שלא מושך תשומת לב, כמו כן כמו שאמר מעליי עומר גם GTI מיד שנייה יכולה להוות אופצייה מעולה!

תצטרך קצת יותר לפרט מה הדרישות שלך ונוכל ככה להתאים לך את ההצעה בצורה יותר טובה.

אבי.

פורסם

ואו !

הופתעתי מכמות העונים ואיכות התשובות

לאחר בחינת התשובות הנה מידע נוסף:

1. יד שניה - אפשרי ואפילו עדיף לרכב בן 2-3 שנים

2. לא מתכנן נסיעה במסלולים, אלא סתם לכיף שלי (מקווה לשמור על הרשיון זמן רב ...)

3. הסקודה והוולוו שהומלצו נראות מעניינות (איפה ראית את הסקודה?)

4. השירוקו מקסימה, אך חושש שמנקרת מעט

אשמח להמלצות נוספות

פורסם

על הוולוו תוותר. נמכרו מעט מאוד והאוטו כשלעצמו לא באמת מעניין. יש המון כוח אבל האוטו הוא point and shoot, בלי דרמות, בלי אקשן, עם תת-היגוי... חוצמזה הוא אמנם מפואר פי 2 מכל האחרות אבל ככל הנראה גם יקר פי 2 לאחזקה...

גולף GTI תתאים רק בגלל שיש המון כאלו. לאוקטביה RS יתרונות אחרים עבורך - אנונימיות רבה יותר, נוחות ושימושיות רבה יותר ו...(לא לסקול אותי) - התנהגות נעימה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האוקטביה RS מופיעה כאן בפורום לדעתי זו הבחירה המושלמת בשבילך, כמו שנאמר כאן למעלה, הרכב מאוד שימושי ביום יום, סה"כ רכב משפחתי מאוד מפנק, מאוד מאובזר, 6 הילוכים ויחסית די חזק. יחס עלות תועלת מעולה, ואנונימיות כמעט מוחלטת אם כי מי שיראה את הרכב בכביש ידע לזהות במה מדובר. לצערי חבל שלא נמכרו יותר כאלו בארץ, אבל אם יש לך את הממון לשים את ידך על כזו אתה תזכה ברכב מעולה בהחלט.

כמו"כ הגולף GTI רכב לא פחות טוב, ויש לך מבחר יחסית גדול לבחור ממנו ככה שתוכל לבחור רכב שיתאים לך יותר לדרישות צבע, יד וקילומטר וכו' וכו', אבל תשים לב שהיא תהיה מעט יותר תזיזתית מהRS, הבגאז' שלה לא יתקרב לRS אבל מבחינת התנהגות היא תהיה טובה יותר.

גם הגולף GTI יחסית רכב אנונימי למי שלא יודע במה מדובר, יחשוב שמדובר בגולף רגילה.

(אני שונא את המושבים של הגולף - התפרים של הזקנים קצת הורסים לדעתי האישית).

95f17ad2c99a3e5e7cf3e949d0bb9ba3.jpg

אבי.

פורסם

מחזק את קודמיי לגבי ה-RS, נשמע בדיוק הרכב שעונה לדרישותיך.

אגב, מדובר בחדש מהניילונים כן?

אני במקומך הייתי שוקל לרכוש אותה בגרסת ה-DSG במקום הגרסה הידנית, האצות הביניים עם ה-DSG זריזות יותר ולכן אני אישית, הייתי מעדיף אותה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא הייתי מוותר כל כך מהר על הוולוו, אבל אם כבר אתה זורם יותר לכיוון של VAG אז ביד 2 יש S4 שדורסת את כל המתחרות שהציעו לך עד כה.

TDI my ass . . .:evil:

• תוכן חדש...