Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתור נהג חדש הספקתי לנהוג על מבחר מועט של מכוניות(גטסים למינייהן,הרומסטר של המורה נהיגה,ניסן פרימיירה) והאוטו העיקרי שלי זה הטויוטה קורולה רונקס של אמא שלי.

ומול שאר המכוניות הברקסים בקורולה נורא קשים ז"א צריך רגל הרבה יותר חזקה על הבלם כדי להביא את האוטו לבלימה מדורגת ולא לבום של בלימה אני לאט לאט מתרגל ומצליח לבלום מדורג אבל עדיין לדעתכם יש איזושהיא בעיה בבלמים או שזה דבר שידוע ומוכר ברונקס?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפני הכניסה למסלול היסורים בדוק ברכב זהה אם הדוושה היא בעלת אותו קושי. אתה נהג חדש ואין לך עדיין נסיון כדי לקבוע מה חזק ומה חלש.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בקורולה מהדגמים הנ"ל קיים מנגנון כיוון ידני ולא אוטומטי לסנדלים של בלם היד שנמצאים בתוך הצלחות האחוריות.

יש לבדוק כיוון מחדש של הסנדלים.

פורסם
בקורולה מהדגמים הנ"ל קיים מנגנון כיוון ידני ולא אוטומטי לסנדלים של בלם היד שנמצאים בתוך הצלחות האחוריות.

יש לבדוק כיוון מחדש של הסנדלים.

ידוע לך במקרה האם ברנקס שנת 2006 מנוע 1.6L קיים מנגנון אוטומטי לכיוון של הסנדלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

דניאל - באם הכיוון משתנה יכול להגרם נזק לסנדלי הבילום של בלם היד. הבחור מתקשה לבלום את הרכב, מהכרותי עם

הדגמים הנ"ל אין בד"כ בעיות במשהו אחר במערכת הבלימה.

מרק - לדעתי אותו הדבר אם כי לא פתחתי וראיתי. טויוטה בד"כ לא נוהגת לשנות מכלולים באותו הדגם.

פרק גלגל, אם תראה בתוך הצלחת פלומבה מגומי שניתנת להסרה, הרי היא מגנה על חלון מנגנון הבלימה הפנימי מפני אבק.

פורסם

מערכת בלם היד לא קשורה כאן לעניין ואם מדובר במצב של תקלה ולא התנהגות אופיינית, יש לבדוק ראשית את הרפידות, להתקנה נכונה ואיכות המוצר, רפידות/ צלחות לא אכותיות בהחלט יכולות לגרום להתנהגות אנמית מאוד של הבלימה.

• תוכן חדש...