Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18, מחפש לקנות רכב ראשון שנכנס לי בתקציב (40 אלף )

כל אוטו שאני שם עליו עין משהו בו לא בסדר, כל המכוניות היפות שאני רוצה תמיד יהיו 01-02 ואז תמיד יהיה להם קילומטראז' בשמיים..

אז איזה רכב הכי כדאי לקנות מבחינת הפרמטרים הבאים:

1. אוטו קומפקטי (לא אימפרזה ניו הייג', מזדה 323 וכד')

2. שיהיה לו שנתון סביר

3. שוק

4.יופי (חשוב מאוד!)

5.מבחינת מוסך והכל.

6. מבחינת איבזור חיצוני( אני בטוח ירצה להשקיע על החיצון בעתיד)

7.מבחינת אמינות הרכב.

בעיקרון חשבתי ללכת על 1600 כי רכב גודש מין הסתם לא יכנס לי בתקציב, הגודש היחיד שיכנס זה אימפרזה 1800T אבל אין הרבה כאלה, ואלה שיש קרועות כבר.

-איך הסיאט איביזה 2003 ספורט? יפריע לי שהמנוע שלה 1400? מה ההבדל בין 1400 ל 1600? שמתי לב שבנתונים הן דיי דומות.

חוויות/דעות יתקבלו בברכה

תודה מראש ! :)

פורסם

אם אתה מחפש רכב ספורט אמין וחסכוני יחסית תחפש פונטו hgt, אם אתה מחפש רכב סטנדרטי בעל ביצועים טובים יחסית תחפש איביזה.

פורסם

לא מצאת אפילו אחד?

מוזר אני מצאתי 15.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=19134&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

שאתה אומר איביזה ספורט, אתה מתכוון FR או 100 כ"ס? יש הרבה הבדל.

אתה יכול לנסות להשיג איביזה סיגנו 01 או 02 זה ייכנס בתקציב ויישאר עודף.

או שתנסה לשקול גם אופציות כמו 206 xs בדגם 110 כ"ס שתשב טוב בתקציב ממודל 02,

פורסם
לא מצאת אפילו אחד?

מוזר אני מצאתי 15.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=19134&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

שאתה אומר איביזה ספורט, אתה מתכוון FR או 100 כ"ס? יש הרבה הבדל.

אתה יכול לנסות להשיג איביזה סיגנו 01 או 02 זה ייכנס בתקציב ויישאר עודף.

או שתנסה לשקול גם אופציות כמו 206 xs בדגם 110 כ"ס שתשב טוב בתקציב ממודל 02,

אני מתכוון ל100 כ''ס.

ולאדע תמיד יורדים על פיג'ו, אומרים שלא כדאי..

פורסם

ה100 כ"ס די נדירה ולא תמיד נסחרת בתקציב שציינת.

הפ'יגו? אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום על סטיגמות על רכבים ממותג מסויים, גם פיג'ו שטופלה היטב יכולה להיות רכב אמין.

פורסם
ה100 כ"ס די נדירה ולא תמיד נסחרת בתקציב שציינת.

הפ'יגו? אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום על סטיגמות על רכבים ממותג מסויים, גם פיג'ו שטופלה היטב יכולה להיות רכב אמין.

תראה, בעיקרון אם אני ננעל על רכב זה עניין של זמן עד שאני אמצא אותו.

בקשר לפיג'ו, אני מעדיף לוותר, יותר מדיי אנשים אומרים לא לגעת, לא יכול להיות שכולם טועים.

בכ''מ, איך הסיאז איביזה 1400 ספורט?

פורסם

לא נהגתי על הדגם הספציפי של האיביזה, אבל האיביזה מספקת חויית נהיגה טובה והרגשה יוקרתית, יחסית למתחרות היפניות, תלוי מה אתה מחפש.

פורסם
לא נהגתי על הדגם הספציפי של האיביזה, אבל האיביזה מספקת חויית נהיגה טובה והרגשה יוקרתית, יחסית למתחרות היפניות, תלוי מה אתה מחפש.

ואיך הסיאט מבחינת הפרמטרים שציינתי בראש האשכול?

• תוכן חדש...