Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד יצאתי לבלות עם רכב, שתיתי, ועכשיו חבר שלי נוהג ברכב שלי, כשאני לידו.

עוצר אותנו שוטר או חס וחלילה קוראת תאונה, מה קורה הלאה? הרי הביטוח רשום עליי, אבל מישהו אחר נוהג ברכב בזמן עצירה/ תאונה.

שכחתי לציין שרכב רק בעל ביטוח צד ג + ביטוח חובה.

תודה מראש.

פורסם

בטוח חובה מכסה כל נהג ביחוד עם מדובר בשימוש חד פעמי של נהג אחר

ביטוחי רשות כמו מקיף או צד ג'- תלוי בהסכם בינך ובין חברת הביטוח. אם למשל עשית לכל נהג אין בעיה , אם עשית לנהג אחד זאת אומרת אתה יש בעיה, רק במקרה של כיסוי לתאונה . את השוטר לא מעניין .הוא בודק קיומו של ביטוח חובה, וגם זה כרגע לא כל כך.

תריץ חיפוש היה על זה שרשור לא מזמן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר ראשון אם שוטר עוצר אותך הוא לא מבקש ביטוח יצאה הנחיה חדשה לא לבדוק ביטוחים ולהתמקד יותר בעבירות שמסכנות חיים.

במקרה של תאונה זה גם תלוי אם יש לך ביטוח של נהג יחיד, שתי נהגים, או כל נהג.

פורסם

כתוב לי בביטוח צד ג:

בני אדם הרשאים לנהוג ברכב:

המבוטח או כל אדם הנוהג לפי הוראתו או ברשותו...

ז"א שאני יכול להביא את הרכב שלי למי שבא לי, כל עוד יש לו רשיון?

פורסם

יכול להיות שיש לך הגבלת גיל.. ז"א שכל נהג שאינו צעיר (מעל 21 או 24 תלוי איפה) יכול לנהוג ברכב, רשום לך בקדימה של הפוליסה את מספרי הסעיפים שבגב אותה הפוליסה שמפרטים את האנשים המורשים לנהוג ברכב, אם מה שרשמת זה כל מה שכתוב, אז כן, כל אחד יכול לנהוג וזה יהיה מבוטח.

• תוכן חדש...