Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי MiTo :-)

MorVaknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם!

בשעה טובה ומוצחלת, אחרי הרבה תהיות ומשאים ומתנים, הזמנתי את המיטו היום. כנראה שאני אעשה טרייד אין עם ה147 שלי, הזיכוי בסוף יוצא לא רע (במיוחד שהרכב עוד 1000 ק"מ צריך טיימינג). צבע לבן פנינה, מקווה לקבל את הרכב במהלך השבוע הבא, אחזור עם תמונות :-)

סקס, סמים ואלפה רומאו :evil:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש! המיטו יפהיפיה, אבל לא כמו ה147.

חולק עליך, אבל אין להתוכח על טעם. מה שכן גם אין להווכח על ההגה :-) אני יתגעגע אליו...

פורסם

אין ספק ידידי.. ביצעתי כבר נסיעת מבחן, אני ומור מאלפה כבר חודש על בסיס יומי בטלפון...

פורסם
אל תדאג אלפא זאת אלפא.

אז זהו, שמיטו היא לא אלפא, למעט עיצובה המרהיב.

מיטו היא גרנדה-פונטו, עם מנוע ה-T-JET של קונצרן פיאט(מנוע מצוין, דרך אגב), עם דיפרנציאל אלקטרוני "מוגבל החלקה"(המרכאות במתכוון, מאחר והוא עושה רק חצי עבודה) Q2, הנמצא גם ב-500 אבארת'. גם למיטו הגה חשמלי לא מבריק בדומה לגרנדה-פונטו ואפילו המחוונים עצמם דומים עד זהים :-(

מערכת DNA? נו שוין. בפיאט 500 מדגמי 1.4 ומעלה אתה לוחץ על כפתור ספורט ומקבל אפקט דומה למוד הדינמי.

הזמנת? מזל טוב, תהנה. אני רק מקוה שהיא תכנס ללבך כמו 147, כי כאמור, אלפא אמיתית היא לא(ולא רק בתאוריה. אלו גם תחושותי לאחר נסיעת המבחן).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

למה לבאס? הבנאדם לא ביקש ייעוץ לגבי הרכב, הוא כבר הזמין. אם קשה לך לפרגן- אל תכתוב כלום.

פותח השרשור- תתחדש, רכב יפייפה במחיר מעולה.

פורסם
אז זהו, שמיטו היא לא אלפא, למעט עיצובה המרהיב.

מיטו היא גרנדה-פונטו, עם מנוע ה-T-JET של קונצרן פיאט(מנוע מצוין, דרך אגב), עם דיפרנציאל אלקטרוני "מוגבל החלקה"(המרכאות במתכוון, מאחר והוא עושה רק חצי עבודה) Q2, הנמצא גם ב-500 אבארת'. גם למיטו הגה חשמלי לא מבריק בדומה לגרנדה-פונטו ואפילו המחוונים עצמם דומים עד זהים :-(

מערכת DNA? נו שוין. בפיאט 500 מדגמי 1.4 ומעלה אתה לוחץ על כפתור ספורט ומקבל אפקט דומה למוד הדינמי.

הזמנת? מזל טוב, תהנה. אני רק מקוה שהיא תכנס ללבך כמו 147, כי כאמור, אלפא אמיתית היא לא(ולא רק בתאוריה. אלו גם תחושותי לאחר נסיעת המבחן).

אני בעלים של אלפא ואני אומר לך שוב פעם שאלפא זאת אלפא ושום דבר לא יעזור,ישנו דבר משותף(בהתנהגות)לכל האלפות שעליהם נהגתי והמיטו קשורה אליהם.

גם ביופי.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
למה לבאס? הבנאדם לא ביקש ייעוץ לגבי הרכב, הוא כבר הזמין. אם קשה לך לפרגן- אל תכתוב כלום.

זה לא פורום תמיכה חברתית, זה פורום רכב. כאן כותבים על מכוניות וכל אחד יכתוב מה שהוא חושב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...