Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני המום ומזועזע מהטימטום של המדינה , מתווכחים על להוסיף מע"מ לקצץ לחלשים , והמדינה משלמת כ-300 מיליון שקל עבור קיצבאות ילדים.

אינני גזען חלילה אבל אחרי מה שסיפר לי השומר שלי על ריבוי הנשים במשפחתו הייתי בשוק.

אחמד השומר שלי הגיע מסופר ובבגדי חג וסיפר לי שנולד לו אח חדש , אביו בן ה-70 התחתן לא מזמן עם בחורה מג'נין בת 22 , גם אני התחתנתי לפני מספר ימים עם בחורה מדהריה וזו אישתי ה-4 .

אחי הגדול נשוי עם עם 2 נשים מטול כרם ושני נשים יהודיות אחת מרוקאית והשניה מאוקריינה. כמה ילדים יש לו שאלתי וליבי נצבט , הוא ענה 35 ילדים שחלקם הוא לא מכיר , לי יש 18 ילדים ולאבא שלי 31 ילדים. הוא לא סיפר לי על שאר אחיו.

מביאים ילדים לעולם ללא חשבון , ללא חינוך ללא השגחה , זה הדור הבא של הפושעים והגנבים , מה השר שטרית עשה בקדנצייה שלו כשר הפנים , מה עשו כל השרים ומה עשו ראשי הממשלה כדי למגר תופעה זו של בגמייה , רומסים את החוק ברגליהם ומשלמים להם על כך הרבה כסף ואין מי שיעצור הליך מסוכן למדינה מכל הבחינות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצוב לראות לאן הכסף שלי מתבזבז,אך זה קצת בעייה להלחם בקצבאות ילדים כאשר ש"ס יושבת בקואליציה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

המשפט הזה הוא במקרה הטוב טפשות, ובמקרה הפחות טוב הוא גזענות.

שלא תהיינה אי-הבנות: אני נגד השרצת ילדים ללא הכרה ומבלי שלהורים יש את היכולת הכלכלית לממן את כל העסק הזה.

אם חותכים את קצבאות הילדים (ולדעתי, אכן יש מקום לעשות זאת. המצב הנוכחי, שבו אנשים עושים ילדים ושולחים אותם לקבל כסף מהמדינה), צריך לחתוך לכווווולם, ובטח לא רק למגזר כזה או אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה גזענות אני ציינתי למי לתת או לא?,לפי דבריו של פותח השירשור הבנתי שלא מגיע קיצבאות ילדים בכלל למשפחות מרובות ילדים,ולכן הבעתי את התנגדותי לכך ובצדק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
המשפט הזה הוא במקרה הטוב טפשות, ובמקרה הפחות טוב הוא גזענות.

שלא תהיינה אי-הבנות: אני נגד השרצת ילדים ללא הכרה ומבלי שלהורים יש את היכולת הכלכלית לממן את כל העסק הזה.

אם חותכים את קצבאות הילדים (ולדעתי, אכן יש מקום לעשות זאת. המצב הנוכחי, שבו אנשים עושים ילדים ושולחים אותם לקבל כסף מהמדינה), צריך לחתוך לכווווולם, ובטח לא רק למגזר כזה או אחר.

מסכים בהחלט. אין יוצאים מין הכלל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפני כמה זמן היה על זה בטלווייה.הראו בדואי שמקבל 30K מביטוח לאומי,נוסע על X5 והילדים רצים יחפים.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אלעד, אתה יכול להעביר את הגבול בין היכולת לבין חוסר היכולת הכלכלית לממן את גידול הילדים (איך זה הולך,פר ילד?).

כ-ו-ל-ה קצבת ילדים 159 ש"ח לחודש לילד.

מספיק אולי לטיטולים לחודש.

לדעתי, ישנם דברים יותר רציניים אשר "נדחפו" לנו בהסכמים קואליציוניים האחרונים:

כמו זה , למשל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כמה זמן היה על זה בטלווייה.הראו בדואי שמקבל 30K מביטוח לאומי,נוסע על X5 והילדים רצים יחפים.:lol:

הצעת חוק שלי: קצבאות ילדים -לא בכסף אלא בתלושי מזון.

פורסם
אלעד, אתה יכול להעביר את הגבול בין היכולת לבין חוסר היכולת הכלכלית לממן את גידול הילדים (איך זה הולך,פר ילד?).

מעולם לא בדקתי את זה אישית, אבל אני מניח שמישהו כבר בדק כמה עולה להחזיק ילד בכל גיל.

אני מניח שזאת לא בעיה לפתח מודל שיקבע האם ההורים משתכרים דיים כדי להחזיק את הילד או לא.

אם זה הילד הראשון - אני בעד מידת הרחמים. יתכן שההורים נקלעו למצב בעייתי לאחר שהביאו אותו לעולם (פיטורים, מחלה וכד'), והוא שהביא אותם לשפל כלכלי.

לעומת זאת, אם כבר כשההורים היו במצב כלכלי רעוע הם החליטו להביא ילד נוסף, אין שום סיבה בעולם שהמדינה תממן את הילד הזה. מה עם קצת משמעת עצמית ונטילת אחריות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מעולם לא בדקתי את זה אישית, אבל אני מניח שמישהו כבר בדק כמה עולה להחזיק ילד בכל גיל.

אני מניח שזאת לא בעיה לפתח מודל שיקבע האם ההורים משתכרים דיים כדי להחזיק את הילד או לא.

אם זה הילד הראשון - אני בעד מידת הרחמים. יתכן שההורים נקלעו למצב בעייתי לאחר שהביאו אותו לעולם (פיטורים, מחלה וכד'), והוא שהביא אותם לשפל כלכלי.

לעומת זאת, אם כבר כשההורים היו במצב כלכלי רעוע הם החליטו להביא ילד נוסף, אין שום סיבה בעולם שהמדינה תממן את הילד הזה. מה עם קצת משמעת עצמית ונטילת אחריות?

לא הבנתי מאיפה מגיעה התחושה שאתה יכול להיכנס לאישה אחרת לרחם ולהחליט עבורה אם להביא ילד נוסף או לא.

אני מבטיח לך, שאפשר לנהל איתך דיון מרתק על כך, אבל אם אתה מגיע מראש לדיון עם מונחים כמו השרצת ילדים, מה הטעם?

• תוכן חדש...