Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות סלולר - N85 VS 5800 VS E71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון היחיד שיש כרגע לאייפון על פני הנוקיה 5800 זה שיווק חכם של אפל שהצליחו להפוך אותו לאביזר אופנה, וכל ילד שלמד לקרוא רץ לאמא ואבא ודורש שיקנו לו אייפון.

אני אוהב גימיקים, וכשקניתי את הנוקיה 5800 חישפתי בין היתר מכשיר מיוחד שעדיין לא הפך נפוץ ונדוש רק מעצם אמירת השם שלו, והייתה לי התלבטות בינו לבין ה- AURA של מוטורולה, אבל בגלל ניסיון רע עם מוטורולה בעבר, ה- AURA ירד מהפרק.

היו לי מכשירים כמעט מכל היצרנים שיש כיום בשוק הטלפונים הניידים בארץ, ואחרי תקופה עם כל אחד מהם, וזה כולל את האייפון (שחי אצלי פחות משבוע), תמיד חזרתי לנוקיה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני חייב להדגיש! הנוקיה 5800 זה ממש לא מכשיר גרוע!

מכשיר נחמד סה"כ.

פשוט לי הוא לא מתאים.

ונוסיף לזה את העובדה שהוא זייף לי קצת היום, אני אני יגיד שזה בגלל החום :oops:

פורסם

הייתי בדילמה דומה עד לפני 4 ימים (E71/5800/N85). קראתי המון סקירות וביקורות ואפילו הלכתי לאורנג' סטור לשחק עם המכשירים (אחרי שעה וחצי נציגי המכירות התחילו לנסות לגרש אותי :lol:).

5800 הוא מכשיר לא בשל. כנראה עוד שנתיים רוב המכשירים יהיו עם Touch Screen אבל כיום הטכנולוגיה לא מושלמת. הוא איטי ואל נח.

N85 הוא מפלצת מולטימדיה, אבל איכות הבניה שלו גרועה. הוא כולו מפלסטיק, הסליידר רופף והמקשים לא נוחים.

כמו שניתן להבין עד כה, הלכתי על ה-E71. אני כבר 4 ימים משחק עם הצעצוע והוא מדהים. מקלדת ה-QWERTY ממש

פורסם
הוא כולו מפלסטיק

טלפונים ניידים בונים היום מפלסטיק. אולי אי שם בשנות ה-60 היו טלפונים מברזל שנראו ככה:

0_tmb.jpg

אבל היום טלפונים בונים מפלסטיק. כן, גם נוקיה E71.

מקלדת ה-QWERTY ממש

וזה בעצם היתרון היחיד שלו. רק חבל שהאצבעות שלי לא בנויות למקלדת הזו, לכן הלכתי על הטאצ' סקרין שבו המקלדת ניתנת להגדלה (ל-5800 יש מקלדת QWERTY וירטואלית) על כמעט מסך מלא.

חוץ מזה, E71 מכשיר גדול ומכוער לאללה.

נ.ב. יש לי 5800 כבר שבועיים ואני לא מצטער לרגע שקניתי אותו (הייתי גם נעול עליו מרגע שפורסמו תמונות ריגול הראשונות שלו). טוב, החיסרון היחיד שלו, שהוא פחות נוח לתפעול תוך כדי נהיגה לעומת מוטורולה V3 שהיה לי. אבל איך שאני חושב על זה, עם מתקפת הדו"חות בזמן האחרון זה גם יתרון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ולמי ששאל N85 הוא מכשיר ישן מאוד שקיים בשוק כמה שנים טובות שהאחרונה שבהם היא גירסת ה8GB שקיימת בשוק לפחות שנה וחצי.

אתה כנראה מתבלבל עם ה-N95.

N85 הוא מכשיר חדש של נוקיה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
יש לי 5800 כבר שבועיים ואני לא מצטער לרגע שקניתי אותו (הייתי גם נעול עליו מרגע שפורסמו תמונות ריגול הראשונות שלו). טוב, החיסרון היחיד שלו, שהוא פחות נוח לתפעול תוך כדי נהיגה לעומת מוטורולה V3 שהיה לי. אבל איך שאני חושב על זה, עם מתקפת הדו"חות בזמן האחרון זה גם יתרון.

הצלחת לפתור את בעיית תוכנת הניווט בעבור המכשיר?

ה- WAZE עדיין לא עובדת בצורה מושלמת על המכשיר, אלא רק מראה מיקום.

פורסם

עד כמה שהבנתי, אין עדיין גרסה סופית ל-5800, ואין לי מושג מאיפה מורידים את הבטא.

עריכה: ביקרתי בפורום שלהם, ורישום לבטא נסגר, בינתיים שלחתי אימייל בקשה להצטרפות לרשימת המתנה לגרסה הסופית. לגבי גרסה שיש להם באתר, היא לא מתאימה ל-5800, וגם לי היא לא עובדת (תפריטים לא מגיבים ואי אפשר להזיז את המפה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביום ראשון אני מקבל את ה5800 לשבועיים נסיון, התרשמות בקרוב.

אני אישית לא מוכן לשקול מכשירים של אף חברה חוץ מנוקיה, מעניין אם ה5800 יענה על הציפיות ולא יסבול מסירבול של הממשק.

כרגע אני עם 6288 ומאוד מבסוט ממנו למרות שזה לא מכשיר מתוחכם ,אבל כשמציעים לך לנסות - אתה תנסה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טלפונים ניידים בונים היום מפלסטיק. אולי אי שם בשנות ה-60 היו טלפונים מברזל שנראו ככה:

0_tmb.jpg

אבל היום טלפונים בונים מפלסטיק. כן, גם נוקיה E71.

וזה בעצם היתרון היחיד שלו. רק חבל שהאצבעות שלי לא בנויות למקלדת הזו, לכן הלכתי על הטאצ' סקרין שבו המקלדת ניתנת להגדלה (ל-5800 יש מקלדת QWERTY וירטואלית) על כמעט מסך מלא.

חוץ מזה, E71 מכשיר גדול ומכוער לאללה.

נ.ב. יש לי 5800 כבר שבועיים ואני לא מצטער לרגע שקניתי אותו (הייתי גם נעול עליו מרגע שפורסמו תמונות ריגול הראשונות שלו). טוב, החיסרון היחיד שלו, שהוא פחות נוח לתפעול תוך כדי נהיגה לעומת מוטורולה V3 שהיה לי. אבל איך שאני חושב על זה, עם מתקפת הדו"חות בזמן האחרון זה גם יתרון.

טוב, לא נראה לי שאתה מחובר למציאות. ה-E71 עשוי ברובו ממתכת. הוא לא הרבה יותר גדול מ-5800 והוא דק בצורה מהותית. יופי? לטעמי הוא יפה, אבל זה מאוד אישי. מכוער לאללה? משקפיים. ובדחיפות.

נוחות שימוש של 5800 היא מאוד תלויית משתמש. אחרי כ-20 דקות איתו רציתי לשבור אותו. המסך מאוד לא רגיש ומתאים לסטילוס ולא לאצבעות.

בקיצור- התאהבת בטלפון (הפלסטיקי :lol:) שלך? סבבה. וכאן ועד השטיויות שאתה כותב יש מרחק רב.

פורסם

טוב, התאהבתי בטלפון, מאחר וזה גם הסמארטפון-מסך מגע הראשון שלי, אבל נעצור כאן.

נכנסתי היום לאיזה חנות סלולאר בחדרה וסיפרו לי שם את הדבר הבא:

נכנס איזה מישהו לחנות, ואומר שהביא נוקיה 5800 מהונג קונג ורוצה לשים בו עברית. פניו העלו חיוך מאוזן לאוזן בעודו אומר "אתה יודע בכמה קניתי את זה שם? 100 דולר!!!".

המוכר/טכנאי בחנות לקח את המכשיר ואחרי קצת התעסקות הבין שיש לו עסק עם חיקוי סיני - מערכת הפעלה גנרית עם סקין של S60, מצלמה פשוטה, איכות מסך מגע ירודה, שגם לא הופך את התמונה כשמסובבים את המכשיר, ומן הסתם כל התפריטים בסינית. מה שכן, המכשיר נראה כמעט שתי טיפות מים כמו המקור.

בהתחלה לא כל כך האמנתי למה שסיפרו לי, אבל לאחר חיפוש קצר בגוגל מצאתי את הדבר הבא:

http://www.engadget.com/2009/04/05/keepin-it-real-fake-part-cxcvi-nokla-5800-xpressmusic-is-actu/

בקיצור, אם בא לכם להשוויץ בגן עם טלפון מגניב, אבל אבא לא רוצה לתת לכם את ה-E71 לשחק ואתם לא מצליחים לבנות אייפון מ-LEGO, אז יש לכם את זה רק ב-107$ לפי האתר. הולך טוב עם שירי דיכאון בסינית

פורסם

במחירים האלה אתה תמצא חיקויי סיני לכל מכשיר פלאפון שקיים היום בשוק, אבל אין מה להשוות.

לא מבחינת איכות חומרים,

לא מבחינת איכות ייצור,

לא מבחינת אורך חיים,

והרשימה עוד ארוכה.

לצערי, הבעיה מוכרת גם בתחום שלי.

נכנסים אלינו כל מיני אנשים ושואלים על מחיר של מסוק, שעולה אצלינו בין 850-1000 שקל.

ואז מספרים לנו בהתלהבות שהם היו במזרח וקנו כזה "בדיוק" ב- 200 שקל, ומוציאים מהאוטו חיקוי סיני זבל

שכמובן לא עושה רבע ממה שעושה המקור, והם מבקשים חלקי חילוף.

אני מת על הפרצוף שהם עושים שאני מפנה אותם חזרה למקום שהם קנו בו את המסוק... :twisted:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מי שמביא פלאפון חדש ב-100$ (לא משנה מאיפה) שלא יתפלא אם הוא מזוייף.

אני יכול לומר שלי ה-E71 עלה בסביבות 430$ לפני איזה 8-9 חודשים (גם מהונג קונג כמובן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...