Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות סלולר - N85 VS 5800 VS E71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי הצעה אטרקטיבית ואני מעוניין לשדרג את המכשיר הקיים (Nokia 6120).

אחת הסיבות העיקריות לשדרוג היא מחסור ב-WiFi, וסיבה פחות חשובה היא גודל המסך.

אני מתלבט בין המכשירים הבאים של נוקיה - N85 VS 5800 VS E71.

לא ממש מתלהב מעניין הטאצ', אבל אם הוא משמעותית טוב יותר אקח אותו.

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

יש לי 5800 כבר כמה ימים.

מכשיר חמוד סה"כ, אבל טאץ' זה לא בשבילי.

אני רוצה ב-2 לחיצות לבצע כל פעולה בסיסית שאני צריך, בטאץ' זה לא ממש ככה.

אני גם מתעסק הרבה עם המכשיר בנהיגה, בטאץ' זה בסיוט.

אני יעביר אותו לאחותי לפי דעתי ויחזור למכשיר הישן שלי.

פורסם

ה-5800 הוא מכשיר חמוד ותו לא, מכשיר TOUCH אמיתי הוא לא ולהשוות אותו לIPHONE זה בדיחה גרוע ביום ממש טוב.

הE71 אם אתה מסתדר עם מקלדת מלאה לדעתי יתן לך מענה למה שאתה צריך, למרות שלא ממש פירטת את הצרכים.

פורסם

מי יש ל-IPHONE על ה-5800?

ה-5800 היה אמור להיות מכשיר מעבר בין המכשיר הנוכחי לנוקיה N97 שאמור לצאת לשיווק בחודשים הקרובים מאוד.

אחרי קצת משחק עם ה-5800, אני ממש חושב שאני אשנה כיוון וכנראה אשאר עם המכשיר הישן (כמעט שנתיים עם אותו מכשיר, סוג של שיא אצלי).

פורסם

דרישה עיקרית כמו שציינתי היא WiFi.

אולי מצלמה ואיכות אוזניות זה גם משהו שיכול לתרום.

סה"כ אני מאוד נמשך ל-E71 בגלל המקלדת, אבל מעדיף מכשיר "מתקדם" יותר

כי אני נשאר בדר"כ בין שנה לשנתיים עם מכשיר.

כמו שזה ניראה כרגע, ה-5800 ירד מהפרק בגלל הטאצ' המעצבן והניסיון הפתאטי להיות

דומה לאייפון בעניין המשקולת תזוזה (עשיתי השוואה).

נשארנו עם ה-E71 ועם ה-N85.

כניראה שאזמין את ה-N85 דרך הטלפון, מה שמשאיר לי שבועיים להתנסות וככה אחליט.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

סדרת ה-N פונה יותר למי שחובב מולטימדיה, ה-E71 פונה יותר למגזר העיסקי,למי שחייב אינטרנט ואימייל זמינים 24/7.

אני אישית משתמש ב-E71 ונהנה מכל רגע, מכשיר מדהים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לי 5800 כבר חודשיים, עניין הטאץ' הרבה יותר נוח ממקלדת רגילה, ואין מה להשוות לאייפון. האייפון צעצוע ליד הנוקיה, עם כי יש איזה פונקציה או שתיים שבהם האייפון טוב יותר.

5800 מומלץ בחום.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ברור שאין מה להשוות לIPHONE כי ה5800 לא מתקרב קילומטר לאיכות הTOUCH שיש בIPHONE

בנוסף מערכת ההפעל של ה5800 שSERIES 60 המוכרת עם שינוי קטן לטובת שימוש במסך "מגע".

הTOUCH הוא "לחיץ" שלא בדומה לIPHONE עם מסך זכוכית, בנוסף מבחר התוכנות לIPHONE עצומה,משהו שעדיין בחיתולים לנוקיה,אם בכלל יגיעו למימדים של אפל איי פעם

בקיצור אם השתמשת פעם בIPHONE לא תתקרב ל5800 עם מקל של ארוך מאוד, ולא דיברתי אפילו על נוחות שימוש ותפריטים שבכלל לא מתאימים למכשיר TOUCH ב5800

המלצה שלי לך על הE71, הN85 מכשיר מיושן וכמו שכבר נאמר עומד להיות מוחלף ממש בקרוב במכשיר חדש ומתקדם הרבה יותר

פורסם
בנוסף מבחר התוכנות לIPHONE עצומה,משהו שעדיין בחיתולים לנוקיה,אם בכלל יגיעו למימדים של אפל איי פעם

עם כמות 5800 שנמכרו לעומת IPHONE, מבחר תוכנות הוא עניין של זמן בלבד. פלוס יש גם המון תוכנות JAVA שה-5800 תומך בהן.

גם לאייפון יש המון חסרונות שאין ב-5800. לדוגמא - למה אי אפשר להחליף בו כרטיס זיכרון או סוללה כמו בכל טלפון נורמלי אחר? ולמה אפל האנטישמים לא מביאים לכאן מכשיר שיכול להיות לו כאן שוק מטורף? ויש עוד הרבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפל לא קשורים לעניין היבוא אלא החברות הסלולריות שלא היו מוכנות כנראה לעלולת הכלכלית של להביא את המכשיר לארץ.

אכן לIPHONE יש חסרונות לא ניתן להחליף סוללה, והזכרון לא ניתן להחלפה.

האם היית צריך יותר מ-8GB או יותר מ 16GB בטלפון שלך?

מה גם ש5800 וIPHONE אפילו לא באותה קטגוריה,IPHONE מוגדר כSMARTPHONE ו5800 במקסימום הוא נגן מוסיקה משוכלל עם תוספת טלפון.

אני לא אומר שהוא מכשיר נחמד אבל בשביל ניסיון ראשון של נוקיה חברת הטלפונים הגדולה בעולם זהו ניסיון עלוב ביותר,במיוחד לאור העובדה שאפל עשו את זה ללא שום ניסיון ביצור טלפונים סלולריים.

ולמי ששאל N85 הוא מכשיר ישן מאוד שקיים בשוק כמה שנים טובות שהאחרונה שבהם היא גירסת ה8GB שקיימת בשוק לפחות שנה וחצי.

אם אתה מחפש טלפון פשוט עם נגן מוסיקה ומצלמה נחמדה אז 5800 הוא בחירה טובה, אם אתה מחפש SMARTPHONE אז IPHONE תהיה הבחירה שלי,במקרה של פותח השרשור הE71 לדעתי זאת הבחירה מבין המועמדים

פורסם

להזכירך כי האייפון קיים כבר בדור השלישי שלו, והוא עדיין לא מתקרב לאיכות של נוקיה. אומנם בסימביאן של נוקיה יש עדיין מקום לשיפור, אך כך גם באייפון. והמון מקום לשיפור. אפל מייצרת נגנים ומחשבים? שימשיכו בזה.

ה- SMART היחיד באייפון זה המחשבון שלו.

ואל תשכח את העובדה שאין לך לאייפון שום תמיכה בארץ, אין לו עיברית נורמלית, איכות המסך חרא, איכות ייצור חרא.

תקרא פה את ההשוואה בין האייפון לנוקיה ותראה שכמה שאתה מנסה להגן עליו, לאייפון אין שום סיכוי נגד ה- 5800

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
,IPHONE מוגדר כSMARTPHONE ו5800 במקסימום הוא נגן מוסיקה משוכלל עם תוספת טלפון

אם יש לו מערכת הפעלה סימביאן S60 שנותנת להפעיל תוכנות צד שלישי כדי להוסיף תכונות, אז הוא סמארטפון. היתרון היחידי של האייפון הוא מסך מולטיטאץ'.

וכן, אייפון ו-5800 מיועדים לאותו פלח שוק, אז זה מציב אותם בתחרות ישירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
להזכירך כי האייפון קיים כבר בדור השלישי שלו, והוא עדיין לא מתקרב לאיכות של נוקיה. אומנם בסימביאן של נוקיה יש עדיין מקום לשיפור, אך כך גם באייפון. והמון מקום לשיפור. אפל מייצרת נגנים ומחשבים? שימשיכו בזה.

ה- SMART היחיד באייפון זה המחשבון שלו.

ואל תשכח את העובדה שאין לך לאייפון שום תמיכה בארץ, אין לו עיברית נורמלית, איכות המסך חרא, איכות ייצור חרא.

תקרא פה את ההשוואה בין האייפון לנוקיה ותראה שכמה שאתה מנסה להגן עליו, לאייפון אין שום סיכוי נגד ה- 5800

אייפון נמצא כרגע בדור השני שלו.

בעקבות האמרה שלך אני מבין שלא ממש היה לך אייפון או שיש לך ניסיון איתו.

יש ספקולציות לגבי זה שאפל תכריז על האייפון דור חדש בעוד פחות מחודש בכנס המפתחים שלה.

זה הולך להיות הדור השלישי של האייפון

אני מבין את הבלבול שלך בגלל שהמכשיר הנוכחי נקרא 3G,הכוונה לא לדור של המכשיר אלא לדור של הרשת סלולרית אליה הוא מיועד.

לגבי איכות המכשיר,לא הייתי מצפה למשהו אחר מחברה שמייצרת טלפונים עוד מהתקופה שהייתי בחטיבת ביניים, אפל התחילו לייצר טלפונים ממש לא מזמן ולדעתי הIPHONE עדיין איכותי יותר בהרכבה מרוב הנוקיות.

פורסם

קוברה,

מסך הזכוכית של האייפון אכן יפה,אבל זה גם לא מעט עומד בעוכריו- הוא שביר ביותר (מנסיון),ועלות החלפתו מאוד יקרה.

האייפון הוא לא SMARTPHONE,כל פעולה שתשווה אותו ל-SMARTPHONE אחרים הוא פשוט יהיה מאוד מאוד מאוד נחות מהם (ותוסיף עוד איזה 7000 פעם את המילה "מאוד").

כל מה שהוא עושה בתור SMARTPHONE כל מכשיר קקיוני של HTC, BLACKBERRY,NOKIA E71 ועוד יעשו הרבה יותר טוב ממנו,אז בוא לא נהפוך את האייפון למה שהוא לא.

אפשר לפתוח בו מייל ולענות (למרות שיותר נוח לענות עם מקלדת אמיתית מובנית מאשר עם מקלדת TOUCH),ופה בערך מסתיימת החוכמה שלו.

האייפון הוא גימיק-פון,ובתור אחד כזה הוא אחד ONE OF A KIND, אפל באמת שיחקו אותה בקטע הזה, הוא כייפי לשימוש, יש לו ממשק הפעלה מדהים.

בניגוד למה שכתבת על ההשוואה שלו לנוקיה 5800,אי אפשר להגיד על האייפון שהוא סמרטפון והנוקיה הוא נגן מוזיקה עם טלפון, נוקיה היא לפני הכל טלפון מאוד איכותי (לטעמי עדיין הטלפון הכי איכותי שיש).

אחרי שנוקיה טלפון,אז היא סמרטפון\נגן מוזיקה או איך שתרצה לכנות אותה.

אייפון בדיוק ההיפך (כמו גם בלאקברי,כמו גם HTC), הוא קודם כל הכל חוץ מטלפון,ורק אז הוא טלפון,הוא קודם נגן מוזיקה, קודם מערכת הפעלה מדליקה, קודם כל גימיקים,אחרי זה גם קצת מכשיר פלאפון,הבלאקברי הוא קודם כל משרד נייד ואחרי זה מכשיר פלאפון,כנ"ל HTC.

הנוקיה בדיוק ההיפך,וזו הגדולה של ה-E71, הוא נותן לך פלאפון מאוד איכותי כמו שצריך,ואחרי זה גם את הפיצ'רים של משרד נייד.

גילוי נאות, המכשיר הנוכחי שלי E71,לפניו היה SMARTPHONE של HTC וקצת בלאקברי פרל, לגבי האייפון לא היה לי אבל אני כותב מנסיון של לא מעט חברים עם צרכים כמו שלי (טלפון עם יכולות של סמרטפון) שפשוט התאכזבו מאוד ממנו וחזרו למכשירים הישנים שלהם (אחד מהם הגדיל לעשות ומכר את האייפון עם הרכב בתור אייפוד...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...