Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי קומפוננט של מורל היבריד שמוגבר על ידי מגבר של JBL אם אני לא טועה הדגם הוא P180.2,

הסט עובד יפה כבר שנתיים אך בזמן האחרון הוופר הימיני(הטויטר בסדר) משמיע רעשי זמזום, הזמזומים נשמעים ברקע של השירים ועצמתם משתנה בין קטעים מסוימים בשירים.

בדקתי את הרמקול הקראוסאובר והחיבור למגבר אין קרעים ופגמים בממברנה ואין חוטים שנוגעים אחד בשני.

מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?

פורסם

אין אף אחד שיכול לעזור?

הרעש משמיע רעשים אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח אותו לתיקון אם בכלל אפשרי?

פורסם

היתכן שהרעשים האלה נובעים מהאלטרנטור עם אכן זו הסיבה יש אפשרות לקנות מסנן רעשים RCA ...

לפני שאתה רץ לקנות אתה צריך לראות עם מהסיבה הזו נובע הרעש

פורסם

דרך אגב זה - אלטע-זכן ולא אנטי-זכן שכן הוא בן אדם שמוכר סחורות ישנות - אלטע ביידיש זה ישן, ענתיקה :-P (תביטו בשם של פותח הת'רד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היתכן שהרעשים האלה נובעים מהאלטרנטור עם אכן זו הסיבה יש אפשרות לקנות מסנן רעשים RCA ...

לפני שאתה רץ לקנות אתה צריך לראות עם מהסיבה הזו נובע הרעש

לא, מסנן רעשי אלטרנטור הוא פתרון חאפרי של מתקינים. יש למצוא את הסיבה שבגינה יש רעשי אלטרנטור ולטפל בה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא זה לא רעשי אלטרנטור, הרעשים מופיעים רק מהרמקול הימיני שעובד כבר כשנתים ללא שום בעיה, הרעשים הם רעשי זמזום/הפרעות כאלה יכול להיות שמשהו רוקד בתוך הרמקול...

אני יבדוק שוב, תודה.

• תוכן חדש...