Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשפת VHDL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם :-)

אני סטודנט אשר לומד הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים (עתודאי - יד'),התחלנו ללמוד את שפת VHDL שפה קצת קשה להתחלה אבל לאט מתחילה להיות מובנת.

המרצה נתן שיעורים,חיפשתי מידע אודות השפה באינטרנט וקצת קשה למצוא מדריכים בעברית על הנושא הזה,ממליצים בעיקר על ספרים.

לכן רציתי לבקש ממביני השפה לעזור לי בשיעורים.

המרצה ביקש לכתוב תוכניות בשפת VHDL:

1. H.A

2. F.A

3. 1

4. 8

5. 8

6. 2

7. 2

8. מפענח תצוגה bcd 2 7seg decoder

תודה לעוזרים!:lol:

פורסם

איך קוראים למורה שלך?

שלח ה"פ,נדמה לי לא מחקתי עדיין את כול זה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה צריך לכתוב את הרכיבים בצורה התנהגותית או מבנית?

רוב המדריכים הם באנגלית אבל ברגע שמכירים את המבנה זה לא מסובך כ"כ.

על איזה תוכנה אתה כותב?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שמע יפה שמכללות מלמדות סו"ס VHDL.

אם יכולת לכתוב את זה איך שבא לך כתיבה behavioral'ית של הדברים האלה זה משחק ילדים. צריך לדעת רק Syntax בסיסי של השפה וזהו.

פורסם

בשנים האחרונות בהנדסאים הכניסו את ה VHDL, שאני למדתי את הנדסאים (2000-2002), אז לא היה את הקורס של ה VHDL, למדתי אותו בתואר הראשון (הנדסת אלקטרוניקה).

לדעתי זה אחד התחומים, רק חבל שמלמדים אותם ברמה נמוכה מאוד, רק את הבסיס וזהו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...