Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקטורונים-כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כחלק מהמאמצים להפגת השעמום בסופ"שים עלתה במוחי המחשבה על טרקטורון...(אופנוע בסוף ירד מהפרק.לא נראה לי מספיק בטיחותי)

עכשו השאלות:

1.מצריך איזשהו רשיון ספציפי? רשיון לטרקטור? או שרשיון B הרגיל שלי מספיק פה? (מעל 4 שנים)

2.נגרר קטן לטרקטורון מצריך רישיון\רישוי\טסט?

3.עלות ביטוח מקיף?

4.מישהו מכיר אתר\פורום כמו זה אבל לטרקטורונים? (חיפוש בגוגל העלה רק חברות שעושות טיולים)

V5

פורסם
שלום לכולם!

כחלק מהמאמצים להפגת השעמום בסופ"שים עלתה במוחי המחשבה על טרקטורון...(אופנוע בסוף ירד מהפרק.לא נראה לי מספיק בטיחותי)

עכשו השאלות:

1.מצריך איזשהו רשיון ספציפי? רשיון לטרקטור? או שרשיון B הרגיל שלי מספיק פה? (מעל 4 שנים) - נהג בעל רשיון B רשאי לנהוג על טרקטורון ללא קשר לותק שיש לו על הכביש.

2.נגרר קטן לטרקטורון מצריך רישיון\רישוי\טסט? - אכן, כמו כל נגרר אחר.

3.עלות ביטוח מקיף? - מכיוון שחברות הביטוח מסווגות טרקטורון ככלי מסוכן עלויות הביטוח שלו גבוהות מאוד ונעות בין סביב ה5 אלף ש"ח, כמו כן הביטוח מחייב שתותקן על הטרקטורון קשת התהפכות וישנם דיונים ארוכים מאוד על כך שהיא מסבה נזק גדול לשלדה ואף מובילה לשברים בשלדת הטרקטורון.

4.מישהו מכיר אתר\פורום כמו זה אבל לטרקטורונים? (חיפוש בגוגל העלה רק חברות שעושות טיולים) - שני האתרים הגדולים שעוסקים בטרקטורונים הם:

1) פאנצ'ר: http://www.pancher.co.il/forums/index.php

2) נזימה: http://www.nazzima.com/forum/

בשני הפורומים הללו יוכלו להרחיב לך על כל מה שתרצה לדעת בנושא.

5 תווים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הרשיון רכב מספיק לצורך נהיגה על טרקטורון.

לגבי השאלה על הנגרר, מדובר לנגרר שמחובר לטרקטורון או לנגרר שמחובר לרכב שגורר את הטרקטורון?

אם לנגרר שמחובר לרכב אז כן, חייב רישוי וטסט.

יש כאן באתר פורום שטח 4X4 שניתן לדון בו בתחום הזה, והפורום הזה גם לדעתי מקומה של ההודעה הזאת.

פורסם

עם רשיון ב' את מורשה לנהוג בטרקטורון.

ביטוח חובה לטרקטורון משהו כמו 5500 ש"ח, ביטוח מקיף? אני לא חושב שמישהו עשה מקיף לטרקטורון ,(רוב בעלי הטרקטורונים לא עושים ביטוח כיוון שלא משתלם גם ככה הם נוסעים בטרקטורון פעם בשבוע ועוד בשטח.ולוקחים ריזיקה במקרה של תאונה)..זאת האמת,מקווה שלא יתחילו להתייפייף לי פה אנשים.

חייב ביטוח וטסט לעגלה נגררת, משהו כמו 150 ש"ח ,ביטוח לשנה ורישוי שנתי משהו כמו 40-50 ש"ח.

אנחנו המדינה היחידה שיש בה חוק לקשת התהפכות ,כמו שאמרו הקשת מזיקה לשלדה ויכולה להציל ואו אפילו לגרוע במקרה של תאונה.(היה מקרה שילד התהפך קדימה עם טרקטורון והקשת דאגה לפרק לו את המפרקת.

פורסם

טרקטורון יותר בטוח? לא תמיד. תלוי איך אתה רוכב. אם אלו טיולי שבת רגועים, אז כן, אם אתה רוצה לתת גז, אז לא כלכך.

אם אני לא טועה, גם אסור לך להרכיב כמעט על אף אחד מהכלים שנמכרים בארץ (בצורה חוקית, זאת אומרת). קח את זה בחשבון אם אתה מחפש כלי לטיולים.

בקיצור, קנה אופנוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

על תסתמך על זה שטרקטורון יותר בטוח אולי בגלל שאתה רואה ארבע גלגלים אבל זה לא תמיד נכון

בטרקטורון יש אשליית בטיחות מטורפת ואילו באופנוע אתה יותר זהיר ויודע מראש את הסכנות ונזהר כפל כפליים מאשר בטרקטורון

ויש גם את עיניין המשקל כשה טרקטורון מתהפך עלייך לרוב הוא גורם נזק לגוף אבל ממה שאני זוכר בפציעות של אופנוע זה פחות גרוע בגלל המשקל אבל גם זה תלוי בסוג האופנוע

פורסם

כמו שאמרו פה, כנס ל- www.nazzima.com ויענו לך שם על כל השאלות. קהילה פשוט כמו משפחה בעניין הזה.

ועוד דבר, לגבי הבטיחות של טרקטורון מול אופנוע, זה ויכוח ישן אבל בעיקרון, שתי הכלים האלה לא הכי בטיחותיים. אתה רוצה להיות בטוח? תקנה מיגון וקסדה טובים ורק כך תהיה בטוח.

פורסם

המטרה של הטרקטורון הולכת להיות טיולי שבת רגועים.

ואני מעדיף טרקטורון על אופנוע בגלל שאני יותר טיפוס של 4 גלגלים על הקרקע.

תודה לכולם.

V5

• תוכן חדש...