Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לדעת כיצד לחבר 2 סאבים של סוני!

אני עומד לרכוש 2 סאבים של סוני מדגם xs-l1290p5 שההספק של כל אחד הוא 500 אראמאס ויש להם סליל אחד בהתנגדות 4 אום!

רציתי לדעת מה עדיף לעשות כל סאב בתיבה משלו עם מגבר 4 ערוצים ולגשר כל 2 ערוצים לסאב או לעשות להם תיבה אחת ולחבר אותם למגבר מונו בלוק\ 2 יציאות??

ועוד שאלה--- אם אני מחבר אותם ביחד מה תהיה ההתנגדות במקרה של חיבור במקביל וגם במקרה של חיבור בטור?

תודה מראש! קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

במקרה! יש לי את שני הסיטואציות שתיארת ברכבים שלי

ברכב אחד שניהם יושבים בתיבה אחת אבל מחוברים כל אחד בנפרד ל2 יציאות על גישור וזה עובד לפי דעתי יפה מאוד

וברכב השני שניהם מחוברים למגבר מונובלוק של רוקפורד,שניהם באותה תיבה ומחוברים בטור ועובד חזק מאוד אבל בלי איכות לפי דעתי......אבל רק לפי דעתי

בכל מצב עדיף ששניהם ישבו באותה תיבה

פורסם

אז יענו אתה מציע אותה תיבה רק לעשות 2 קונקטורים ככה שמגבר 4 ערוצים יהיה הספק וכל 2 ערוצים יגושרו לקונקטור???

תודה רבה!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

יש לפיוניר דגם כזה וגם של ה304C יש דגם כזה אבל לרוב לא מוכרים אותו בארץ,ובאתרים בחו"ל הם אפילו עולים אותו דבר הDVC והרגיל

• תוכן חדש...