Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סוזוקי סוויפט 91 ( הארוכות יותר לא המרובעות )

הייתי מעוניין לעשות לה צביעה כללית הצבע כחול מטאלי

רציתי לדעת כמה זה יעלה בערך ואם יש מקומות מומלצים באיזור הצפון( איזה עמק יזרעל או איזור חיפה )

פורסם

לא הבנתי אם אתה רוצה לצבוע את הרכב באותו צבע ולשנות צבע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתעלק על השרשור הזה ושואל אותה שאלה , כמה יעלה לי צבע כללי כחול מטאלי שזה צבעו של הרכב ? ומקומות מומלצים בצפון ((מדובר ב205))

HONDA CIVIC LS

פורסם

פחחיית ומצבעת רכב מצוינת הנה "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה,

טל' 04-8417554 או 052-5064455 ובקש את רמי.

אם יש קצת זמן, אז פה שרשור ארוך על עבודתם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257282&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%94%D7%A4%D7%97%D7%97%D7%99%D7%9D

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש גם מקום ששחכתי את שמו אבל הוא נמצא בעפולה ( איזור התעשייה בעפולה עלית אם אתה מכיר ) אחלה בחור שעושה עבודה טובה מאוד, ומחירים הגונים.

שמנו את הרכב אצלנו פעמיים לצורך תיקונים ופחחות של הרכב.

אם אתה ממש רוצה אני אנסה לברר לך פרטים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...